- 16 Aralık 2021
- 143
- 131
- 26
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim de dun normalde sata gore 7+1 olmasi gerekirken ultrasona gore 6+2ydi ustten gozukmedi alttan bakinca minik gorundu size alttan baktilar mi?kızçeler suabt anneleri grubuna yazdım size de sorayım dün kese 5+4 cıktı son adet tarihimli uyumlu fakat bebek gözükmedi normal mi yoksa boş gebelik midir-?
yok sadece üstten bakıldıBenim de dun normalde sata gore 7+1 olmasi gerekirken ultrasona gore 6+2ydi ustten gozukmedi alttan bakinca minik gorundu size alttan baktilar mi?
5.haftada kese gorunur benim bildigimkızçeler suabt anneleri grubuna yazdım size de sorayım dün kese 5+4 cıktı son adet tarihimli uyumlu fakat bebek gözükmedi normal mi yoksa boş gebelik midir-?
O zaman stres olmayin normaldir insallah görürsunuz bir dahakindeyok sadece üstten bakıldı
bakalım umudu kestim snaırım boş olacak gibi geliyor hayırlısı olsun5.haftada kese gorunur benim bildigim
6. 7. Haftalarda bebek gorunur diye biliyorum
Endise etmeyin 8 9.haftaya kadar uzayabiliyor surec
inşAllah bakalımO zaman stres olmayin normaldir insallah görürsunuz bir dahakinde
Hatta gecen hafta 5+5tim gittigimde gorunmedi doktor on gun sonrasina cagirdi o zaman bebegi de goruruz kalp atisini da duyariz insallah demisti dun karin agrim vardi diye gittim ustten gorunmedi alttan gorundu o da cok minikti.inşAllah bakalım
aa dünde bnm 5+4 dü normal olabilir zaman görülmemesiHatta gecen hafta 5+5tim gittigimde gorunmedi doktor on gun sonrasina cagirdi o zaman bebegi de goruruz kalp atisini da duyariz insallah demisti dun karin agrim vardi diye gittim ustten gorunmedi alttan gorundu o da cok minikti.
Ben de 5+2 de keseyi gördüm canım ve bebek yoktu. 6+1 de de bebek gözükmedi karından 6+3 de karından kalp atışı duyuldu hiç stres yapmakızçeler suabt anneleri grubuna yazdım size de sorayım dün kese 5+4 cıktı son adet tarihimli uyumlu fakat bebek gözükmedi normal mi yoksa boş gebelik midir-?
Bende aralık annesi olcam kesin 2022 Şubat annelerindeydim 10 ocakta 35 haftalık doğurdum oğlumu kızımı da Kasım başı dediler Ekim ortası doğurmuştum 38 haftadaOlurrr
Sat 5nisan
Kalp ve keseyi aynı anda gördüm 6 haftalık
Yaş37
4.çocuk
Ankara
Muhtemelen aralık annesi olcam ben 37. Haftayı geçemiyorum bir türlü ama olsun beklenen doğum da 12 ocak
Valla ben de kasım aralıktan suphelenmeye basladımBende aralık annesi olcam kesin 2022 Şubat annelerindeydim 10 ocakta 35 haftalık doğurdum oğlumu kızımı da Kasım başı dediler Ekim ortası doğurmuştum 38 haftada
Kesinlikle cok normal. Anormal olsa doktor soylerdi heraldeaa dünde bnm 5+4 dü normal olabilir zaman görülmemesi
Merhaba hoşgeldin, hayırlı olsuunn ilk bebeginizmiÖncelikle merhaba arkadaşlar dün test yaptırdım adetime 1 gün var testim 63 çıktı
Şubat grubuna gel istersenÖncelikle merhaba arkadaşlar dün test yaptırdım adetime 1 gün var testim 63 çıktı
Geçtim şubat grubunaŞubat grubuna gel istersen
5inci canımMerhaba hoşgeldin, hayırlı olsuunn ilk bebeginizmi