Nedense ikinci trimesterın ortalarında baslar göbek iyice büyüyünce diye düsünmüstüm. Demek ki erken de olabiliyor o zaman:)Günaydın, bende de var bu durum hatta ilk öğrendiğim zamanlardan beri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nedense ikinci trimesterın ortalarında baslar göbek iyice büyüyünce diye düsünmüstüm. Demek ki erken de olabiliyor o zaman:)Günaydın, bende de var bu durum hatta ilk öğrendiğim zamanlardan beri
Kızlar günaydıınn 12+4teyim bugün ve konusurken ya da merdiven cıktıktan sonra nefes nefese kalıyorum sizlerde de böyle bir durum var mı? Neden oldugunu asla anlayamadım, hamileligin cok ileriki dönemlerinde olur diye düsünüyordum
Ne kadar nezaketsiz, ne kadar kaba, ne kadar anlayışsızsınız...Beni de eklemiyor bu kadın ya
Rica etsem güncelleme olduğunda ya da listeye eklenmek isteyen olduğunda etiket ya da mesaj atabilir misiniz?Sat 20.07.24
Beni de ekler misiniz ?
Kese 3+4
Kalp atışı 6+1
Yaş 26
Nevşehir
İlk gebelik
Başlangıç Kilo 69
Tahmini cinsiyet erkek
Evet merdiven hele mahvediyor. Ben de isim geregi sürekli konusma halindeyim bazen nefesim yetmiyor resmenBende de ilk haftalardan beri aynı durum var. Okulda merdiven in çık sürekli nefes nefeseyim.
Dün öğle arasında biraz yürüyeyim dedim, yokuş aşağı inerken sorun yoktu ama yokuş yukarı çıkarken kalbim küt küt attı ve evet nefesim yetmedi sizin gibi. 3 ayda böyleysek 8-9 u düşünemiyorum. Neyse ki kışa geliyor hava serin olacak, yaz hamişlerinin durumu daha zor.Evet merdiven hele mahvediyor. Ben de isim geregi sürekli konusma halindeyim bazen nefesim yetmiyor resmen
Ben de kışın bowl filan yapacağım zaman filede satılan dondurulmuş böğürtlen-yabanmersini gibi ürünleri tercih ediyorum oraya da bakabilirsiniz ben memnun kaldımKızlar fikir olsun diye yazıyorum ben çoğu yaz meyvesini biraz biraz alıp buzluğa attım eğer kışın canım çekerse diye. Tabi ki mevsimi gibi olmaz ama aşerme anında çok işe yarar diye düşünüyorum. Bazı meyveleri kışın bulması imkansız oluyor sizler de şuan bulması biraz daha kolayken yapabilirsiniz diye yazmak istedim
Cizi22 2 gündür aklımdaydın yazmıyorsun merak etmiştim insanın bir süre sonra gözü arıyor farkında olmadan bir bağ kuruyoruz birbirimizleDün öğle arasında biraz yürüyeyim dedim, yokuş aşağı inerken sorun yoktu ama yokuş yukarı çıkarken kalbim küt küt attı ve evet nefesim yetmedi sizin gibi. 3 ayda böyleysek 8-9 u düşünemiyorum. Neyse ki kışa geliyor hava serin olacak, yaz hamişlerinin durumu daha zor.
Canım bunu bende yaptım bazı meyveleri canım çekerek aldım çok yiyince yemekten sıkıldım dedim bari buzluğa atayım kışın canım yine çekerse yerimKızlar fikir olsun diye yazıyorum ben çoğu yaz meyvesini biraz biraz alıp buzluğa attım eğer kışın canım çekerse diye. Tabi ki mevsimi gibi olmaz ama aşerme anında çok işe yarar diye düşünüyorum. Bazı meyveleri kışın bulması imkansız oluyor sizler de şuan bulması biraz daha kolayken yapabilirsiniz diye yazmak istedim
Geçen gün aynısını düsündüm. Yaz hamileligi gerçekten cok zor olsa gerek, Allah yardımcıları olsun. Ben dustan cıktıgımda da buharla vs cok fena oluyorum bir süre kalbim de yüksek atıyor nefesim kesiliyorDün öğle arasında biraz yürüyeyim dedim, yokuş aşağı inerken sorun yoktu ama yokuş yukarı çıkarken kalbim küt küt attı ve evet nefesim yetmedi sizin gibi. 3 ayda böyleysek 8-9 u düşünemiyorum. Neyse ki kışa geliyor hava serin olacak, yaz hamişlerinin durumu daha zor.
Haklısın canım, bulantım çok giremedim hep uyudum, çok kusuyorum ben maalesef. İlaç alerjim olduğu için o bulantı önleyici hapı da kullanamıyorumCizi22 2 gündür aklımdaydın yazmıyorsun merak etmiştim insanın bir süre sonra gözü arıyor farkında olmadan bir bağ kuruyoruz birbirimizle
Ben daha önce sma taşıyıcılık testi yaptırmıştım oraya. Bence iyi firma ama fetal dna için doktorum ısrarla intergen i tavsiye etti test kapsamları daha geniş diye.Fetal dna testini genoksta yaptırmayı düşünüyoruz. Olumsuz bir tecrübesi olan yok değil mi? Güvenilir bir laboratuvar gibi görünüyor.
Tahmin edebiliyorum bu arada aynı haftadayız seninle inşallah hepimizin sıkıntıları en kısa sürede geçer ve toparlanırız. Beni de en çok zorlayan baş ağrısı inanılmaz bir baş ağrısı.Haklısın canım, bulantım çok giremedim hep uyudum, çok kusuyorum ben maalesef. İlaç alerjim olduğu için o bulantı önleyici hapı da kullanamıyorum
İyiyim merak etme, çok teşekkür ederim.
Hep beraber iyi olalım
Ben daha önce sma taşıyıcılık testi yaptırmıştım oraya. Bence iyi firma ama fetal dna için doktorum ısrarla intergen i tavsiye etti test kapsamları daha geniş diye.