2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti


  • Ankete Katılan
    264
Evet ama erkekler daha geriye yatırıp kullanıyor bilemedim böyle bir endişem var bakalım kaçıncı haftaya kadar çalışabilcem
 
Ben de ara ara segirme hissediyorum yok artık daha çok erken demiştim ama hamilelikte ki segirme gibi geldi bana barsak gibi değil yani. Oğlumda 20. Haftada ayırt etmiştim barsak olmadığını ama bunda daha erken farkettim sanki.
 
Bende 13 haftadan beri öyle hissediyorum
 
Rahim her gebelikten sonra inceliyirmus diye duydum o yüzden 2 ciyi birinciye göre daha erken hissediyormusuz
 
Bende de gecen hafta 2 3 gun boyunca segirmeler tik tik atmalar oldu sonra gecti nedense sonra doktora gittik yatiyordu sanirim cok kipirdak degil benimki iki uc zipladi bende onlari hissettim tamam yeter sana bu kadar dedi sanirsam
 
Ben de 13. haftadan sonra birkac kez hissetmiştim ama erken olduğu için acaba bagirsak hareketi mi diyordum. 14+6 olduk şimdi 5 gün falan önde gidiyoruz.Bugün sabahtan beri belirgin bir şekilde minik minik seğirmeler hissediyorum.
 
İkinci çocuklarda daha erken hissedilir diyorlar da. İnanmamıştım. Yalnız değilmişim
 
Bende de gecen hafta 2 3 gun boyunca segirmeler tik tik atmalar oldu sonra gecti nedense sonra doktora gittik yatiyordu sanirim cok kipirdak degil benimki iki uc zipladi bende onlari hissettim tamam yeter sana bu kadar dedi sanirsam
Ne kadar güzel bir his değil mi. Bence kesinlikle bebeği hissettim ben de. Daha erken ama bakalım. 2-3 hafta sonra ciddi ciddi hissedeceğiz. Allahım ne kadar güzel bir duygu.
 
Yiaa. Harika. Benim de o zaman hissetmem normal. Analık böyle bir şey işte içine düştüğü andan itibaren kalbinle hissediyorsun ömrünün son anına kadar. Allah hepimizin evlatlarını korusun.
 
Kesinlikle katılıyorum. Hastalıklara fonksiyonel tıp bakış açısıyla yaklaşmak çok önemli, standart doktorlar sadece o anlık semptomları gideren ilaçları yazıp geçiyor. Hastalık neden oldu, kök neden nedir asla bakmıyorlar.
Çevresel yükler, radyasyon, kötü beslenme, toprakların verimsizliği, tarım ilaçları vs vs yeterli vitamin mineral düzeyinde olmamızı engelliyor, bu yüzden dışarıdan takviye almak şart.

Ben bir de bi ilerisini düşünerek bebeğime aşı konusunu ne yapacağımı da düşünüyorum. Tüm aşılar gerçekten gerekli mi, aşı içindeki maddelerin zararları neler çok kafamı kurcalıyor. Günümüz çocukları hep alerjik. Büyük nedeninin aşılar olduğu söyleniyor.
Bu konuyla ilgili alternatif fikri olan var mıdır acaba grubumuzda?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…