2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    265
Kızlar bebislerle bayramlık aldınız mı ben oğluma askılı pantolon bakıyorum ama çok bı model yok LC de felan mağaza gitmem gezmem gerek o da nasıl olacak bilmem 2 çocukla🙈😀 netten bakistiyorum ufaktan
Netten de çok zor oluyor kalıbı olur mu olmaz mı diye, çok zorlanıyorum 😕 ben de netten aldım kaç kez de alt ile üst tutarsız oluyor bazı modellerde…iklim bebe ve LCW’den aldım şimdiye kadar. Geçen evde ne oluyor ne olmuyor diye bebeğime giydirdim çıkarttım artık deneye deneye ayıkladım.

Ben de hiç belirti yoktu 1-2 gün hafif baş dönmesi ve az biraz kasık ağrısı dışında…miğdem bile hiç bulanmadı..ultrason görüntüsü olmasa inanmıyordum hamile olduğuma 😅
Ya bende öyleydim inanki hamileliğimi unutuyorum bazen açıkçası, bazen ağrılar ile hatırlıyordum ama şimdi yok kalmadı bir şey acaba yavaş yavaş 12 ye yaklaştığım için mi 😅💕

Dolaba koy cnm sat yada 2.bebis olursa sakla artık gerçekten gezip görmeden alınca bide bebeğin gelişimi hızlı olunca kalio hepsi ben çok kıyafet almıyorum bayram sonrasi stok yaparım hrlde yıka ütüle yetismio yoksa az oluncada bnmde kızın kıyafetleri var hurcta oğlana olabilecekleri seçmiştim gerisi pembe 😄
2. Yi istiyorum ondan duruyor hepsi annemde benim bütün kıyafetlerimi saklamış tertemiz hepsi onlarda bi hurçta kız da olsa erkek de olsa kıyafet oolacak elimde 😂
Biz daha 0-3 ay giyiyoruz ya 3-6 aylara yeni geçtik.Gerci oğlum 47 cm doğdu şimdi 58-59 anca vardır ondan herhalde 🤭
Benimki babadan dolayı 35. Haftada 45 cm doğdu şuan 72 cm oldu çeviremiyorum artık kucağımda 😂
Henüz doktora gitmedik sağlık ocağında ölçülmüştü yarın gideceğiz inşallah bakalım o ne diyecek
Sağlık ocağı pek doğru ölçmüyor ya bizimki yatakta yatarken yatağa baskılı metreyle ölçüyor hastanede 69 çıkıyor ben evde 69 ölçüyorum sağlık ocağı 61 ölçüyor

Kızlar moralim çok bozuk iki elimin parmaklarını bulaşık makinesinin üst kısmında kestirdim birinde 8 birinde 3 dikiş var ne kuzumu tutabiliyorum ne yemek yiyebiliyorum bire üstünde taşınma işim var eşyalarımın yarısı yeni evde yarısı eski evde kaldı ikiside yarım olduğu için ikisinde de kalamıyorum kardeşimde kalıyoruz hepimiz 😿 herşeye olumlu bakarm ben ama aşırı demorolize oldum ki toparlayamıyorum kendimi 😿😿 eşimin yanında da bişey diyemiyorum çünkü kendini suçluyor saf saf kaldım böyle 😿
Çok geçmiş olsun canım.Acil şifalar diliyorum.Eşinin kardeşinin desteğiyle her şey yoluna girer inşallah kendini üzme.

Hanımlar merhaba sizler yolu tamamladığınız için size sormak istedimm🩷 şuan 9+2 yim hamileliğimin ilk başlarından beri belirti olarak yoğun göğüs ağrısı, şişkinliği, ve arada giren adet sancısı gibi kasık ağrısı yaşıyordum çok nadir mide bulantısı vardı ama bu bir kaç gündür belirtim hiç yok gibi, oruç tutuyorum gün içerisinde zorlanmıyorum da kanama vs de yok çok şükür ama belirtim tamamen gittii sayılır, akşam sadece iftirda kesiliyorum midem bi tuhaf oluyor.. Açıkçası aklıma takıldı o olan belirtilerin de bir kaç gündür gitmesi sizce normal miii🥲💕
Merhaba benim de belirtiler bir ara tamamen kesilmişti korkuya kapılmiştım bir sıkıntı mı var diye ama olmadı çok şükür.Burada hepimiz zaman zaman aynı şeyleri yaşadık.Seninki de normaldir inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın.💕

Bende kilo konusunda çok takintiliyim gelişiyor mu gelişmiyor mu kafamda deli sorular 😂 seni çok iyi anlıyorum o yuzden . Neyse ki biraz daha rahatliyor gbiyim gelişimini gördükçe. Sen başka doktorlara da sor için rahatlasın 😄
Evet ya şöyle biraz daha toplansalar dert etmeyi bırakacağım diyorum ama o zaman da ne zaman yürüyecek ne zaman konuşacak dertleri başlayacak 😂

2. Yi istiyorum ondan duruyor hepsi annemde benim bütün kıyafetlerimi saklamış tertemiz hepsi onlarda bi hurçta kız da olsa erkek de olsa kıyafet oolacak elimde 😂

Benimki babadan dolayı 35. Haftada 45 cm doğdu şuan 72 cm oldu çeviremiyorum artık kucağımda 😂

Sağlık ocağı pek doğru ölçmüyor ya bizimki yatakta yatarken yatağa baskılı metreyle ölçüyor hastanede 69 çıkıyor ben evde 69 ölçüyorum sağlık ocağı 61 ölçüyor
Bakalım yarın doktor ne kadar ölçecek bayadır hastaneye gitmemiştim bnde merak ediyorum

Bizim baba 192 ben 172 ama bizim oğlan ufacık doğdu. Zaten karnında gelişmedi pek. Tam güzel kilo alıyordu ikinci ayında az almaya başladı boyu da az uzadı. Hiç bizim çocuğumuz değil gibi 🤣 kuvezde anne baba küçücük bebekler kocamandı bizimkinin yanında ( aralarında bir kaç gün vardı) şimdi siz diyorsunuz ya 6 aylık 9 aylık giydiriyoruz filan benimki 3 aylık 3 aylık kıyafetler oluyor🥲 alerji sebebiyle zor geliştiğini düşünüyorum maalesef. 🥲🥲 Toparlar diye beklerim ama 4. Ay meme reddi ek gıdada zayıflıyor minnoslar. Bakalım belki ilerde bir gün bize çeker 🤣🤣🤣

Geçmiş olsun nasıl oldu ki bulaşık makinesinin o kadar keskin bi yeri varmış. Sıkma canını her şey hallolur yanında kardeşin varmış ne güzel bak tek değilsin taşınma işini falan da onlar halleder umarım . Sen kendine iyi bak 🫠
Üst kapağını çıkartmıştık tezgaha sığsın diye onun üst demirleri kesti aklınızda bulunsun çok keskin 🙏

Ahh kıyamam sana. Çok geçmiş olsun canım. Olacak iş işte nazar mı değdi. Artık iyileşmene bak. Moralini de bozma. Allah beterinden korusun. İnşallah çabucak iyileşirsin. Sevdiklerin yardımıyla atlatırsın.
Valla nazar değdi dağ gibi bulaşıkları elimde yıkadım bide story attım hep ondan oldu 🙈 işin kötüsü o sinirle eşim makineyi parçaladı bide makinasız kaldım 😿 amin amin 🙏

Bizim baba 192 ben 172 ama bizim oğlan ufacık doğdu. Zaten karnında gelişmedi pek. Tam güzel kilo alıyordu ikinci ayında az almaya başladı boyu da az uzadı. Hiç bizim çocuğumuz değil gibi 🤣 kuvezde anne baba küçücük bebekler kocamandı bizimkinin yanında ( aralarında bir kaç gün vardı) şimdi siz diyorsunuz ya 6 aylık 9 aylık giydiriyoruz filan benimki 3 aylık 3 aylık kıyafetler oluyor🥲 alerji sebebiyle zor geliştiğini düşünüyorum maalesef. 🥲🥲 Toparlar diye beklerim ama 4. Ay meme reddi ek gıdada zayıflıyor minnoslar. Bakalım belki ilerde bir gün bize çeker 🤣🤣🤣
Canım benim kalıptan kaliba değişiyor demek istedim aslında ben . 0 3 ay giydirdiklerim var hala. 3 6 ay 6 9 ay da giydirdiklerim var ki benim kızım yarın 60 günlük olucak ilk ay çok az kilo almıştı bu aya bakicaz tekrar.
Yani sen bunu düşünüp de gerilme aslında sağlıklı olmaları esas olan . Benim de kg takıntım var mesela aşmaya çalışıyorum ☺️
Bu arada ileride tabiki size cekicektir 🤗🤗

Uzar mutlaka ben 160 eşim 195 bizimki birden boy attı bende bu kadar beklemiyordum kiloda da mamayla besliyoruz ondan aldı bu kadar kilodan ziyade boydan dolayı büyük giydiriyoruz 9 aylık zıbınlar yanları bol kollarını sıyırıyoruz 😂

Netten de çok zor oluyor kalıbı olur mu olmaz mı diye, çok zorlanıyorum 😕 ben de netten aldım kaç kez de alt ile üst tutarsız oluyor bazı modellerde…iklim bebe ve LCW’den aldım şimdiye kadar. Geçen evde ne oluyor ne olmuyor diye bebeğime giydirdim çıkarttım artık deneye deneye ayıkladım.
Bnmki sevmio giyinmeyi çırpınıp hmn🙈😄

Hay maşallah kaç aylık oldunuzki 72 cm epey uzamış Rabbim korusun. Bizim 2 aylık 59 olmuştu doktor geçen hafta kısa mi olack ne bizimki 😄🤣 babamız kısa ana uzunda🤣

Canım benim kalıptan kaliba değişiyor demek istedim aslında ben . 0 3 ay giydirdiklerim var hala. 3 6 ay 6 9 ay da giydirdiklerim var ki benim kızım yarın 60 günlük olucak ilk ay çok az kilo almıştı bu aya bakicaz tekrar.
Yani sen bunu düşünüp de gerilme aslında sağlıklı olmaları esas olan . Benim de kg takıntım var mesela aşmaya çalışıyorum ☺️
Bu arada ileride tabiki size cekicektir 🤗🤗
Başlarda çok düşünüyordum niye böyle ufacık diye ama şimdi kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum doktor beğeniyor boyunu kilosunu 😅 belki de minnak olması hoşuma gitmedi çünkü büyüyünce hiç minnak kalmıyorlar 🥲❤️

Uzar mutlaka ben 160 eşim 195 bizimki birden boy attı bende bu kadar beklemiyordum kiloda da mamayla besliyoruz ondan aldı bu kadar kilodan ziyade boydan dolayı büyük giydiriyoruz 9 aylık zıbınlar yanları bol kollarını sıyırıyoruz 😂
Çok tatlı ya masAllah . Peki beni teselli etmeniz ❤️🥹
Bakalım bizimki de büyür elbet. O kadar gece kalkıp emiyor ki bu kadar emmeye ben dev olmuştum 🤣

Kızlar evler birden ısındı bebeyle emisirken terlioz bikat ustle yatırıyorum bide üzerine pazen ortuyorum kalinda değil çok ama daha mı ince ortsem üşür mü ki bilemedim sizler nasıl yatiriyosunuz

Hay maşallah kaç aylık oldunuzki 72 cm epey uzamış Rabbim korusun. Bizim 2 aylık 59 olmuştu doktor geçen hafta kısa mi olack ne bizimki 😄🤣 babamız kısa ana uzunda🤣
Biz 9 gün sınra 4 aylık olucaz işte doğumda da haftasına göre boyu iyi demişti dr içerde büyütmüşüm demekki 😂😂
Kızlar evler birden ısındı bebeyle emisirken terlioz bikat ustle yatırıyorum bide üzerine pazen ortuyorum kalinda değil çok ama daha mı ince ortsem üşür mü ki bilemedim sizler nasıl yatiriyosunuz
Bizim burayada yaz geldi 24-25 derece bugün kısa kollu şort giydirdim valla üstüne penye ceket aldım uzun çorap giydirdim öyle gezdik gecede 13-14 oluyor kombiyi kapatamadım henüz 37 de çalışıyor bende uzun kollu zıbın altına patikli alt giydiriyorum sadece karnını müslinle örtüyorum benimki de bana çekmiş ter problemimiz var hemen su gibi oluyor

X