- 8 Aralık 2023
- 96
- 203
- 30
Biz şu an 2 ay 3 haftalığız, benim karar vermemizde de iyice hareketlenmesi oldu bir iki haftaya hiç tutamayız dedik çünkü şimdi bile elleri hiç durmuyor. Bayrama kadar da düzelsin dedik bu haftayı seçtik.Darısı damatligina gelmiş geçmiş olsun bizde yaptırmayı düşünüyoruz doktor 3 ay içinde iyi olur dedi. bizde yeni 2 ay 1 haftaligiz öğleden sonra mı yaptilar özelde mi oldunuz kısaca bahseder misiniz rica etsem fitil ne içindi mesela . Bayram sonu bende arastiricam inş özelde ücret nasıl fln bı sorusturim
Öncelikle 2 farklı tavsiye aldık biri aparatlı (kendi patentli tasarımı) olan Vedat bey diğeri de klasik yöntem ile yapan Yusuf bey idi. İkisinin de yorumları harika idi. Aparatlı olanda iz olmuyor ama eşim farklı kişilerde bazı bakım zorlukları ve kötü olaylar okuduğu için klasik olsun istedi. Ama ikisini de biliyorum aparatlıyı da yiğenim oldu yakın dönemde..
Fiyatlar 4000 tl bandında aparatlı 500 tl daha uygundu aslında tersi olur diye düşünmüştüm. İşleme aç ve uykusuz gitmek mantıklı ama benim paşa uyumuştu iyi ki uyumuş çünkü zor uyudu o da kısa kısa çok daha zor olurdu. Bir de saat 11 de yaptırdık bence daha iyi çünkü o huzursuz saatleri kesin oluyor böyle uyku düzenimiz şaşmadı ama..
Gittiğimizde önce bir kontrol oldu önce uygun olup olmadığımıza bakıldı, sorun görmeyince lokal uyuşturuldu hemen. Zaten tek ağlaması da işlem sırasında bu oldu. 20 dakika bekledik emzirebilirsin dediler emzirdim böyle olacağını bilsem daha da emsin diye uğraşırdım çünkü sonra aslaa emmek istemedi.
Doktorumuz geldi baba bacaklardan tuttu, ben de oyalamaya çalıştım yaklaşık 10 dakika sürdü işlem hemen tamamlandı hiç ağlamadı. Bir fitil bir de krem verdiler. Krem yarın başlansın dediiler, fitili eviniz yakınsa gider gitmez koyun dediler haklılar ev yakın olmasına rağmen kuzum acı çekti gider gitmez yaptık fitili sonra bir de bezine ve cinsel organını yağla dediler yağladık. Kuzum da 20 dakika kadar baba kucağında uyudu. Çişi hemen alma iyi gelir dediler biz de beklettik. Uyanınca çok ağlamadı ama emmek yatmak oturmak istemedi sürekli gezdik.
Akşam uyku vakti gelince daha zor daldı ama 3. Fitili yaptık ve kesintisiz 6 saat uyudu emsin diye kaldırmaya çalıştım ama emmedi en sonunda kendi 7. Saatte kalktı şükür. Şimdilik kaka yapmadık ve çok gazımız oldu. Fitil ağrı için verildi. Yiğenimde 3 saat arayla calpol vermişlerdi. O da öyle rahat etmişti ve o da 10 saat uyumamıştı Yiğenimde jel de işe yaramış ama bize krem verdiler yarın başlayacağız umarım fayda görürüz. Bir de bakım farkı olarak aparatlıda karton bardak kesip koyuyorlardı değmesin diye, bize yağ sür yapışmasın dendi. Bir de 4 gün sonra deriyi geri çekecekmişiz yapışmasın diye..
Bizim tecrübemiz böyle oldu 1 haftada da düzelir dediler. Umarım hepimiz damatlıklarını görürüz
Son düzenleme: