Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım günlük bakıyorum henüz batım geçmedi, kimyasal olmasından endişe ediyorum tabi batım geçmeden rahatlamıcam sanırımNasıl testlerde koyulaşma varmı atsana bakalım testlerini
Kaç günün var bata bende testlerle takip ettim kopkoyu çıkana kadar bende bata 2 gün kala ögrendimEvet canım günlük bakıyorum henüz batım geçmedi, kimyasal olmasından endişe ediyorum tabi batım geçmeden rahatlamıcam sanırım
Bat yarın inşallah gelmezKaç günün var bata bende testlerle takip ettim kopkoyu çıkana kadar bende bata 2 gün kala ögrendim
Senin geçtimi bat koyuluk nasılKaç günün var bata bende testlerle takip ettim kopkoyu çıkana kadar bende bata 2 gün kala ögrendim
Merhaba kistiniz basit kist mi yoksa cikolata kisti miGünaydın canım, benimde sol tarafımda 2,5 cm kist var sürekli sızlıyor bebegimde sağ tarafımda orası da ara sıra ağrıyor doktorum normal olduğunu söyledi inşallah bir sorun olmaz
Evet geçti bat 4 mayıstı bugün 5 haftalık oldum atayım sana resimleriSenin geçtimi bat koyuluk nasıl
Bak üsteki bata iki kala alttaki bata 1 kala kan verdim 61 cıktı diğeride batı 4 geçince yaptımSenin geçtimi bat koyuluk nasıl
Maşallah senin baya büyümüş kese falann görünür artık inşallahEvet geçti bat 4 mayıstı bugün 5 haftalık oldum atayım sana resimleri
Maşallah canım yükseliş çok güzelBak üsteki bata iki kala alttaki bata 1 kala kan verdim 61 cıktı diğeride batı 4 geçince yaptım
İlk bakan doktor yapısı bozuk görünüyor vs dedi sonraki doktor boyutu kucuk dedi bir sorun gorunmuyor dedi ama ne kisti oldugunu soylemediler inşallah kaybolur kistlerimizMerhaba kistiniz basit kist mi yoksa cikolata kisti mi
Yarım gideceğim bakalım dün beta 2516 çıktı görünmedi bakalım yarın gözükecekmiMaşallah senin baya büyümüş kese falann görünür artık inşallah
Lekelenmem yok ama ağrı sık sık oluyor, kramplar da oluyor. Aynı şekilde ben de surekli oglumu kucaklayıp indiriyorum, 10 kiloya yakın şahsiyet. Zor oluyor.Ben bugün lekelendim kızlar kahverengi çok az peçeteye geldi. Sürekli oğlum kucağımda hissetmiş gibi hep kucak ve meme istiyor biraz da tombul yoruyor beni. E tabi doktora da gidemedim hala bakalım devamı gelecek mi ne olacak görücez.. sizin var mı lekelenme ve ağrılarınız?
Ay benimde yaa. Ağrı, kramp, anlık ani sancılar üfff zor işler.. Birde yakınımda hastanede yok doğru düzgün en yakın hastane 40 km mesafede. Bakalım ben gidene kadar içerde neler olacakLekelenmem yok ama ağrı sık sık oluyor, kramplar da oluyor. Aynı şekilde ben de surekli oglumu kucaklayıp indiriyorum, 10 kiloya yakın şahsiyet. Zor oluyor.
Evet lekelenmem oldu bu hafta azaldi bitmek uzere gibi artik gecen haftalarda yoruldugumda evi supurdugumde daha fazla geliyordu, agrim da adet sancisi ve bel agrisi vardi gecen haftalarda bu hafta sadece ara sira bebegin yeri ve kistimin yeri agriyorBen bugün lekelendim kızlar kahverengi çok az peçeteye geldi. Sürekli oğlum kucağımda hissetmiş gibi hep kucak ve meme istiyor biraz da tombul yoruyor beni. E tabi doktora da gidemedim hala bakalım devamı gelecek mi ne olacak görücez.. sizin var mı lekelenme ve ağrılarınız?
Ay inşallah duyarım ya o heyecandan umarım aklımıza gelir eşimi iyi tembihliyim ben söylediğin iyi olduCanım maşallah çok sevindim bence iyi gecen hafta benimki 10 mmydi yaklaşık, 5 haftalıktım hergun 1.1 mm buyuyormus 10 gün sonra da kalp sesini duyduk inşallah sen de duyarsın videoya almayı unutma kalp sesini
Ayyy süperMerhaba kızlar biz bu sabah keseyi gördük.10mm ve 7 haftalık.çok şükür bir aşamayı daha atlattık.