Ay sorma canim 4.muratin torunu sanki
Nedir bu eski isim koyma macerasi
Kendisi ogluna kendi kpnin ismini mi koymus sanki
Iste is olsun
Ya canim ben o kadar beklemek istemiyorum cunku her konu acildiginda bunu soyluyor eger erkenden cevabini vermezsem doguma kadar herkese yayar kpye de umut verir senin adini koycaklar falan diye
Iyice cinnet yani
daha cinsiyeti bile belli degil halbuki
Ona da cvp vermisti daha bebek yokken
benim adimi koyarsiniz falan diye ucundan çıtlatmisti
Canim inan karnima igneler batar gibi oluyor
gece uyuyamadim basima agrilar girdi esim uyuyordu hissetti mi ne uyandi neyin var hayatim falan dedi gerginim dedim sebebi ne dedi soylenenler falan dedim tamam yahu bu muydu yani dedi guldu ben konusurum onla niye stres oluyorsun dedi bugun cvbini verseydin su an uyuyor olurdum dedim. Tribimi de attim ama en kisa zamanda cozmem lazim 7 ay hayaller kurmasin kv kisisi
Hah aynen aynen canim yanina can falan ekliyor bide
Ne kadar iyi yapmissin ya kalakalmislardir oyle
Kime ne yani Rabbim nasip etmis isim hakki da anne babanindir
ha ben baska isim begenirim esim o ismi begenmez baska isim önerir o zaman tamam ama ailede varolan bi ismi tekrar koyma cabasi nedir yani hic anlamiyorum. Dun esime dedim bi daha bu tarz birsey soylenirse "ne o kpnin tum mal varligini uzerimize mi yapacaksiniz da isminin patentini almak istiyorsunuz" diye sorar bozarim dedim
Ya bu kvler herseye karismasa olmaz sanki
Belki digerlerinin haberi bile yoktur isim konusundan
Erkek olursa senin adini koyacaklar diyip adamlarin akillarina sokuyorlar. Cok merakliysan kendin dogur koy istedigin ismi. Şu saatte uyandim gerginlikten ya