2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    265
Ablamdan aldım ben. 6 yıllık. Modelini bilemiyorum. Bakınca atarım. Sıradan bir ürün. Özellikli olanlar var mı bilmiyorum. Anakucağindan beklentimi karsıliyor. İçine koyup tasıyorum. Başka da bir beklentim olnayınca beni memnun etmek kolay oluyor.

Arkadaşlar herkese merhaba
Hayırlı ramazanlar dilerim
Mevlütler için yasin kitabı ve seti hazırlayıp satıyorum. İlgilenenler mesaj atabilir

Ayy evet kafasını sallayıp bağırarak memeye bir yapışıyor, bi de yüzünde egzema da var, saçları falan da benziyor, çaki geldi diyorum emerken de yumrukluyor deli..
o egzama degildir sari lekeler bingildak deniliyor herhalde ilk cocugumdq hic yoktu kaslarinda ve saclarinda cikiyor

Gittiğim özel hastane başka bi şehirdeydi. Çok uzak değil ama gelmezler sanırım. Başka bi yolunu bulacağım artık. Yenidogan yoğun bakımı mevcut Allahtan her ihtimale karşı
Merhaba, yorumlarınızı gördümde size sormak istedim 8+5 haftalık hamileyim kreatin degerim 1.11 e cıktıgı icin doktor yatarak tedaviyi uygun gördü. Sizinde öyle mi oldu bebegniz etkilendi mi
Bilgilendirir misniz benide ?

Kızlar bebeğim kabız oldu normalde günde iki kez yapardı şimdi iki günde bire düştü ve çokkkk huzursuz sürekli ağlıyor. Probiyotik damla vs tekrar düzene sokar mi ne yapmalıyım
Benim kızım da günde 2-3 kere yapardı iki gündür bir kere zorla yapıyor. Her yolu deniyorız yapsın diye. Eskiden yüzüstü yapıp karnını bacağıma koyup sırtını sıvazlayarak yaptırıyordum kolayca. Gerçekten yapamayınca çok huzursuz oluyorlar.

Biogaiga denediniz mi kizlar ? Hemen etki edecek birşey değil gerçi de 1 2 hafta içinde rahatlama sağlar diye düşünüyorum . En iyisi doktora sormak tabiki .

Biogaia yı 2 kere verdim her seferinde pişman oldum. Aşırı huzursuzluk yapıyor maalesef. Sen verdin mi hiç denedin mi?
Evet veriyorum ben bazı günler unutsam da . 5 haftadır falan kullanıyorum . Şimdi düşündüm de bir iki gün huzursuzluk yapmış olabilir o zaman gaz sorunu da vardı anlamamışimdir .Genel olarak 1 2 hafta içinde etkisini gosterirmis . Tek sorun değişik bir şişesi var bazen damlalikla damlatmaya çalışıyorum falan ... Benim bebeğim de günde 3 ile 5 kez civarı kaka yapıyor. Yapısı bu fakat ilaç da rahatlatıyor diye düşünüyorum .

Allah dağına göre kar verir. demekki sen çok güçlü bir kadın, çok özverili bir annesin ki Allah o çocuğu sana emanet etmiş. Herkesin harcı değildir isyan etmeden güçlüklere göğüs germek, sen takdir edilesi bı annesin. İki evladın da yüzünü hep güldürsün, sağlıklı uzun ömürleri olsun

Reflude hareketten bağımsız durup dururken fışkırır tarzda çok fazla kusma olur. Neredeyse emdiginin büyük kismini fışkırarak çıkarır. Genelde de yatarken kusardi benim büyük oğlum. O yüzden çok uzun zaman biz reflü yatağını kullandık. Ek gıdaya geçene kadar reflusu yoğundu.

Kilo alımı nasıldı peki hatırlıyor musun? Benim kızımda da reflü var geçen ay 600 gram almış halbuki hiç aç koymuyorum hep emziriyorum sütüm de var ama çok kusuyor o yüzden olabilir mi?

Kilo alımı nasıldı peki hatırlıyor musun? Benim kızımda da reflü var geçen ay 600 gram almış halbuki hiç aç koymuyorum hep emziriyorum sütüm de var ama çok kusuyor o yüzden olabilir mi?
Çok hareketli bir bebekti, zaten 5 yaşında da tani aldı, hiperaktivitesi var oğlumun, daha bebekken saniye durmazdi, o yüzden de normal bebeklerden daha fazla beslenme ihtiyacı olurdu, anne sütü almasına rağmen bir kutu mama 3 gün gitmezdi ama ona rağmen öyle toplu bir bebek değildi, hiç bı zaman bogumlari olmadı. İlk iki üç ay 700-800 Gr almıştı, sonra iyice düşmüştü kilo alımı. Ama benim oğlum az buz kusmazdi. Emerken daha fışkırarak kusardi. Her beslenme sonrası midesinin yarisindakileri çıkarırdı. Haliyle kilo alımı da beslenmesine göre düşüktü. Başka bebek o kadar mama içse topaç gibi olurdu.

Ayy evet kafasını sallayıp bağırarak memeye bir yapışıyor, bi de yüzünde egzema da var, saçları falan da benziyor, çaki geldi diyorum emerken de yumrukluyor deli..
Benim kızımın da sarı kızıl saçları ve dik dik. Geçen çaki benzetmesini eşim de yaptı tam uyuttum derken bi kafamı çevirip bakıyorum gözlerini kocaman açmış sırıtıyor bana gece gece. O yüzden çaki dedik biz de

Bnde aynı şeyi düşünüyorum mama kullanmıyorum ama sütüm var çok şükür ona rağmen aldığı kilo çok az ilk ay 1200 gram almıştı sonra 600 gram almış. Bi de çok huzursuz oluyor muydu reflüden benim kızım ağlayıp ağlayıp kusuyor çünkü yani bi huzursuzluğu varsa kucağıma alıyorum 2 dakika sonra kusuyor rahatlıyor

Çok hatirlamiyorum 6 sene geçti ama çok ağlayan bir bebek değildi ilk aylar. Sadece uykuları çok azdı. Çok kısa uyuyup uyanirdi, belki de midesi rahatsız olduğu için uyanıyordu, o zamanlar tek çocuktu evde kalabalıktık annemler de bakmak için bizde kalıyordu, hiç ağlamasına izin vermezdik. Ama beslenme esnasında ya da sonrasında rahatsız olduğunu farkındaydım, kusunca keyfi yerine gelirdi.

Saç rengi değil kapkara bizimki, ama saç şekli, yüzünün hırpani hali ve o öfkeli hareketleri tam çaki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…