2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    265
Ay bende kucağımda unuttuğumda başımı balına koymuşum sonra severken bi baktım çukur aman Allahım çocuğumu ezmişim dedim koştur koştur doktora yazdım normal dedi yetmedi götürdüm gene normal dedi seki şok iyi anlıyorum yani

Benimkide yapmıyordu diyebilirim çıngırak sallıyordum ediyordum yok sonra ni anda yüklendi o özellik 3. Aya girmeden geldi yani bi gecede bişeyler öğrenmiş oluyorlar bende duymuyor mu falan diye düşünmüştüm ama umursuzmuş

Allah aşkına ben ne yazmışım ya parmaklarımı düzeltmeden mesaj yazmiyim bari

kızlar nolur nolur Help me 76 günlüğüz ve sanırım uyumayı unuttuk. Gerçekten ama gerçekten saatlerce uyanık kalıyor 20 dakika 30 dakika kuş uykusu yapıyor, her yolu denedim sallama, sessiz ortam müzik şu bu. Esniyor esniyor uyumuyor, hayret ediyorum bir bebek nasıl bu kadar uyanık kalır dün abartmıyorum 7 saat içinde toplam 1 saat uyumamıştır. Neden böyle oldu bilmiyorum delirmek üzereyim

Sadece bugün mi böyle? Benim de geçen gün öyleydi hiç olmamıştı o kadar, o gün her zamankinden farklı yediğim birşey olmuştu ondan mıydı yoksa başka birşey miydi bilemedim. Sürekli emzirmek durumunda kalmıştım

Benim bebişte öyle ondk uyuyup kalkıyor bazen 5 dk uyuyordu uyku arkadaşı aldım şimdi en azından yarım saat uyuyor

Muhtemelen dediğiniz gibi bir anda açınca bu kadar aşırı derecede hassasiyet gelişti. Bundan sonra çok dikkat edeceğim. Size de çok geçmiş olsun

Arkadaşlar kızımda egzama oldu. Ankara’da yaptırmadığım bir test kalmadı. Bebek alerji profesörüne kadar gittim be verdikleri her krem dahada kötüye götürdü. Armada açma de asansör beklerken bir kadın aynı egzemanın oğlunda da olduğunu yaptırmadığı test’ gitmediği doktor ve hastane kalmadığını son çare instagramda huşehane isimli sayfadan krem aldığını bu sayede geçirdiğimi söyledi . Bende aldım kullandım kızımın yüzündeki ve vücudunda olan egzemaların azaldığını ve bir kısmının tamamen kaybolduğunu gördüm. Bu durumda olan varsa mutlaka bir baksın

Teşekkür ederim cevap için insan herşeyden huzursuz oluyor bu ikinci çocuğum ilkte en ufak evham yapmayan ben bunda deli gibi herşeye takıyorum istemeden

Ben çözümü çarşafla sallamakta buldum bide onu dene bakalım ((

Teşekkür ederim cevap için insan herşeyden huzursuz oluyor bu ikinci çocuğum ilkte en ufak evham yapmayan ben bunda deli gibi herşeye takıyorum istemeden
oluyor öyle şeyler bide köyü ne düşünsem instada karşıma çıkıyor ilk aylar sma aramadılar beni sonuç ne acaba belirtileri neler biraz büyüdü gerileme mi var neden bunu yapmıyor ben ki buraya 1,5 aylık kızım ismiyle seslenince bakmıyor diye yazı yazmış insanım yetmemiş doktora bile sordum k kadar iyi anlıyorum ki bitti mi peki bitmedi ne zaman biter bu evhamlarım onuda bilmiyorum.

Çokta takmamak gerek bence ya herşeyi zamanla öğreniyorlar maşallah diyelim umrunda olunca istedikleri yerine gelince mutlular bnmki hep aç mesela karnı iice doyacak ozmn gülüp oynar yoksa dudak hep büzük

Rabbim karşınıza çıkarmış ne güzel bin şükr vok geçmiş olsun bebeğiniz rahatlamıştı bı nebze

Sungurlu'da imiş benm memlektimin ilçesi yarım saat bize bende takibe aldm bı problemimz yok ama aklimzda olsun her daim

Çokta takmamak gerek bence ya herşeyi zamanla öğreniyorlar maşallah diyelim umrunda olunca istedikleri yerine gelince mutlular bnmki hep aç mesela karnı iice doyacak ozmn gülüp oynar yoksa dudak hep büzük
Balla benimki aynı babası olduğu için çoğunlukla hep memnuniyetsiz alıştım artık ben

torro canım hiç sesin çıkmıyor bu aralar? Nasılsın merak ettim seni.
Selamlaar, ya ben giremiyorum buraya, geçen de çıkış yapmışım siteden bi süre giremedim şifre hatırlamıyorum onunla uğraş filan derken.

Bayramınızı kurlamaya gelmiştim şimdi, bıdıklarımızın da ilk bayramı, daha nicelerine sağlıkla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…