Yani bence hamilelik hormonu salgıladıkça olucak bu. 10. aydan sonra beta hcg düşmeye bsşlıyormuş, biraz azalabilir belki… Bana gerçi sağlıklı da geliyor akıntının olması. Sadece işte özellikleri rengi vs normal olucak. Aynı sizin gibi bende devamlı bir kanamam oldu mu modundayım :) Umarım hiçbirimizin kötü şeyleri olmicak, tek duam tüm anneler bebeklerine sağlıkla kavuşsunSonuna kadar böyle gitmez inşallah akıntı ilk hamilelikte de sürekli olmuştu doğuma kadar ama kan mı acaba düşüncesi zaman geçtikçe azalır umarım
deniycem güzelimBenim eski doktorum da taze zencefil kokla bulantı için diyordu rahatlatıyordu biraz deneyin isterseniz az az yiyordum ben
Biz perşembe duyucaz allah ızın verırseBugün kalp atışlarını duyduk biz 5+3 üm kalp atışı 94 yeni oluşmuş dedi. Bebek hareketlenmiş içerde geziniyorduhaftaya tekrar gidip kalp atışını takip etmek istedi sizler ne alemdesiniz
Ya maşallahBugün kalp atışlarını duyduk biz 5+3 üm kalp atışı 94 yeni oluşmuş dedi. Bebek hareketlenmiş içerde geziniyorduhaftaya tekrar gidip kalp atışını takip etmek istedi sizler ne alemdesiniz
Merak ettimKizlar doktordan geliyorum yanlis duymadiysam 5+3 dedi bana
Kese 7mm dedi haftaya cagirdi kalp atisi icin
Ama sanki kesemde 2 tane yolk kesesi var gibi
Yoksa benim uydurmam mi bilemedim
Atsam bakabilir misiniz
Su isaretledigim noktaciklarMerak ettim
Oy maşallah ben tam anlamadım yalan demiyim şimdiBiz perşembe duyucaz allah ızın verırse6+5 oluyoruz o gun su gibi renksız akıntım harıcınde suanlık hıcbır sıkıntımız yok.O da doğalmış. Icımızden geldi bı gebelık testı yapalım dedık bebişimlee bı baktık t çizgisi c çizgisini sollamış maşallah günler gecmiyorrr
Ay bende merak ettim şimdiSu isaretledigim noktaciklar
Daha once kese incelememistim hic ama hep kesenin icinde bitane baloncuk gormustum rastladiklarimda da
Ben mi yanlis yorumluyorum diye sorayim dedim
Ya inşallah nasipAy bende merak ettim şimdibana sorarsan bencede iki tane görünüyor
Bende de şüphelenmişti doktor 7. Haftaya kadar belli olmaz demişti. Ama net artık tek bebişYa inşallah nasipbenim reglim 10 gun gecikti cok belirtim yok diye testi de gec yapmistim
Dun de kan vermeye gittim doktor izinliymis devletteki
Bugun ozele gittim doktor keseyi gorunce beta bakmadi
su an muamma yani
Saglikli olsun da bir iki uc farketmez Allah'in izniyle
Ama bi kafam karismadi degil
Allah bağışlasın hepimizinkiniBende de şüphelenmişti doktor 7. Haftaya kadar belli olmaz demişti. Ama net artık tek bebişhadi bakalım senden de bekliyoruz iyi haberleri sağlıklı olsunda kaç tane olursa olsun
Hayırla gelsin inş.Su isaretledigim noktaciklar
Daha once kese incelememistim hic ama hep kesenin icinde bitane baloncuk gormustum rastladiklarimda da
Ben mi yanlis yorumluyorum diye sorayim dedim
Canım ilk haftalarda olabilir korkma , ben şu an 7. Haftama girdim 6+2 de kanamam oldu kahverengi , doktora gittiğim de kendini yormuş olabilirsin az su içmiş olabilirsin dedi duphaston verdi çok şükür bitti , daha fazla dinlenmeye çalışKızlar bugün 6+6yım kese ne durumda diye doktora gittim, bu hafta hafif sızı hissediyodum ama başka sıkıntım yoktu, doktor kesenin yanında kanama gördü progestan başlıycaz. Şu işaretlediğim yerdi sanırım kanama. İnşaallah kimse yaşamasın ama eğer aynı durumu yaşayan olursa diye buraya gelişmeleri yazmak istedim.
Bende bu sebeple yaptırmak istemiyorum. Allah öyle bir şey kimseye yaşatmasın kimseyi evladıyla sınamasınEğer çıkan netice sonucu aldıracaksınız yaptırın ama ne gelirse allahtan diyip aldırmayacaksanız yaptırmanın gereği yok. Ben yaptırmamıştım çocuklarıma
Benimde bugün ağrım var diye gittim aynı şeyi söyledi kanama varmış fitil verdi . İnşallah kötü bir şey olmaz çok korktumKızlar bugün 6+6yım kese ne durumda diye doktora gittim, bu hafta hafif sızı hissediyodum ama başka sıkıntım yoktu, doktor kesenin yanında kanama gördü progestan başlıycaz. Şu işaretlediğim yerdi sanırım kanama. İnşaallah kimse yaşamasın ama eğer aynı durumu yaşayan olursa diye buraya gelişmeleri yazmak istedim.
İyiki erken farkedip gitmişsiniz çok geçmiş olsun bir kaç gün güzelce dinlenin Allah'ın izniyle bir şey olmaz inşallahBenimde bugün ağrım var diye gittim aynı şeyi söyledi kanama varmış fitil verdi . İnşallah kötü bir şey olmaz çok korktum