- 21 Haziran 2021
- 767
- 1.274
- 38
Normal diye biliyorum bizimki de öyleKizlar bingildagin birazcik çökük olmasi normal mi
Kızımın gözleri gri gibi doğduğundan bu yana sizce büyüdükçe değişir mi abisinin sonradan koyu kahveye dönmüştü renkli göz yok biz de
Ben de koyu kahve olsun istiyorumMaaşallah ne kadar tatlı kızınız.Bizimki de böyle, babası mavi gözlü ben de açık kahve. 9 aya kadar rengi oturur diyorlar bakalım bana koyu kahve olacak gibi geliyor.
Yaa maşallah çok tatlı. Süslü bi de yaa yerim senin üzerindekiniKızımın gözleri gri gibi doğduğundan bu yana sizce büyüdükçe değişir mi abisinin sonradan koyu kahveye dönmüştü renkli göz yok biz de
Yaa maşallah çok tatlı. Süslü bi de yaa yerim senin üzerindekinibu arada kıyafet linki gelir mi annesi
Tabi kiYaa maşallah çok tatlı. Süslü bi de yaa yerim senin üzerindekinibu arada kıyafet linki gelir mi annesi
Kızımın adı da BilgeYaa maşallah çok tatlı. Süslü bi de yaa yerim senin üzerindekinibu arada kıyafet linki gelir mi annesi
Maşallah subanallahKızımın gözleri gri gibi doğduğundan bu yana sizce büyüdükçe değişir mi abisinin sonradan koyu kahveye dönmüştü renkli göz yok biz de
Bunu ivedilikle cevap verebilirim kahrolmuştum çocuğun kafasını kesin bi yere vurdum diye her gittiğimde soruyorum çukur olması normal bi problem yok kafa büyüdüğü için oluyor dedi doktorum hatta iki doktorumKizlar bingildagin birazcik çökük olmasi normal mi
Ay bende arastirdim susuz kaldigi icin falan da yaziyor panikledim bi anBunu ivedilikle cevap verebilirim kahrolmuştum çocuğun kafasını kesin bi yere vurdum diye her gittiğimde soruyorum çukur olması normal bi problem yok kafa büyüdüğü için oluyor dedi doktorum hatta iki doktorum
Heyecanlı mı peki?? Benimki sanki birşeyler keşfetti tadına varmaya çalışıyor gibi doruklardaydı.Dibine kadar yaşıyorum 1 haftadır hele son 2 gündür o kadar zorluyor ki resmen kaslarini kaldırıyor uyumamak icin
Yaa evet evet asla tempoyu düşürmeden durmaksızın bir ağlaması oluyor hayretler içerisinde kalıyorum, hiç böyle olmamıştı. Meme istiyor sürekli almadan asla durmuyor…Bizim uykuda sıkıntı yok ama bitmeyen ağlamalar başladı
Yaaa kıyamam yaaa şapşiklerBirde uykuya dalmada zorlanıyor artık kendi kendini uyandırıyor dalmasını engelliyor
Maaşallahlar olsun prenseseKızımın gözleri gri gibi doğduğundan bu yana sizce büyüdükçe değişir mi abisinin sonradan koyu kahveye dönmüştü renkli göz yok biz de
Spor yapmadan gidiyor mu? Hiç spora vakit yok çünküMerhaba ben şu an diyetisyen eşliğinde kilo veriyorum çok memnunum hem sütümü çok iyi geldi hemde kilolarım gidiyor hala ilgileniyorsanız önerebilirim
Yaa benim kızımın da adı bilge. 21 ocakta doğduk biz sizinki ne zamanKızımın adı da Bilge
17 OcakYaa benim kızımın da adı bilge. 21 ocakta doğduk biz sizinki ne zaman
Evet benimki de öyle. Peynir yedim laktozsuz sütle kek yaptım iki hafta kadar sıkıntı olmadı. Sonra az miktarda yoğurt yedim ve yemeklere bir tatlı kaşığı kadar tereyağı koydum. Bir anda memeyi reddetti ve karın ağrısı oldu. Ben de tekrar diyete başladım Karın ağrısı azaldı ama hâlâ az emiyor. Sizin bebekte de az emme oldu muBenimki meme reddi yapınca ben tekrar diyete döndüm. Çocuğum iki üç gün aşırı karnı gürüldadi . Şimdi o guruldamalar baya azaldı. Diyete döndüğüm için. Tekrar açıcam ama çok çok az miktarlala. Sizinde mi alerjisi var ?
Evet az emme var benimkinde. Çünkü memeyi bir kere kötü kodladi. Demek ki ocaktaki ürünlere hasassiyeti var hala. Hemen çiğ yoğurt gibi geçmemek lazım. Birde diyete bir kere başlayıp bir anda açınca sanırım aşırı tepki veriyorlar artık. Çok dikkatli olmak lazımEvet benimki de öyle. Peynir yedim laktozsuz sütle kek yaptım iki hafta kadar sıkıntı olmadı. Sonra az miktarda yoğurt yedim ve yemeklere bir tatlı kaşığı kadar tereyağı koydum. Bir anda memeyi reddetti ve karın ağrısı oldu. Ben de tekrar diyete başladım Karın ağrısı azaldı ama hâlâ az emiyor. Sizin bebekte de az emme oldu mu