- 3 Mayıs 2021
- 1.330
- 1.382
- 38
Nasıl uyutuyorsun? Ben ya ayağımda sallıyorum yada kolumda uyutuyorum. Uyku arkadaşını ayağımda sallarken yanına mı koyayım. Çok saçma bi soru oldu ya off
Bizim sorunumuz yatağına yatınca iki dakika sonra uyanmasıydı ayakta sallıyorum uyutuyorum yatağına yatırınca hemen açıyorum uyku arkadaşını arkadaşına doğru yan yatırıyorum uyanıyor zaten onun sesini hareketini izleyip tekrar uyuyor.Nasıl alıştırdın ya bende de var uyku arkadaşı ama bizimkinin hiç umrunda olmuyor koluna koyuyorum yanına yatırıyorum yok hiç görmüyor bile vurup aşağı kaydırıyor ayağıyla itiyor
Bende henüz gelen giden bişey yok ama birilerinde benzeri olmuştu. Görünce yazarlar, böyle parça düşmüş gibi olmuş öyle demişlerdi diye hatırlıyorumKızlar ben sezeryan sonrasi 30 35 gün lohusalık yaşadım şuan oğlum 2.5 aylik hala adet olmadım geçen gün aşırı uzun şekilde pembemsi akıntım oldu 2 defa hatta afedersiniziccamasirima lop diye düşmüş akıntım biseferde . normal mi bu durum sizde durumlar nedir
Ahaha geçen aynı şeyi bende söyledimAgahahaja. Başlarda bende ağlıyordum. Bugün kucağımda ağlama krizi tuttu yine . Koydum dizime bekliyorum. Biliyorum susmayacak ama ben nefes almak için bekliyorum o kadar alıştım artık. Sonra gaza geldim burdaki yorumlardan dedim dışarı çıkartmayım poposu temiz kakasını yapmış gazını çıkartmış memise doymuş tam zamanı dedim. Çıktık dışarı 5 dk mesafede markete girdik ağlama krizine girdi. Biliyorum kucağıma da alsam susmayacak. Millet gelip bakıyor. Dur ben susturiyim diyor. Niye ağlıyor diye soruyorlar. Böyle dedim huyu busonra apar topar bir şey alamadan koşa koşa eve geldik. Gelirken ağlıyor hala ama ben milletten utanıyorum yoksa evde her zamanki halı. Benim içim rahat. Bakıyorum millet bakıyor . İçimden diyorum ki kesin şimdi diyorlardır ki aç bebek. Hasta bebek vs hayat kalitem evlenince 2 seviye düşmüştü şimdi 10 seviye birden düştü ne yapalım benimde imtihanim buymuş demek agshajaja
Çok şükür gece güzel uyuduNasıl şuan bebiş? Yan etkisi oldu mu?
Çok geçmiş olsun canım tam üç aylık olmuşsunuz he?Çok şükür gece güzel uyuduMutlu uyandık sanırım geçti etkiler umarım yani ateş falan hiç olmadı sadece gaz oldu yada 3. Atak haftasının olayları
Ben uyarmıştım sizi imkanı olan girmesin diye demek sende düştün geçmiş olsun bizimde 16 gün kaldıKızlar gelmeyin 4 ayatabiri caizse ağzıma s.... Ne uyuyor ne emiyor sürekli mizirdaniyor daha 20 gün var bitmesine üstüne birde taşındım çıldırmak uzereyim
Valla ben hala daha olmadım adet aralıkta doğum yaptımKızlar ben sezeryan sonrasi 30 35 gün lohusalık yaşadım şuan oğlum 2.5 aylik hala adet olmadım geçen gün aşırı uzun şekilde pembemsi akıntım oldu 2 defa hatta afedersiniziccamasirima lop diye düşmüş akıntım biseferde . normal mi bu durum sizde durumlar nedir
Ben aldım 1 taneyi bir güne yayarak içebilirsin günde 1 tane içilecek çok şekerli ve asitli olduğu için tekte içmek pek iyi değilmiş mutfak tezgahına koy girip çıktıkça yudum yudum akşama kadar bitirebilirsin şeker yüklemesi yaptırdıysan tadı aynı oKızlar e bebekde satilan promalt icecek kullandiniz mi sut arttirmak icin ve gunde kac adet?
Ben de 2buçuk ay oldu hala adet olmadım ama normal bence tam zamanlı emziriyorum.Kızlar ben sezeryan sonrasi 30 35 gün lohusalık yaşadım şuan oğlum 2.5 aylik hala adet olmadım geçen gün aşırı uzun şekilde pembemsi akıntım oldu 2 defa hatta afedersiniziccamasirima lop diye düşmüş akıntım biseferde . normal mi bu durum sizde durumlar nedir
Ben içtim ama faydasını görmedim pekKızlar e bebekde satilan promalt icecek kullandiniz mi sut arttirmak icin ve gunde kac adet?
Evet maalesefBesin alerjisi mi
Ben aldim bebebao ama memnun kalmadim.sarji gayet iyi gidiyordu 4 kez sağim yaptim.Yarim saat araliklarla kendi otomatik duruyor.tek kotu yanı bana göre diger makinelerde vakumu kendimiz ayarliyoruz bazen indiriyorum basligi bazen kaldiriyorsyn vs bunda surekli ayni modda yapiyor ve canimi acitti benim.kutusunda duruyor kaldirdimKizlar merhaba aranizda eller serbest gogus pompası kullanan var mi varsa memnun mu?benimki beni emmiyor sagarak biberonla sutumu veriyorum. İse baslicam yakinda 2saatte bir oturup sut sagmaya imkan olmucak. Napcagmi dusunuyorum asiri sutum yok ama yetiyor simdilik. Kullanan ve oneren varsa bilgilendirirse cok sevinirim
Peki sutu diger elektrikli pompalar gibi cikartiyormu.benim dedigim gibi cok asiri sutum olmuyor her sagmaya iki gogusten maximum 120cc cikiyor toplam. Emmedigi icin cok artmiyor sutum. Bunda cok sut gelmezse diye korkuyorum performans acisindan yeterli oluyomuydu sizeBen aldim bebebao ama memnun kalmadim.sarji gayet iyi gidiyordu 4 kez sağim yaptim.Yarim saat araliklarla kendi otomatik duruyor.tek kotu yanı bana göre diger makinelerde vakumu kendimiz ayarliyoruz bazen indiriyorum basligi bazen kaldiriyorsyn vs bunda surekli ayni modda yapiyor ve canimi acitti benim.kutusunda duruyor kaldirdim
Ayy o şeker yüklemesi resmen midemi bulandrmisti zor tuttum kendimiBen aldım 1 taneyi bir güne yayarak içebilirsin günde 1 tane içilecek çok şekerli ve asitli olduğu için tekte içmek pek iyi değilmiş mutfak tezgahına koy girip çıktıkça yudum yudum akşama kadar bitirebilirsin şeker yüklemesi yaptırdıysan tadı aynı o
Ben kullandım , çok belirgin bir etkisi yok. Şeker yükü ,bir de arada bozuk çıkıyorKızlar e bebekde satilan promalt icecek kullandiniz mi sut arttirmak icin ve gunde kac adet?
Himm bnde emziriyorum da kızımda hemen olmuştum demekki bünye değişiyor her doğumdaBen de 2buçuk ay oldu hala adet olmadım ama normal bence tam zamanlı emziriyorum.
Benimde sutum cok yok ama vakumundan memnun kaldim.yalniz kapagin vakumu zamanla esnerse vakumu azalir gibi en onemlisi yedek parca temini olan bir model bakin derim.Peki sutu diger elektrikli pompalar gibi cikartiyormu.benim dedigim gibi cok asiri sutum olmuyor her sagmaya iki gogusten maximum 120cc cikiyor toplam. Emmedigi icin cok artmiyor sutum. Bunda cok sut gelmezse diye korkuyorum performans acisindan yeterli oluyomuydu size
Benide mahvetti şeker yüklemesi bir de salak gibi tek başıma arabayla gittim düşüp bayılacaktım zor çıktım hastaneden 2 saatte arabanın içinde uyudum ötle eve gittimAyy o şeker yüklemesi resmen midemi bulandrmisti zor tuttum kendimionu icecegime rezene çayı içerim daha iyi miss gibi süt yapio