- 5 Kasım 2020
- 3.091
- 6.408
O zaman hayırlısı olsun ikimiz içinde, güzel haberler duyalım her birimizden inşallahBen de söylemedim kimseye, insanların garip tepkilerinden etkilenip üzülmek istemedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman hayırlısı olsun ikimiz içinde, güzel haberler duyalım her birimizden inşallahBen de söylemedim kimseye, insanların garip tepkilerinden etkilenip üzülmek istemedim
Ben şu an sata göre 5+6 dayım.Kızlar günaydın, doktora gideceklerden güzel haberler duyacağımız bir gün olsun inşallah sizinde kasıklarınız ağrıyor mu? Benim sol yumurtalıkta çikolata kistim var. Sağ kasığım ağrıyor siz de var mı ağrı sızı birşeyler
Günlerimiz aynıymış yarında bende gideceğim inşallah bende görürümSata göre 5+0 dayim bugün keseyi görmek icin gittik karindan goremedi transvajinal ile gördük çok şükür 10 gün sonraya da randevu aldık kalp atışını dinlemeyi de nasip etsin rabbim
Benim de 5+0 bugün günüm ilk kez yarın ben de gideceğim inşallah siz de ben de kolaylıkla sağlıkla görürüz keseyiGünlerimiz aynıymış yarında bende gideceğim inşallah bende görürüm
Adet olacakmışım gibi ağrılarım oluyor benim de özellikle akşamlarıKızlar günaydın, doktora gideceklerden güzel haberler duyacağımız bir gün olsun inşallah sizinde kasıklarınız ağrıyor mu? Benim sol yumurtalıkta çikolata kistim var. Sağ kasığım ağrıyor siz de var mı ağrı sızı birşeyler
Güzel haberlerle dönün inşallahGünaydın kızlar bugün doktor kontrolüm var şans dileyin
Ne güzel haberler geliyor, çok mutlu oluyorumSata göre 5+0 dayim bugün keseyi görmek icin gittik karindan goremedi transvajinal ile gördük çok şükür 10 gün sonraya da randevu aldık kalp atışını dinlemeyi de nasip etsin rabbim
Amin inşallah cok sagolunNe güzel haberler geliyor, çok mutlu oluyorum
Kalp atışını da duyarsınız sağlıkla inşallah
Dün gittim göremedik keseyi yarına bir daha cagırdıBenim de 5+0 bugün günüm ilk kez yarın ben de gideceğim inşallah siz de ben de kolaylıkla sağlıkla görürüz keseyi
Günaydın canım, benimde sol tarafımda 2,5 cm kist var sürekli sızlıyor bebegimde sağ tarafımda orası da ara sıra ağrıyor doktorum normal olduğunu söyledi inşallah bir sorun olmazKızlar günaydın, doktora gideceklerden güzel haberler duyacağımız bir gün olsun inşallah sizinde kasıklarınız ağrıyor mu? Benim sol yumurtalıkta çikolata kistim var. Sağ kasığım ağrıyor siz de var mı ağrı sızı birşeyler
Yarın görürsünüz inşallahDün gittim göremedik keseyi yarına bir daha cagırdı
Vajinal görürdü belki yarın öyle bakarDün gittim göremedik keseyi yarına bir daha cagırdı
Maşallah erkenden görmüşsünüz ne güzel. Ben 5+1 oluyorum yarın gidicem görmeye inşallah görebiliriz ne şekilde baktıKozlar 4+3 haftalığım çok şükür keseyi gördük boyu 5 mm iyi mi sizce 10 gün sonra bi daha çağırdı.
Beta değeriniz kaçtıKozlar 4+3 haftalığım çok şükür keseyi gördük boyu 5 mm iyi mi sizce 10 gün sonra bi daha çağırdı.