Gerçekten çok iyi gözükmüş bir kese daha var demişti başka birşey dedımı öyle birşey varmıymışKozlar 4+3 haftalığım çok şükür keseyi gördük boyu 5 mm iyi mi sizce 10 gün sonra bi daha çağırdı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gerçekten çok iyi gözükmüş bir kese daha var demişti başka birşey dedımı öyle birşey varmıymışKozlar 4+3 haftalığım çok şükür keseyi gördük boyu 5 mm iyi mi sizce 10 gün sonra bi daha çağırdı.
Bakalım canım ya inşallah gözükürVajinal görürdü belki yarın öyle bakar
Nasıl testlerde koyulaşma varmı atsana bakalım testleriniBende evde testlerle koyuluaşmayı takip etmeye devam ediyorum, bi 10 gün sonra doktora gitmeyi düşünüyorum
Karından baktı canımMaşallah erkenden görmüşsünüz ne güzel. Ben 5+1 oluyorum yarın gidicem görmeye inşallah görebiliriz ne şekilde baktı
İnşallah canım benim sen benden 1 hafta öndesin görürsün benceMaşallah erkenden görmüşsünüz ne güzel. Ben 5+1 oluyorum yarın gidicem görmeye inşallah görebiliriz ne şekilde baktı
Bugün verdim 10900 çıktı. Pazartesi 1069 du.Beta değeriniz kaçtı
Hay maşallah ne güzel bir artış öyle 4+3 ve değeriniz 10900 değil mi maşallah maşallah maşallahBugün verdim 10900 çıktı. Pazartesi 1069 du.
Şimdi bir tane gözüküyor ama 7. Haftadan sonra net bişey söyleyebilirim dedi tam net bişey demediGerçekten çok iyi gözükmüş bir kese daha var demişti başka birşey dedımı öyle birşey varmıymış
Aynen doktorda çok güzel artmış dedi benim ikizden şüpheleniyordu bugün bir tane gördü ama 7. Haftada net konuşabilirim dediHay maşallah ne güzel bir artış öyle 4+3 ve değeriniz 10900 değil mi maşallah maşallah maşallah
Yani bu değere göre ikiz olabilir aslında . Hadi hayırlısı olsun. Sağlıcakla kucağınıza alın inşallahAynen doktorda çok güzel artmış dedi benim ikizden şüpheleniyordu bugün bir tane gördü ama 7. Haftada net konuşabilirim dedi
Bende yarın gidicem doktora yaMaşallah erkenden görmüşsünüz ne güzel. Ben 5+1 oluyorum yarın gidicem görmeye inşallah görebiliriz ne şekilde baktı
Gerçekten çok güzel artmış kaç kat artmış böyle maşallah maşallahHay maşallah ne güzel bir artış öyle 4+3 ve değeriniz 10900 değil mi maşallah maşallah maşallah
Canım maşallah çok sevindim bence iyi gecen hafta benimki 10 mmydi yaklaşık, 5 haftalıktım hergun 1.1 mm buyuyormus 10 gün sonra da kalp sesini duyduk inşallah sen de duyarsın videoya almayı unutma kalp sesiniKozlar 4+3 haftalığım çok şükür keseyi gördük boyu 5 mm iyi mi sizce 10 gün sonra bi daha çağırdı.
Sizin kaç artı kaç, ilk kez mi gidiceksiniz :)Bende yarın gidicem doktora ya
Maşallah canım hayırlı olsunMerhaba kızlar biz bu sabah keseyi gördük.10mm ve 7 haftalık.çok şükür bir aşamayı daha atlattık.
Benim yarın 5+5 olcak işte.Sizin kaç artı kaç, ilk kez mi gidiceksiniz :)
Evet ilk kez gidicem doktora canımSizin kaç artı kaç, ilk kez mi gidiceksiniz :)
Rabbim daha sağlıklısını ve hayırlısını tez zamanda nasip etsin inşallahBende buraya dahil olacaktım pozitif çıktı sonra kanda 38,41 ama iki gün sonra adet