- 23 Mart 2015
- 5.788
- 7.115
Hareketli bebekler genelde erken dönmeye başlıyor anladığım kadarıyla. Diğer fiziksel gelişim basamakları da biraz erken oluyor oturma, sıralama vs. Her yeni kazanımı inanılmaz heyecanli dimiİki kardeş arasında fark var değil miSağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil aslında . Kilo takıntım vardı belki bilirsin yavaş yavaş geçiyor
Benim bebeğim de 10 gün önce sağ tarafından sol tarafına döndü yatağın uzerinde . Sonra bikac kez daha gördüm bu şekilde o yüzden yalnız birakmaya korkuyorum . Yatakta üstünü açıp kendini yukariya taşıyor falan . Belki normaldir bunlar ilk bebegim olduğu için çok da bilgi sahibi değilim ama her gören çok hareketli diyorbir tek tummy time yapmayi sevmedi Senin onerdigin su matindan aldım havalansin biraz hemen kuracağım .
Omron kullanıyoruz, 6 senedir hala en yüksek verimde çalışıyor, buhar verme hızı çok ideal. Başka bı marka daha var bizde, omronu kaybettik sanıp aldığımız ama omron kadar etkili değil. Baktığında hepsi aynı buharı cikariyor gibi görünse de hızı ve yoğunluğu önemli olan. Oğlumun doktoru önermişti onu da, başka markaya para vermeyin demişti. Piyasadaki en pahalı markalardan biri ama ömürlük bence. Nebulizator öyle bı kaç kez kullanıp kaldırılacak bişey değil çünkü, çocuk 10 yaşına da gelse evde bulunması lazım. Verimi de düşmeyen bişey almak mantıklı.
Aynı durum bende de var. fışkırarak kusuyor memedeyken. Ve sürekli boğazına kaçırıyor öksürüyorAy benimki meme agzindayken kusuyor. Nasıl beceriyor bilmiyorum her seferinde aşırı telaşlaniyorum. Bu aya kadar hiç böyle kusma derdimiz yoktu bu da yeni başladı.
Evet şimdilerde çok daha fazla takip ediyorum ama canı istemeyince dönmüyorHareketli bebekler genelde erken dönmeye başlıyor anladığım kadarıyla. Diğer fiziksel gelişim basamakları da biraz erken oluyor oturma, sıralama vs. Her yeni kazanımı inanılmaz heyecanli dimi
Var reflü yatağında yatıyor. Doktor da bebeklerin çoğunda olur normal ,bu bebek mutlu herşeyin altında bişey arama dediHuzursuzluk yapacak ya da gelişimini etkileyecek düzeyde kilo almama yoksa doktorlar bu durumu çok önemsemiyor. Katı gıdaya geçince azalarak geçiyor çünkü. Reflü yatağın var dimi, ama bu düz eğimli olanlardan. Kusmasini engellemese de kusmanın ciğerlere kacma ihtimalini aza indiriyor. Ben gün içinde bile onda yatirirdim oğlumu, evhamliydim biraz çok kustugu için WC ye bile tek bırakıp gidemezdim 6 aylık olana kadar.
Biz de at çiftliğine gittik bugün, pusette uyudu arabada, inince de uyanmadı. Baya rahat ettim bugün. Böyle böyle çıktıkça alışır belkiEvet şimdilerde çok daha fazla takip ediyorum ama canı istemeyince dönmüyorBugün dışarıya çıktık ev bakmaya bu arada benim de Mayıs ayında tasinmam gerekiyor .Kiralık ev bakıyoruz neyse ilk defa bebek arabasinda ağlamadi bu da bizim için büyük bir kazanım aslında Dsarida acıkınca ona mama verdim mecbur . Bende yemek yiyebildim . Bizim için bir ilkti çok mutluyum o yüzden
Benim 1 numara da çok hareketliydi herşeyi önde gitti hemen dönmeye başlamıştı 10 ay 2 haftalıktı yürüdü 2 numara ağır top yiyip içip yatıyor benzeyen tek bişeyleri var çeneleri agu agu hiç susmuyorHareketli bebekler normalden daha fazla beslenip daha az kilo alıyor ama güzel tarafı bir çok gelişim basamağını erkenden geçiyorlar. Küçük oğlumla abisi arasında fark var bu konuda. Küçük oğlum daha hareketsiz o yüzden abisi kadar erken beklemiyorum bazı şeyleri. Abisi bu aydayken fildir fildir yuvarlanirdi küçük oğlumun totosu biraz zor kalkıyor
Benim küçük çok çenesi düşük olmayacak abisi gibi sanırım, arada aguluyor ama daha ciddi bir bireyBenim 1 numara da çok hareketliydi herşeyi önde gitti hemen dönmeye başlamıştı 10 ay 2 haftalıktı yürüdü 2 numara ağır top yiyip içip yatıyor benzeyen tek bişeyleri var çeneleri agu agu hiç susmuyor
Evet ya inşallah alisirlar . Havalar da güzelleşiyor en azindan biraz nefes alabilirizBiz de at çiftliğine gittik bugün, pusette uyudu arabada, inince de uyanmadı. Baya rahat ettim bugün. Böyle böyle çıktıkça alışır belki
Benim en başta verdigim ucuz birseydi tutmazsa hiç boşa almayım demiştim baktm tutuyor avent aldım ama ilk verdiğim damakliydi onu pitlatiodu hemen tutamiodu tam ama seviodu emmeyi avent Air daha iyi taviye edeblrmKizlar merhaba uzun zamandır yazamadım okuyorum ama fırsat bulamadım, evde 2 yaşında minik bı abimiz daha varbenim küçük paşam emzik alıyor ama ağzında tutamıyor, düşürüyor hemen, sizce başka marka mı almalıyım, ben tutunca emiyor çünkü
Öncelikle baya fiyat farkı varPremium care ile aktif Bebek arasinda çok fark var mı ? Bilgin var mı ?Ben premium care kullanıyorum memnunum .
Tamam canım sağolEvet acura var bende baya da memnunum tavsiye ediyorum herkese
Bu markanın tansiyon aletlerini falan da duyuyorum çok. Kaliteli bi marka gerçekten. Araştırayım bakalım bi tane edinmek lazım. Çok gerekli bişey gibi gelmemişti bana ama bi haftadır açamıyorum burnuOmron kullanıyoruz, 6 senedir hala en yüksek verimde çalışıyor, buhar verme hızı çok ideal. Başka bı marka daha var bizde, omronu kaybettik sanıp aldığımız ama omron kadar etkili değil. Baktığında hepsi aynı buharı cikariyor gibi görünse de hızı ve yoğunluğu önemli olan. Oğlumun doktoru önermişti onu da, başka markaya para vermeyin demişti. Piyasadaki en pahalı markalardan biri ama ömürlük bence. Nebulizator öyle bı kaç kez kullanıp kaldırılacak bişey değil çünkü, çocuk 10 yaşına da gelse evde bulunması lazım. Verimi de düşmeyen bişey almak mantıklı.
Tamamdır ,çok tşk ediyorumÖncelikle baya fiyat farkı varpremium daha pamuklu daha hava geçiren bi yapıda. Ama emicilik rahatlık olarak ikisi de güzel. Ben önce geceleri premium takmaya başladım. Gündüz Sleepy sonra bi ara goon kullandım. Ama Prima dışında hiç birini sevmedim. O yüzden gündüz aktif bebek gece premium kullanıyorum Gece daha uzun kalıyor altında diye premium daha mantıklı pişik olmasın diye
Tansiyon aleti de var bende. Ondan da memnum. Medikal markası olarak medisanadan sonra en iyisi diyebilirim omron.Bu markanın tansiyon aletlerini falan da duyuyorum çok. Kaliteli bi marka gerçekten. Araştırayım bakalım bi tane edinmek lazım. Çok gerekli bişey gibi gelmemişti bana ama bi haftadır açamıyorum burnu
Bir kaç gün sütümü sağdım icmeyince memeden. Tazyikli mi oldu ya da bilmiyorum gazdan mı oluyor . Midesindeki gazı da cikartamiyorum çok zorluyor son günlerdeAynı durum bende de var. fışkırarak kusuyor memedeyken. Ve sürekli boğazına kaçırıyor öksürüyor
İçerisine serum fizyolojik koyup yapabiliyorsunuz sanırım. Ama her işiniz bittiginde yıkamak gerek nebulizatörü.W winner123 S Sariucurtma kızlar peki Nebulizatöre ilaç değil de su koysak sadece o şekilde buhar versek oluyor değil mi. Normal soğuk algınlığında ilaç vermek gerekmez diye düşünüyorum . Hiç anlamadım bunu. Daha önce de bu konu konuşuldu ama inanın okuyup geçmiştim. Tekrar soruyorum kusura bakmayın
Sadece serum ile verirsen bronslardaki balgamı sökmez, ciğerlere inmesini engellemez. O raddeye geldiğinde ventolin şart ama ventolin de doktor önerisi olmadan kullanılmaz. Eğer bronşları açıksa, sadece burun tıkanıklığı varsa soğuk hava burundaki ödemi azaltıp burnu biraz açar ama aspire etmek kadar etkili olmaz. Her ihtimale karşın çocuklu evde nebul aleti olmalı bence. Bronşit olduğunda hastanede de hava veriyorlar ama düzenli 3-4 gün tedavi öneriyor doktorlar, bu durumda evde bulunması gerekiyor. Bu arada bronşit mevsimine geldik. En çok Mart ve Nisan aylarında bronşit görülüyormus. Benim oğlum 3 aylıkken Mart'ta bronşit olmuştu ilk, bir de pandemide hiç bi yere cikmadigimiz halde Nisan ayında olmuştu. Bu aylar dikkat etmek lazım. Polenlerle beraber daha hızlı etkileniyor hava yolu bebeklerde. Polenler burun tıkanıklığı yapıyor ,burun tıkanıklığı da bronslara iniveriyor.W winner123 S Sariucurtma kızlar peki Nebulizatöre ilaç değil de su koysak sadece o şekilde buhar versek oluyor değil mi. Normal soğuk algınlığında ilaç vermek gerekmez diye düşünüyorum . Hiç anlamadım bunu. Daha önce de bu konu konuşuldu ama inanın okuyup geçmiştim. Tekrar soruyorum kusura bakmayın
Gerçekten gerekli bi cihaz ben kendim de hamileyken bronşit geçirdim keşke evde olsaymış o zaman. Ya ben çok üzülüyorum bi haftadır burnu sümük dolu çocuğun. Dün geceden beri iyileşiyor artık antibiyotik de vermek istemiyorum. Balgam ve sümüğü var ciğerlerinde hırıltı yok. Enfeksiyonu üst solunum yollarında. Nebülizatör düzenli burun açıcı bir cihaz değil anladığım kadarıyla. Ciğerlere hastalık inerse kullanılıyor değil mi. Yani benim civcivin çözümü sadece aspiratör gibi duruyor şu anSadece serum ile verirsen bronslardaki balgamı sökmez, ciğerlere inmesini engellemez. O raddeye geldiğinde ventolin şart ama ventolin de doktor önerisi olmadan kullanılmaz. Eğer bronşları açıksa, sadece burun tıkanıklığı varsa soğuk hava burundaki ödemi azaltıp burnu biraz açar ama aspire etmek kadar etkili olmaz. Her ihtimale karşın çocuklu evde nebul aleti olmalı bence. Bronşit olduğunda hastanede de hava veriyorlar ama düzenli 3-4 gün tedavi öneriyor doktorlar, bu durumda evde bulunması gerekiyor. Bu arada bronşit mevsimine geldik. En çok Mart ve Nisan aylarında bronşit görülüyormus. Benim oğlum 3 aylıkken Mart'ta bronşit olmuştu ilk, bir de pandemide hiç bi yere cikmadigimiz halde Nisan ayında olmuştu. Bu aylar dikkat etmek lazım. Polenlerle beraber daha hızlı etkileniyor hava yolu bebeklerde. Polenler burun tıkanıklığı yapıyor ,burun tıkanıklığı da bronslara iniveriyor.