Hayirlisi olsun bugün kaçıncı gunundesinİnşallah canım öyledir. Öğleden sonra randevum var bakalım durursa o zamana kadar dayanırsam iyi olacak. Sancım da doğum sancısı gibi duruyor. Düzenli.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayirlisi olsun bugün kaçıncı gunundesinİnşallah canım öyledir. Öğleden sonra randevum var bakalım durursa o zamana kadar dayanırsam iyi olacak. Sancım da doğum sancısı gibi duruyor. Düzenli.
39+2 bugün. Siz ne kadarlık oldunuz? Galiba yakınız.Hayirlisi olsun bugün kaçıncı gunundesin
Hadi hayırlı haberdir inşallah. İkinci doğum ya daha hızlı ilerleyebilir, bence acile gidebilirsiniz 16.15 baya geç.Kızlar çok ağrılı olmayan ama düzenli kasılmam var 8-10 dakikada bir 30-40 saniye. Sizce kendi doktorumu beklemeli miyim saat 16.15 te ya acile gideyim mi? Dayanılmayacak bir ağrı değil. Bugün de ebebeğe gidecektim eksikleri tamamlamaya.
38+3 um bende bugün .39+2 bugün. Siz ne kadarlık oldunuz? Galiba yakınız.
Gitsen mi acaba belki doğum yapar gelirsin ne dersinKızlar çok ağrılı olmayan ama düzenli kasılmam var 8-10 dakikada bir 30-40 saniye. Sizce kendi doktorumu beklemeli miyim saat 16.15 te ya acile gideyim mi? Dayanılmayacak bir ağrı değil. Bugün de ebebeğe gidecektim eksikleri tamamlamaya.
Bence hemen git her an gelebilir minnoşşşKızlar çok ağrılı olmayan ama düzenli kasılmam var 8-10 dakikada bir 30-40 saniye. Sizce kendi doktorumu beklemeli miyim saat 16.15 te ya acile gideyim mi? Dayanılmayacak bir ağrı değil. Bugün de ebebeğe gidecektim eksikleri tamamlamaya.
Bence hemen git her an gelebilir minnoşşş
Aynen beraber geldiHayır sadece peçeteye geliyor. Normal akıntı değil çünkü düne kadar akıntım yoktu. Baya sümüksü şeffaf. Ay inşallah artık doğururum ben de. Senin galiba suyunla beraber geldi nişanın da.
Canım sen bence hazırlıklı git ikinci doğumlar daha hızlı ilerliyor ben düzensiz sancıı ve kasılmalarla gittim 6 cm di hastaneye yattımKızlar çok ağrılı olmayan ama düzenli kasılmam var 8-10 dakikada bir 30-40 saniye. Sizce kendi doktorumu beklemeli miyim saat 16.15 te ya acile gideyim mi? Dayanılmayacak bir ağrı değil. Bugün de ebebeğe gidecektim eksikleri tamamlamaya.
Evvettt hadi hadi kalk da git geliyor kuzu inşallah sağlıkla, kolaylıklaEki Görüntüle 3373822
Bak şöyle şuan
Hayırlı uzun ömrü olsun inşallah hoşgelmişkızlar herkese selam 38+2 de 3180 gram ile bende ocak annesi oldum şuan dört günlüğüz bile ikinci normal doğumum oldu ben ne kadar aezeryan istesemde herşey normale uygun gidince normal doğum yaptım iyikide öyle oldu o kadar kolay ve rahattıki en az benimki kadsr rahat doğumlar diliyoeum sizlerede bebişimin boynunda iki tur kordon vardı bu yüzdwn sezeryana aklım gidiyordu ama doktorum hiçbir sorun teşkil etmiceğini söyledi ona güvendim öylede oldu dikişsiz sakin dualarla ilerleyen bi pozitif keşkesiz bir doğum hikayem oldu elhamdulillah kızım kendini kordondan kurtarmaya çalışmış resmen eli iki kordonun arasında yüzünde doğdu kimbilir ne zamandır öyleydi içimde gülüm kıyamıyorum
Tamam canım öyle yapacağım. Eşimi bekliyorum gelsin. Bakalım.Canım sen bence hazırlıklı git ikinci doğumlar daha hızlı ilerliyor ben düzensiz sancıı ve kasılmalarla gittim 6 cm di hastaneye yattım
Gözünüz aydın hayırlı olsun. Sağlıkla büyütün bebeğinizi İnşallah benim de su gibi akıp giden doğumum olur. Dua edinkızlar herkese selam 38+2 de 3180 gram ile bende ocak annesi oldum şuan dört günlüğüz bile ikinci normal doğumum oldu ben ne kadar aezeryan istesemde herşey normale uygun gidince normal doğum yaptım iyikide öyle oldu o kadar kolay ve rahattıki en az benimki kadsr rahat doğumlar diliyoeum sizlerede bebişimin boynunda iki tur kordon vardı bu yüzdwn sezeryana aklım gidiyordu ama doktorum hiçbir sorun teşkil etmiceğini söyledi ona güvendim öylede oldu dikişsiz sakin dualarla ilerleyen bi pozitif keşkesiz bir doğum hikayem oldu elhamdulillah kızım kendini kordondan kurtarmaya çalışmış resmen eli iki kordonun arasında yüzünde doğdu kimbilir ne zamandır öyleydi içimde gülüm kıyamıyorum
Eşimi bekliyorum gelsin inşallah gideceğim. Gönderdiğin enerjiyi aldım.Evvettt hadi hadi kalk da git geliyor kuzu inşallah sağlıkla, kolaylıkla
Eveeet hayırlı olsun bence kesinlikle nişan bende de böyle olmuştu gece bu şekilde geldi emin olamadım gündüz daha yoğun gelmiştiGünaydın kızlar. Geceden beri ara ara regl sancısı gibi ağrı giriyordu ama çok rahatsız edici değil. Benim hiç akıntım olmaz. Gece tuvalete çıktıktan sonra peçeteye akıntı geldi şeffaftı az önce de akıntıda bir damla pembe kan vardı. Bu sizce nişan mı? Vajinam dün geceden beri çok ıslak.
Bence beklemelisin hemen gitme dayanılmaz değilse hastane psikolojik olarak yoruyor bana göreKızlar çok ağrılı olmayan ama düzenli kasılmam var 8-10 dakikada bir 30-40 saniye. Sizce kendi doktorumu beklemeli miyim saat 16.15 te ya acile gideyim mi? Dayanılmayacak bir ağrı değil. Bugün de ebebeğe gidecektim eksikleri tamamlamaya.
Maaşallah ne güzel bir doğum olmuş. Gözünüz aydın sağlıkla büyütün.kızlar herkese selam 38+2 de 3180 gram ile bende ocak annesi oldum şuan dört günlüğüz bile ikinci normal doğumum oldu ben ne kadar aezeryan istesemde herşey normale uygun gidince normal doğum yaptım iyikide öyle oldu o kadar kolay ve rahattıki en az benimki kadsr rahat doğumlar diliyoeum sizlerede bebişimin boynunda iki tur kordon vardı bu yüzdwn sezeryana aklım gidiyordu ama doktorum hiçbir sorun teşkil etmiceğini söyledi ona güvendim öylede oldu dikişsiz sakin dualarla ilerleyen bi pozitif keşkesiz bir doğum hikayem oldu elhamdulillah kızım kendini kordondan kurtarmaya çalışmış resmen eli iki kordonun arasında yüzünde doğdu kimbilir ne zamandır öyleydi içimde gülüm kıyamıyorum
Dayanılmaz değil hastaneye yakınım ya onun için biraz rahatım. Dayanabilirsem kendi doktoruma randevuma gideceğim 3 gibi.Bence beklemelisin hemen gitme dayanılmaz değilse hastane psikolojik olarak yoruyor bana göre