- 23 Mart 2015
- 5.788
- 7.115
Oy kıyamam onun da beni varmışBenim kuzumun tam memesinln kenarında et beni varöpmelere doyamıyorum
Bir yaşına kadar değişiklik gösterebiliyor diye biliyorum.Kızlar kızımın göz rengi gri gibi 2 ay 22 günlük değişir mi artık koyu kahveye dönmüştü abisinin
Çok geçmiş olsun seni çok iyi anlıyorum. Benimde bebişim kuvözde yoğun bakımda kaldı ilk doğduğundaAnladim. Yogun bakima yatirdilar bizim
Sorma tansiyonum sonra düşmedi bütün gün bi daha denemek istediler sonra kafayı yemişlerdiAy seninki daha kötüymüş şu damar bulamama olayı beni de bitiriyor kabusum oldu resmen
Bizim 4. Ay mavi değişmedi dahaKızlar kızımın göz rengi gri gibi 2 ay 22 günlük değişir mi artık koyu kahveye dönmüştü abisinin
Benim de hem doğumda kaldı hem de simdiÇok geçmiş olsun seni çok iyi anlıyorum. Benimde bebişim kuvözde yoğun bakımda kaldı ilk doğduğunda
Dibine kadar yaşıyorum 1 haftadır hele son 2 gündür o kadar zorluyor ki resmen kaslarini kaldırıyor uyumamak icin4.ay uyku gerilemesine giren oldu mu?? Olanlar 4.aydan sonra mı başladı?? Biz 3,5 aylık olduk ayy benim kız bugün zerre uyumadı uyumasını beklerken sesli gülücükler filan attı hep bakıp bakıp enerji tam gaz… geri gülecek hali kalmayan ben…
Bizim uykuda sıkıntı yok ama bitmeyen ağlamalar başladı4.ay uyku gerilemesine giren oldu mu?? Olanlar 4.aydan sonra mı başladı?? Biz 3,5 aylık olduk ayy benim kız bugün zerre uyumadı uyumasını beklerken sesli gülücükler filan attı hep bakıp bakıp enerji tam gaz… geri gülecek hali kalmayan ben…
Birde uykuya dalmada zorlanıyor artık kendi kendini uyandırıyor dalmasını engelliyor4.ay uyku gerilemesine giren oldu mu?? Olanlar 4.aydan sonra mı başladı?? Biz 3,5 aylık olduk ayy benim kız bugün zerre uyumadı uyumasını beklerken sesli gülücükler filan attı hep bakıp bakıp enerji tam gaz… geri gülecek hali kalmayan ben…
2 ay 22 günlükKızımın gözleri gri gibi doğduğundan bu yana sizce büyüdükçe değişir mi abisinin sonradan koyu kahveye dönmüştü renkli göz yok biz de
MaşaAllah çok güzel fıstığınKızımın gözleri gri gibi doğduğundan bu yana sizce büyüdükçe değişir mi abisinin sonradan koyu kahveye dönmüştü renkli göz yok biz de
Ya maşallah sanaKızımın gözleri gri gibi doğduğundan bu yana sizce büyüdükçe değişir mi abisinin sonradan koyu kahveye dönmüştü renkli göz yok biz de
Maaşallah ne kadar tatlı kızınız.Kızımın gözleri gri gibi doğduğundan bu yana sizce büyüdükçe değişir mi abisinin sonradan koyu kahveye dönmüştü renkli göz yok biz de