- 25 Eylül 2022
- 9.241
- 13.377
- 36
Benimde dün iç çamaşırıma bulaşmıştı adet oldjm dedim koyu kahve siyaha yakındı sonra sildie çok açık kahve geldi bugünde geçti gibi birşey belli belirsiz canımBen adete 5 gün kala 1 kere kahverengi lekelenme yaşadım adet oluyorum sandım ama 1 kere gelip bi daha gelmeyince şüphelendim ertesi gün erken gebelik testi yaptım hemen çift çizgi gördüm sonra hemen kana koştum 90.7 ile hamile oldugumu öğrendim
Bat günün müydü dün cnm yada kaç gün var batınaBenimde dün iç çamaşırıma bulaşmıştı adet oldjm dedim koyu kahve siyaha yakındı sonra sildie çok açık kahve geldi bugünde geçti gibi birşey belli belirsiz canım
Merhaba bat ne demek bilgilendirir misinşzBat yarın inşallah gelmez
Geçen ay nisan 22 de oldum ama her ay 4 gün önce olurum ona göre hesaplrsak dün bat günümdü geçen ayki adetime göre 4 gün vardıBat günün müydü dün cnm yada kaç gün var batına
Görülür canımKızlar 6 haftalık iken ultrasonda görülür mü
Canım beta takibi yaparak lekelenmenden emin olabilirsin sağlıklı artıyorsa sağlıklı bir gebeliktir yavaş artıyorsa ne yazık lekelenme kimyasal gebelik habercisi , tek fark beta hcg artışıAdet öncesi canım 4 gün var adetime dün koyu kahve ip gibi leke gelmeye başladı adet oldum dedim sonra azalarak geçti
Merhaba benim de adet olmam gereken gün 165 çıktı iki gün sonra 332 çıktı iyi mi acabaCanım beta takibi yaparak lekelenmenden emin olabilirsin sağlıklı artıyorsa sağlıklı bir gebeliktir yavaş artıyorsa ne yazık lekelenme kimyasal gebelik habercisi , tek fark beta hcg artışı
Gayet iyi iki kat artmışMerhaba benim de adet olmam gereken gün 165 çıktı iki gün sonra 332 çıktı iyi mi acaba
Gayet iyi artmış canım , 1000lere kadar %60 ve ve yukarısınida artış varsa iyi canımm , 1000lerden sonra zaten 2 , 3 katı artış hızlanıyorMerhaba benim de adet olmam gereken gün 165 çıktı iki gün sonra 332 çıktı iyi mi acaba
Kuzum hamile degilim yani 3 gün önce yapmıştım negatifti. Dün adet oldum sandım kahve pıhtılı leke geldi bugün kesildi test aldım yarın yapacam acaba yerleşme mi yaşadım diyorum canımCanım beta takibi yaparak lekelenmenden emin olabilirsin sağlıklı artıyorsa sağlıklı bir gebeliktir yavaş artıyorsa ne yazık lekelenme kimyasal gebelik habercisi , tek fark beta hcg artışı
Ay inşallah sağol balımGayet iyi artmış canım , 1000lere kadar %60 ve ve yukarısınida artış varsa iyi canımm , 1000lerden sonra zaten 2 , 3 katı artış hızlanıyor
Canım test alırsan pozitif çıkarsa eğer beta takibi yapman gerekiyor yerleşme kanaması mı , kimyasal mı olduğunu anlamam için eğer sağlıklı artış ise zaten yerleşme kanaması yaşamışsındırKuzum hamile degilim yani 3 gün önce yapmıştım negatifti. Dün adet oldum sandım kahve pıhtılı leke geldi bugün kesildi test aldım yarın yapacam acaba yerleşme mi yaşadım diyorum
Aynen canım inşallah sağlıklı bir gebeliğin olur hayırlısıylaTamam canım sagol ben kimyasalı hamileligi ögrenkten sonra beta düşerse oluyor sanıyordum yarın sabah yapıcam test
Beklenen Adet Tarihinin kısaca söylenişi canım, baş harfleri bat oluyoMerhaba bat ne demek bilgilendirir misinşz