- 21 Haziran 2021
- 767
- 1.274
- 38
Ayy evet kafasını sallayıp bağırarak memeye bir yapışıyor, bi de yüzünde egzema da var, saçları falan da benziyor, çaki geldi diyorumBenimki de çok acıkınca yumruklarını sıkıp sinirli sinirli kıtlıktan çıkmış gibi emiyor sanki 3 gün aç bıraktık
Ablamdan aldım ben. 6 yıllık. Modelini bilemiyorum. Bakınca atarım. Sıradan bir ürün. Özellikli olanlar var mı bilmiyorum. Anakucağindan beklentimi karsıliyor. İçine koyup tasıyorumOlabilir belki bizimde 4 gün oldu başlayalı onun öncesinde 12. Hafta atağı var belki o dur takvimden bi bak yani benim bebiş atak zamanına günü gününe tutuyor gereksiz yere ağlamaya başladı mı girip bakıyorum hesaplamaya 1. Günü çıkıyor
Hangi modeli acaba özellikleri ne yada linki var mı nelerden memnun değilsin
o egzama degildir sari lekeler bingildak deniliyor herhalde ilk cocugumdq hic yoktu kaslarinda ve saclarinda cikiyorAyy evet kafasını sallayıp bağırarak memeye bir yapışıyor, bi de yüzünde egzema da var, saçları falan da benziyor, çaki geldi diyorumemerken de yumrukluyor deli..
Merhaba, yorumlarınızı gördümde size sormak istedim 8+5 haftalık hamileyim kreatin degerim 1.11 e cıktıgı icin doktor yatarak tedaviyi uygun gördü. Sizinde öyle mi oldu bebegniz etkilendi miGittiğim özel hastane başka bi şehirdeydi. Çok uzak değil ama gelmezler sanırım. Başka bi yolunu bulacağım artık. Yenidogan yoğun bakımı mevcut Allahtan her ihtimale karşı
Yok yüzünde isilik gibi minik kırmızı kabarıklıklar var, pul pul olup dökülüyor, egzama imiş doktor öyle dedi şampuan ve krem verdi düzeldi baya. Onlar için dedim.o egzama degildir sari lekeler bingildak deniliyor herhalde ilk cocugumdq hic yoktu kaslarinda ve saclarinda cikiyor
Benim kızım da günde 2-3 kere yapardı iki gündür bir kere zorla yapıyor. Her yolu deniyorız yapsın diye. Eskiden yüzüstü yapıp karnını bacağıma koyup sırtını sıvazlayarak yaptırıyordum kolayca.Kızlar bebeğim kabız oldu normalde günde iki kez yapardı şimdi iki günde bire düştü ve çokkkk huzursuz sürekli ağlıyor. Probiyotik damla vs tekrar düzene sokar mi ne yapmalıyım
Biogaiga denediniz mi kizlar ? Hemen etki edecek birşey değil gerçi de 1 2 hafta içinde rahatlama sağlar diye düşünüyorum . En iyisi doktora sormak tabiki .Benim kızım da günde 2-3 kere yapardı iki gündür bir kere zorla yapıyor. Her yolu deniyorız yapsın diye. Eskiden yüzüstü yapıp karnını bacağıma koyup sırtını sıvazlayarak yaptırıyordum kolayca.Gerçekten yapamayınca çok huzursuz oluyorlar.
Biogaia yı 2 kere verdim her seferinde pişman oldum. Aşırı huzursuzluk yapıyor maalesef. Sen verdin mi hiç denedin mi?Biogaiga denediniz mi kizlar ? Hemen etki edecek birşey değil gerçi de 1 2 hafta içinde rahatlama sağlar diye düşünüyorum . En iyisi doktora sormak tabiki .
Evet veriyorum ben bazı günler unutsam da . 5 haftadır falan kullanıyorum . Şimdi düşündüm de bir iki gün huzursuzluk yapmış olabilir o zaman gaz sorunu da vardı anlamamışimdir .Genel olarak 1 2 hafta içinde etkisini gosterirmis . Tek sorun değişik bir şişesi var bazen damlalikla damlatmaya çalışıyorum falan ... Benim bebeğim de günde 3 ile 5 kez civarı kaka yapıyor. Yapısı bu fakat ilaç da rahatlatıyor diye düşünüyorum .Biogaia yı 2 kere verdim her seferinde pişman oldum. Aşırı huzursuzluk yapıyor maalesef. Sen verdin mi hiç denedin mi?
Allah dağına göre kar verir. demekki sen çok güçlü bir kadın, çok özverili bir annesin ki Allah o çocuğu sana emanet etmiş. Herkesin harcı değildir isyan etmeden güçlüklere göğüs germek, sen takdir edilesi bı annesin. İki evladın da yüzünü hep güldürsün, sağlıklı uzun ömürleri olsunSadece TV izlettirdigim icin acaba dedim ama baskada kendimi suclamadim cünkü ona kendinden cok vererek trk basima cok iyi baktim bilmiyorum belkide sonucta anne karninda olan birsey ah be oglum ah be garibim o kadar tatliki kabullenmek o kadar zor olduki..suan derin bir nefes aldim..Cok zor Allah kimsenin basina vermesin oglumdan sonra hayat bir garip gelmeye basladi bir baska yerden bakiyorsun sana konusan cocuklar garip geliyor mesela oysaki farkli olan senin cocugun konusmak iletisim o kadar kolayki bu neden bizde zor olabilir insan diyebiliyor neden ben?!eminim her otizm cocuguna sahip aile diyordur Allahim onu korusun.Evet Allahin takdiri birsey diyemeyiz herkes icn ölüm var ucunda ama öbür dünyada oglum bize konuscak iyi görecegim onu
Reflude hareketten bağımsız durup dururken fışkırır tarzda çok fazla kusma olur. Neredeyse emdiginin büyük kismini fışkırarak çıkarır. Genelde de yatarken kusardi benim büyük oğlum. O yüzden çok uzun zaman biz reflü yatağını kullandık. Ek gıdaya geçene kadar reflusu yoğundu.Reflü kusması nasıl oluyor nasıl ayırt edeceğiz bazen gaz çıkarırken süt kesiği gibi azıcık kusma oluyordu da 2 gündür Farklı, sıvı kusuyor üstü başı süt oluyor koyafeti ıslanacak kadar kusmazdı 2 gün önceye kadar
Kilo alımı nasıldı peki hatırlıyor musun? Benim kızımda da reflü var geçen ay 600 gram almış halbuki hiç aç koymuyorum hep emziriyorum sütüm de var ama çok kusuyor o yüzden olabilir mi?Reflude hareketten bağımsız durup dururken fışkırır tarzda çok fazla kusma olur. Neredeyse emdiginin büyük kismini fışkırarak çıkarır. Genelde de yatarken kusardi benim büyük oğlum. O yüzden çok uzun zaman biz reflü yatağını kullandık. Ek gıdaya geçene kadar reflusu yoğundu.
Çok hareketli bir bebekti, zaten 5 yaşında da tani aldı, hiperaktivitesi var oğlumun, daha bebekken saniye durmazdi, o yüzden de normal bebeklerden daha fazla beslenme ihtiyacı olurdu, anne sütü almasına rağmen bir kutu mama 3 gün gitmezdi ama ona rağmen öyle toplu bir bebek değildi, hiç bı zaman bogumlari olmadı. İlk iki üç ay 700-800 Gr almıştı, sonra iyice düşmüştü kilo alımı. Ama benim oğlum az buz kusmazdi. Emerken daha fışkırarak kusardi. Her beslenme sonrası midesinin yarisindakileri çıkarırdı. Haliyle kilo alımı da beslenmesine göre düşüktü. Başka bebek o kadar mama içse topaç gibi olurdu.Kilo alımı nasıldı peki hatırlıyor musun? Benim kızımda da reflü var geçen ay 600 gram almış halbuki hiç aç koymuyorum hep emziriyorum sütüm de var ama çok kusuyor o yüzden olabilir mi?
Benim kızımın da sarı kızıl saçları ve dik dik. Geçen çaki benzetmesini eşim de yaptıAyy evet kafasını sallayıp bağırarak memeye bir yapışıyor, bi de yüzünde egzema da var, saçları falan da benziyor, çaki geldi diyorumemerken de yumrukluyor deli..
Bnde aynı şeyi düşünüyorum mama kullanmıyorum ama sütüm var çok şükür ona rağmen aldığı kilo çok az ilk ay 1200 gram almıştı sonra 600 gram almış. Bi de çok huzursuz oluyor muydu reflüden benim kızım ağlayıp ağlayıp kusuyor çünkü yani bi huzursuzluğu varsa kucağıma alıyorum 2 dakika sonra kusuyor rahatlıyorÇok hareketli bir bebekti, zaten 5 yaşında da tani aldı, hiperaktivitesi var oğlumun, daha bebekken saniye durmazdi, o yüzden de normal bebeklerden daha fazla beslenme ihtiyacı olurdu, anne sütü almasına rağmen bir kutu mama 3 gün gitmezdi ama ona rağmen öyle toplu bir bebek değildi, hiç bı zaman bogumlari olmadı. İlk iki üç ay 700-800 Gr almıştı, sonra iyice düşmüştü kilo alımı. Ama benim oğlum az buz kusmazdi. Emerken daha fışkırarak kusardi. Her beslenme sonrası midesinin yarisindakileri çıkarırdı. Haliyle kilo alımı da beslenmesine göre düşüktü. Başka bebek o kadar mama içse topaç gibi olurdu.
Çok hatirlamiyorum 6 sene geçti ama çok ağlayan bir bebek değildi ilk aylar. Sadece uykuları çok azdı. Çok kısa uyuyup uyanirdi, belki de midesi rahatsız olduğu için uyanıyordu, o zamanlar tek çocuktu evde kalabalıktık annemler de bakmak için bizde kalıyordu, hiç ağlamasına izin vermezdik. Ama beslenme esnasında ya da sonrasında rahatsız olduğunu farkındaydım, kusunca keyfi yerine gelirdi.Bnde aynı şeyi düşünüyorum mama kullanmıyorum ama sütüm var çok şükür ona rağmen aldığı kilo çok az ilk ay 1200 gram almıştı sonra 600 gram almış. Bi de çok huzursuz oluyor muydu reflüden benim kızım ağlayıp ağlayıp kusuyor çünkü yani bi huzursuzluğu varsa kucağıma alıyorum 2 dakika sonra kusuyor rahatlıyor
Saç rengi değil kapkara bizimki, ama saç şekli, yüzünün hırpani hali ve o öfkeli hareketleri tam çaki.Benim kızımın da sarı kızıl saçları ve dik dik. Geçen çaki benzetmesini eşim de yaptıtam uyuttum derken bi kafamı çevirip bakıyorum gözlerini kocaman açmış sırıtıyor bana gece gece. O yüzden çaki dedik biz de