2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    265
Aynen cnm yazgibiydi bugün temelli bende 36 da birakiyorum geceleri ılık oluo kızım üstü açık yatio ben ortuom o atıo kuccukte pazenli işte ama muslin ortsem yeteck gibi yarın öyle yapım çok terlememis gercide sicaklamistr biz sicaklioz o da sıcaklar sanki

Bende ufak doğdu diye çok şaşırmıştım Şu anda da toplu bir bebek degil .Sağlıklı olsunlar gerisi de zamanla olur artık

Günaydın kızlar nasılsınız? Benim sanki sütüm yetmiyor artık. Eskisi gibi dolu dolu değil. Emince de boşaltıyor memeyi. Sürekli acıkıyor her 2 saatte bir emiyor. Ben anlamadım çok emmeye mi başladı yoksa sütüm mü az. Bana akıl verin ne yapmalıyım? Doktor 2-3 saatte bir emzir demişti ve 3 saat imkansız.

Günaydın. Benim anladığım bebekten bebeğeve zaman içinde değişiyor, kimi 2 saatte acıkıyor kimi 4 saatte. Bu sütünün yetmediğini göstermez yetiyordur. Bir de bir zamandan sonra memeler öyle şiş şiş olmuyormuş, bebek emdikçe süt iniyormuş. Çişli bez sayısı normalse başka birşeye takılma doymuyor diye. Böyle diyorum ama ben de gündüzleri çık sık emdiği ve memelerim yumuşak olduğu için doymuyor herhalde diyorum, gece de emmediği için memelerim dolgun oluyor bebeğim aç kaldı onun rızkını vermedim diye üzülüyorum.. Analık delilikmiş..

Ay Vallahi öyle aynı ben de üzülüyorum ama kakası çişi iyi. Şimdi çalışmaya başlarsam ne ara sağıp depolayacağım bilmiyorum. Eskiden taş gib oluyordu şimdi yumuşacık.

Göğüslerin terbiye olmuş olabilir mi artık ? Böyle bişey okumuştum eskisi kadar gergin olmuyormuş 3 aylıkken falan. Taze süt üretiyormuş göğüsler bebek emerken. Benim kızımda bazen yarım saat sonra geri acıkıyor bazen de 2 3 saati buluyor .

çok geçmiş olsun canım ya. Çok canın yaniyor olmalı. Kardeşim ve annen falan yardım edemezler mi evin taşınmasına? Kendi evinde olsan daha iyi hissedersin belki kendini. Tekrar çok çok geçmiş olsun. Çok üzüldüm.

Aa öyle mi? Olabilir o zaman. Ama doyuyor biliyorum. Doyunca bırakıyor zaten.

Çok geçmiş olsun. Bizim doktor çocuk nefes alabiliyorsa sadece ikişer damla serum fizyolojik sıkıp birakın dedi. Aspiratörle çekmek sadece bebeği üzer dedi. Ondan sonra biz de biraktık çekmeyi.

Ben de güya büyük aldım. 6 aylik tulumları kaldırmak uzereyim. Kurutma makinesi de ekstra kücültuyor zaten.

Ben bikaç defa yatarak emzirdim. O zaman sabah kalkınca hirıltiyla uyandı. Sonra bidaha yatarak hiç emziremedim. Muhakkak kucağıma alıp sırtına vuruyorum gece emince de. Bir süre p şekilde uyuyor sonra bırakıyorum. Çok faydasını gördüm.

Aa öyle mi? Olabilir o zaman. Ama doyuyor biliyorum. Doyunca bırakıyor zaten.
Doyuyordur mutlaka doymasa sürekli ağlar emin ol . Benimki de sabah uyandığım da taş gibi oluyor çünkü sürekli kalkıp su falan içiyorum geceleri bi de 1 ya da 2 defa falan emiyor sabaha kadar o yüzden süt birikiyor yağlı kısım ayrışıyor ama gün içinde yumuşuyor bakıyorum elimle sıkıyorum süt geliyor.

Biz geceleri alarm gibi her 2 saatte uyanıyoruz o yüzden hep yumuşak. İlk 2 ay çok zorlanıyordum tazyikli geliyordu hep ağlıyordu ememiyordu. Bi yandan iyi de oldu rahat emiyor. Bence dediğin gibi terbiye oldu

Kızlar evler birden ısındı bebeyle emisirken terlioz bikat ustle yatırıyorum bide üzerine pazen ortuyorum kalinda değil çok ama daha mı ince ortsem üşür mü ki bilemedim sizler nasıl yatiriyosunuz
Ben ayaklarına ne olursa olsun kalın yün çorap üstüne normal bebek çoraplarından geçiriyorum kız çocuğu yazın bile olsa direkt rahmini etkiler erkekte de gazdan korur. Onun dışında hırkayı çıkardık sadece bir kat çıtçıtlı body ve yelek…
Üstüne de ince örtü öğlenleri örtüyorum gece zaten birlikte yatıyoruz.

E Essa8619 evet 3 aylık oluyor 5 hafta erken doğurmuştum çünkü ama gelişim olarak normal gidiyor dedi dr düzeltilmiş yaşa bakmıyoruz o yüzden

Emince boşalıyor zaten meme azalıyor yani öyle değil mi Tecrübem olmadigi için benim için normal Dolması için zaman gerekiyor gerçi benim kızım hep aç ben bir de sağım yapiyorum günde 2 de mama veriyorum ama hiç hayir dediğini görmedim . Göğüs yaralarimdan sağım da yapamıyorum 3 gündür .Neyse tombul bı cocuk da değil . Bence senin sütün bebeğine gayet yetiyordur . 2 saatte bir acikmasi cok normal değil mi zaten. Cisli bezi iyi ise doyuyordur diyor doktorlar . Eğer çok aklın takiliyorsa asmye gidip ölçüm yaptirabilirsin . Sadece için rahatlasin diye

Son düzenleme:
Herkese merhabalar ,doğumdan birkaç gün sonra kadın doğum kontrolü oldum . Herşey yolunda demisti doktorum . Sonrasına randevu al demişti ama ben çok ihmal ettim . Bir sikinti yoksa da gorunmeliyim ? Bugün doğum yapalı tam 2 ay oldu.

Ben hiç gitmedim sıkıntılı bi durum olmadı da bildiğim kadarıyla kimse gel de demedi zaten devletde doğum yapmıştım. Bence gerekli değil kanaman falan bittiyse ama sen sezeryandın sanırım belki gereklidir senin için

Bende bi 50. Gün gittim sorun yok 6. Ayda gel dedi bence bir sorun yoksada 6 ayda bi gidilmeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…