- 10 Ağustos 2022
- 2.078
- 3.199
Oy maşallah hadi gözünüz aydın canım Hayırlı uzun ömrü olsun.Kızlar benim doğum oldu 3100 kilosu 48 cm tatlış bir kızım oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oy maşallah hadi gözünüz aydın canım Hayırlı uzun ömrü olsun.Kızlar benim doğum oldu 3100 kilosu 48 cm tatlış bir kızım oldu
Hoşgelmiş güzel kız sağlıkla büyüsünKızlar benim doğum oldu 3100 kilosu 48 cm tatlış bir kızım oldu
Ay inşallah ya ben de çok istiyorum artık bunu yazmayıÇok merak ediyorum senin doğumun nasıl olacak.. İnşallah bugün yarın haber verirsin doğdu çok güzel oldu diye.
39+5 olduk canım. Herkes aynısını söylüyor ama kızım olacak40 oldunmu cnm erkek miydi erkekler geç gelio derler bnmkide duruo maşallah daha 38 im ama dursa durur gibi tosbağ ama tabi benm mecburi sezeryan Perşembe haftya inş
Ben de iki squat yapınca bebek çıkıverir sanıyordum. Gelmeyen bebek gelmiyor ben bunu anladım. Yapmadığım kalmadı yıldım artık bugün yan gelip yatıyorumDoğuma giren herkesin bebişine kolaylıkla kavuşmasını dilerim. Her doğum haberiyle birlikte çok mutlu oluyorum, heyecanlanıyorum. Sağlıkla gelsin bebişler. Sağlıkla iyileşelim hepimiz.
Biz geri kalan 3-4 kişi kedinin ciğere baktığı gibi bakıyoruz.
Tatlizarafet yeni tahlil sonuçların çıktı mı? Kendini nasıl hissediyorsun?
Bu arada 34. haftalarda doktor sakın hurma yeme doğum başlamasın demişti. Ben de zannettim ki bir iki tane bile yesem doğum başlar. Eşimle cıs bu asla yenmeyecek bu aşamada diye düşünüp kaldırmıştık ortadan. Şimdi günlerdir hurma-ananas-ahududu yaprağı vs yemediğim içmediğim kalmadı. Kapılarda bekliyoruz bizim kızı gelen giden yok. 34. haftada ne şapşikmişiz
Hoş gelmiş güzelliik sağlıkla büyüsün gözünüz aydınKızlar benim doğum oldu 3100 kilosu 48 cm tatlış bir kızım oldu
Ya hiç sorma evdeyim 2 haftadır, kızımı okula pasladığım gibi yatış, öğlen 1de uyanıp kahvaltı yaptım bugünDoğum öncesi enerji gelir diyorlar ama aksine çok uykulu hissediyorum bugün kendimi. Kolumu kaldırmaya halim yok. Ya bu teoriler bende işlemiyor ya da daha doğurmama çok var
Doğum öncesi enerji gelir diyorlar ama aksine çok
uykulu hissediyorum bugün kendimi. Kolumu kaldırmaya halim yok. Ya bu teoriler bende işlemiyor ya da daha doğurmama çok var
Ya hiç sorma evdeyim 2 haftadır, kızımı okula pasladığım gibi yatış, öğlen 1de uyanıp kahvaltı yaptım bugün
Yaa napcan ama o da gerekli işte. Annem sağ olsun evi kırkladı ben gezindim ortada, gerçi o bile sıkıyor insanı. Bu eve taşınırken de hamileliğim son ayıydı, o gün bugündür öylece duran şeyler varmış her şey elden geçti yoruldum da.Oy tadını çıkarın kızlaar , sonra onlar bizim tadımızı çıkarıyor yan gelin yatın 24 saat uyuyun , ne gerekiyorsa rahatınız için keşke ben de öyle yapsaymışım önceki gün evi köşeyi bucağı toparlayayım diye çırpınmasaydım özledim tatlı uykuyu
Benim an itibariyle 20şer dakika arayla üst üste 4 tane sancım oldu. Hiç bu kadar istikrarlı ve sert olmamıştı. Bi de sanki büyük tuvalet ihtiyacım varmış gibi bi his var. Bu giriş doğuma giriş mi bilmiyorum. Umarım öyledir.Kızlar anca yazabiliyorum, sabah spinal anestezi ile doğum yaptım, ikimiz de iyiyiz şükür ama benim baya ağrılarım oldu, o yüzden bu saate kadar teli elime alamadım. Bebeğim 3.605 Gr 51 cm doğdu. Sizi de merakta biraktim kusura bakmayın, parolla ağrı geçmiyor malesef
Ayy bende 39+6 da doğurdum benimki de kızdı akşam çiğköfte yemiştim ertesi gün öğlen suyum geldi yengem de akşam kısır yemişti gece suyu gelmişti keramet bulgur da demek ki bi de bunu dene39+5 olduk canım. Herkes aynısını söylüyor ama kızım olacak
Hayırlı ömrü olsun inş sana da geçmiş olsun canımKızlar anca yazabiliyorum, sabah spinal anestezi ile doğum yaptım, ikimiz de iyiyiz şükür ama benim baya ağrılarım oldu, o yüzden bu saate kadar teli elime alamadım. Bebeğim 3.605 Gr 51 cm doğdu. Sizi de merakta biraktim kusura bakmayın, parolla ağrı geçmiyor malesef
Kendini hazırla istersen yavaştan sanki gerçek sancılar gibi bende de öyle olmuştu sanki kabız olmuşum gibiydi sürekli rahatsiz ediyordu bi de sancılar düzenli geliyor hadi hayırlısı haberdar et bizi deçok çok geçmiş olsun! Gözünüz aydın. Mutlulukla büyüsün.
Benim an itibariyle 20şer dakika arayla üst üste 4 tane sancım oldu. Hiç bu kadar istikrarlı ve sert olmamıştı. Bi de sanki büyük tuvalet ihtiyacım varmış gibi bi his var. Bu giriş doğuma giriş mi bilmiyorum. Umarım öyledir.
Evet büyüyünce yetmiyor başta yetiyordu.45 günlük olduSenin bebiş baya büyüdüğü için yetmiyordur belki benimkinin midesi şuan misket kadar o yüzden sütüm göğsümü çok ağrıtıyor mastit olmak üzere
Kızlar anca yazabiliyorum, sabah spinal anestezi ile doğum yaptım, ikimiz de iyiyiz şükür ama benim baya ağrılarım oldu, o yüzden bu saate kadar teli elime alamadım. Bebeğim 3.605 Gr 51 cm doğdu. Sizi de merakta biraktim kusura bakmayın, parolla ağrı geçmiyor malesef
Hadi gözün aydınn güzelliklerle büyüsün maşallah sağlıkla kavuştunuz ya sonunda inşallah geçecek ağrıların da,Kızlar anca yazabiliyorum, sabah spinal anestezi ile doğum yaptım, ikimiz de iyiyiz şükür ama benim baya ağrılarım oldu, o yüzden bu saate kadar teli elime alamadım. Bebeğim 3.605 Gr 51 cm doğdu. Sizi de merakta biraktim kusura bakmayın, parolla ağrı geçmiyor malesef