- 15 Nisan 2024
- 1.681
- 1.897
- 35
gerçekten bilemiyorum çok yazık çok üzülüyorum onu yalnız bırakışına ama o farkında değil.ne kadar zor bir insan ya kardesin nasil seviyor ve evli boyle biriyle.. daha dogrusu nasil evlendi sevdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gerçekten bilemiyorum çok yazık çok üzülüyorum onu yalnız bırakışına ama o farkında değil.ne kadar zor bir insan ya kardesin nasil seviyor ve evli boyle biriyle.. daha dogrusu nasil evlendi sevdi
koymadığı için burnunu her şeye sokabiliyor hadsiz. benim eşim şok oluyor bu kadar her şeye nasıl karışabilir diye ama işte o imkanı verirsen insanın sınırı olmuyor.Ay gerçekten en iyisini yapmışsın ya kız kardeşine çok kızıyorum elin adamı kim de olay buralara geldi triplere girdi milletn gelini yapar sizde damat arayı bozmuş Allah akıl versin umarım kardeşiniz de tavrını koyar kocasına
belki de öğrenciliğimi özlüyorumdur bilemiyorumİstanbul gibi bi yerde Ankara özlenir ya, ben sonradan gelip seven nadir kişilerdenim galiba
patates inanılmaz yükseltiyor ben artık ölçmeyi bıraktım. hep yüksek. sinirim bozuluyorEki Görüntüle 3486600
Patatesli kır pidesinin etkisine bakın ohaaa
ben yas gectikce hic kaldiramiyorum zor insanlari ugrasacak dinleyecek sabrim dahi yok artik o yuzden sacma geliyor.. zaten kisa bir hayat yasiyoruz soyle mutlu kafamiz rahat yasamak varken, onla konusma, buna tavir al, suna laf sok, ara boz bilmem ne hiic tarzim seyler degil, kardesini zerre anlayamiyorum nasil tahammul ediyorgerçekten bilemiyorum çok yazık çok üzülüyorum onu yalnız bırakışına ama o farkında değil.
Başla başla hemen başla. 32. haftasına kadar her şeyini hazır eden arkadaşım 34te erken doğum yaptı bak daha iki ay önce :) Nasıl olsa yaparım deseydi bez bile bulamazdı bağlayacakYatakla araba dışında hiç bişey almadım. Doğuma iki ay var
Aman önemli de değil ki ya zaten harap olacak bir eşya dhjdjdjDaha kalitelidir nbb falan muhtemelen ama ben bunu da sevdim ya denedim hemen güzel
ben de aynıyım sıfır zahmet istiyorum ben iletişimde. konuşmak istemiyor musun ok. öyle mi anladın ok. gelmek istemiyor musun sen bilirsin şeklinde devam ettiriyorum ben hayatımı şu saatten sonra kimse de umrumda değil.ben yas gectikce hic kaldiramiyorum zor insanlari ugrasacak dinleyecek sabrim dahi yok artik o yuzden sacma geliyor.. zaten kisa bir hayat yasiyoruz soyle mutlu kafamiz rahat yasamak varken, onla konusma buna tavir al suna laf sok ara boz bilmem ne hiic tarzim seyler degil, kardesini zerre anlayamiyorum
Yaaa bence de. Zaten 2 çocuğun olacak. Yaşlarımız da malum. Boşver kendine de zaman kalsın. Şimdi bu da 2-3 sene bayağı bir uğraştıracak. Ondan sonra da kendine dönersin mis gibi Ben iki sene sonra tekrar düşünüyorum Allah nasip ederse. Sonra benim içinde game overaynen sezaryande olsa iyilesiyor unutuluyor hersey. Tekrar dogum dusunenlere normal daha iyi tabiki ben dusunmuyorum tekrar bir kaza olmazsa Biraz da kendi donemim baslasin istiyorum cilt bakimlari, spor, masaj, spa, tatiller, kiz kiza eglenceler cok ihtiyacim var tekrar hamilelik topunun altina bile isteye giremem zaten
Olur canım ona da bakayım. Lierac’tan sonra da onu denerim olmazsa.Canım incia nin bir kremi var ben de onu aldım. Nemlendirmesi çok çok iyi hatta dün sabah sürdüm bugün bile nemli. İçerik için bir araştır istersen ama ben markayı seviyorum ve güzel yorumlar da duyunca almıştım.
Şifa olsun hiççç ağrın olmasın inşallahAşı oldum beybiler.
Tek doz tetanoz + difteri + boğmaca. Kokteyl aşı Allah pişman etmesin
Evet evet sırt kuzum nasıl ifade edeceğimi bilemedim. O zaman ben 95 falan alayım. Senin sırtın genişledi mi? Ben çok kilo aldığım için benim genişlediGöğüs kafesi çevresi dediğin nere anam sırt ölçün mü genişledi? Herkes büyük alın demiş 80 alma bence ben 90 aldım normalde ben de 80b kullanuyorum 90 gayet normal oldu
Ben de acaba magnezyum almıyorum diye mi ağrıyor diyordum ama onunla ilgili yok anladığım kadarıyla. İnşallah geçer ağrıların kuzumBen mag4 diye bi magnezyum kullaniyorum canım 1 aydır. Sabah ayrı gece ayrı ona rağmen kalçam ayrılıyor ama kramp 1 kere girdi 1 aydır daha
Ay yok ya sanki genişlemedi ama emin de değilim eski sütyenlerimin memesi darlıyodu sadece sırtı falan iyiydi gibiEvet evet sırt kuzum nasıl ifade edeceğimi bilemedim. O zaman ben 95 falan alayım. Senin sırtın genişledi mi? Ben çok kilo aldığım için benim genişledi
Amin kuzuş inşallahŞifa olsun hiççç ağrın olmasın inşallah
Ben üçüncü ay bittiğinden beri magnezyum kullanıyorum ona rağmen sancı ağrı çok yaşıyorum tabi içmesem ayın 25 günü ağrım olurdu galiba yine yüksek oranla çok sık olmadı ağrı kramp az çok etkisi belki vardır magnezyumunBen de acaba magnezyum almıyorum diye mi ağrıyor diyordum ama onunla ilgili yok anladığım kadarıyla. İnşallah geçer ağrıların kuzum
Zuberin cipslerinin icerigi iyi gibi tadida guzel cips krizlerine tavsiye ederimAy canım da aşırı cips istiyor yav, şu ayak kokulu olandan djfjfjf biraz yicem oğluş kusura bakmaz inşallah