Ben de panik oldum ama illa düşükle sonuçlanacak diye birsey yokmuş, bizimki de normale dönecek inşaallah canım. Senin ilacın adı ne acaba?Benimde bugün ağrım var diye gittim aynı şeyi söyledi kanama varmış fitil verdi . İnşallah kötü bir şey olmaz çok korktum
Çok teşekkür ederim desteğiniz içinCanım ilk haftalarda olabilir korkma , ben şu an 7. Haftama girdim 6+2 de kanamam oldu kahverengi , doktora gittiğim de kendini yormuş olabilirsin az su içmiş olabilirsin dedi duphaston verdi çok şükür bitti , daha fazla dinlenmeye çalış
İnşallah dua edinİyiki erken farkedip gitmişsiniz çok geçmiş olsun bir kaç gün güzelce dinlenin Allah'ın izniyle bir şey olmaz inşallah
İnşallahBen de panik oldum ama illa düşükle sonuçlanacak diye birsey yokmuş, bizimki de normale dönecek inşaallah canım. Senin ilacın adı ne acaba?
İlacın ismi Progestan 200mgBen de panik oldum ama illa düşükle sonuçlanacak diye birsey yokmuş, bizimki de normale dönecek inşaallah canım. Senin ilacın adı ne acaba?
Benim de aynı canım, fitil diyince başka bi ilaç sanmıştım. Meğerse progestan hem ağız yoluyla alınıyomuş hem fitil şeklinde kullanılıyomuş yeni öğrendim.İlacın ismi Progestan 200mg
Benimde ilk hamileliğimde çiğ köfte ve erik isteğim oluyordu sonra oğlum olduuBende 5+6 dan bıldırıyorum hala mıde bulantısı yanması yok maşallahkasık agrılarım bıttı. Batmalarım oluyordu ıkı gundur yok. Canım sürekli yeşil erik ve cigkofte istiyorrrrr
Evet doktor vajinal kullan dedi bana üstünde ağızdan yazıyor öyle alma dediBenim de aynı canım, fitil diyince başka bi ilaç sanmıştım. Meğerse progestan hem ağız yoluyla alınıyomuş hem fitil şeklinde kullanılıyomuş yeni öğrendim.
Valla kuzum kesenın tutundugu yere gore erkek dedıler, sonra çin takvımıne gorede erkek dedıler bende erkek hıssedıyorum cunku erkekte bulantı gec baslarmıs az olurmuş falan bendede yok hala heralde erkek bu mercimekBenimde ilk hamileliğimde çiğ köfte ve erik isteğim oluyordu sonra oğlum olduu
Ağızdan alınca cok yan etkı oluyor kuzu kafasını kaldıramayan oluyor bende fıtıl olarak kullanmıstım bı oncekı gebelıgımde ona rağmen düştü. Bu gebelıgımdede betayı 30 la ogrendım hemen doktorum benı duphastona baslattı. O gunden berı sabah aksam kullanıyorum. Sukur kahve akıntı kanama yok.Evet doktor vajinal kullan dedi bana üstünde ağızdan yazıyor öyle alma dedi
Gecmıs olsun kuzum. Yorma kedını fıtılı koy yat. Kalkma hemen yoksa gerı gelır bıraz yatkı emsın vucut . Gerı kalan herturlu akıyor zaten. Ama dınlenmen şart.İnşallahalmadım daha ilaci serum taktılar eve geçince yapcam fitili
Amin inşallahHayırla gelsin inş.Sanki iki gibi evet bakalım nolcek
Ben yaşadım canım adetime iki üç kala lekelenme şeklinde , ama maalesef kimyasal ile sonuçlanmıştı canım , kanama yaşıyorsan adet öncesi mi , sonrası mı acabaKızlar merhaba inşallah hepinizin hamileligi saglıklı bir şekilde devam eder. Hamileligini ögrenmeden önce yerleşme kanaması yaşayan var mı aranızda
Ben adete 5 gün kala 1 kere kahverengi lekelenme yaşadım adet oluyorum sandım ama 1 kere gelip bi daha gelmeyince şüphelendim ertesi gün erken gebelik testi yaptım hemen çift çizgi gördüm sonra hemen kana koştum 90.7 ile hamile oldugumu öğrendimKızlar merhaba inşallah hepinizin hamileligi saglıklı bir şekilde devam eder. Hamileligini ögrenmeden önce yerleşme kanaması yaşayan var mı aranızda
En önemlisi tabi annesi, sağlıkla gelsin kuzucukValla kuzum kesenın tutundugu yere gore erkek dedıler, sonra çin takvımıne gorede erkek dedıler bende erkek hıssedıyorum cunku erkekte bulantı gec baslarmıs az olurmuş falan bendede yok hala heralde erkek bu mercimekbide babası gibi oğlak olacak allah bana sabır versın şaka maka sağlıkla gelsınde herşeyı başım ustune
Hahahaha ne saklamıs masallah o mınıkte kendını tam 5 ayEn önemlisi tabi annesi, sağlıkla gelsin kuzucuk
Annneler hissediyorlar inanıyorum
ilk hamileliğimde oğlum için bana 5 ay koz demişlerdi ama ben hep erkek hissediyordum ve rüya bile görmüştüm
5.ayın sonunda öğrendik ki bebeğimizin cinsiyeti erkek
Canım aranıza bende katıldım ocak 7 gözüküyor dogum şuan 4+1
Adet öncesi canım 4 gün var adetime dün koyu kahve ip gibi leke gelmeye başladı adet oldum dedim sonra azalarak geçtiBen yaşadım canım adetime iki üç kala lekelenme şeklinde , ama maalesef kimyasal ile sonuçlanmıştı canım , kanama yaşıyorsan adet öncesi mi , sonrası mı acaba