2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    265
Kızımın gözleri gri gibi doğduğundan bu yana sizce büyüdükçe değişir mi abisinin sonradan koyu kahveye dönmüştü renkli göz yok biz de
Maaşallah ne kadar tatlı kızınız. Bizimki de böyle, babası mavi gözlü ben de açık kahve. 9 aya kadar rengi oturur diyorlar bakalım bana koyu kahve olacak gibi geliyor.
Ben de koyu kahve olsun istiyorum

Bunu ivedilikle cevap verebilirim kahrolmuştum çocuğun kafasını kesin bi yere vurdum diye her gittiğimde soruyorum çukur olması normal bi problem yok kafa büyüdüğü için oluyor dedi doktorum hatta iki doktorum
Ay bende arastirdim susuz kaldigi icin falan da yaziyor panikledim bi an
Kafasinda konak var her banyodan once yag suruyorum dun yag surup kil fircayla taradim geriye dogru
Ona masaj gibi geldi ama kafa derisi narin oldugu icin hafif kizardi sonra gecti
Bugun de farkedince dedim dun uzun sure taradim ondan mi oldu falan bi an gozum karardi valla

Bizim uykuda sıkıntı yok ama bitmeyen ağlamalar başladı
Yaa evet evet asla tempoyu düşürmeden durmaksızın bir ağlaması oluyor hayretler içerisinde kalıyorum, hiç böyle olmamıştı. Meme istiyor sürekli almadan asla durmuyor…

Merhaba kızlar çok okuyamadım yazıları bebekleriniz nesne takibi yapmaya ne zaman başladı? Benim şu an 2,5 aylık göz teması gülümseme agulama falan hepsi var ama nesnelere odaklanmıyor bakıyor ama takip etmiyor bir aylıkken göz muayenesi oldu görüyor bir problem yok şükür ama neden nesne takip etmiyor onu kafaya taktım doktora tekrar üç aylık olunca götüreceğim.

Evet benimki de öyle. Peynir yedim laktozsuz sütle kek yaptım iki hafta kadar sıkıntı olmadı. Sonra az miktarda yoğurt yedim ve yemeklere bir tatlı kaşığı kadar tereyağı koydum. Bir anda memeyi reddetti ve karın ağrısı oldu. Ben de tekrar diyete başladım Karın ağrısı azaldı ama hâlâ az emiyor. Sizin bebekte de az emme oldu mu

Evet az emme var benimkinde. Çünkü memeyi bir kere kötü kodladi. Demek ki ocaktaki ürünlere hasassiyeti var hala. Hemen çiğ yoğurt gibi geçmemek lazım. Birde diyete bir kere başlayıp bir anda açınca sanırım aşırı tepki veriyorlar artık. Çok dikkatli olmak lazım çok geçmiş olsun ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…