Ay canım benim çok güzel moral veriyorsunCanım aksine yürümek hareket etmek bebeği kanala itiyor. Benim şuan aşağıya indi bariz bir şekilde hissediyorum. bacağımı açarak oturuyorum nerdeyse sandalyeye değecek bebek. Bebek mesela çok hareketli bir bu tarafta bir diğer tarafta. Dr önemli değil dedi son anda kasılma ve sancı oldukça zaten rahim aşağıya ittiriyor yukardan diyor. Ağrı da şöyle belden karnına yayılan bir ağrı benim şuanki ama arada oluyor saatte 1 bazen 2. İlk doğumunsa hiç merak etme doğum kasılmasını çok rahat anlarsın. K Kushi_ ye bak hiç bir fikri yoktu ama güzel bir doğumu oldu. Bizim de çok güzel bir doğumumuz olacak inşallah.
Evet ilk doğumum olucak inşallah
Fakat o kadar hareketliyim ki daha ne yapayım bilmiyorum . Dün iki saat kadar yürümusumdur toplamda dışarda . Eşim yemek yaparken ben kilerimi duzenledim. Eğil ,kalk çok fazla ürün var orada . Bir saat de o sürmüştür. Getir ,götür servis falan da yapıyorum Çömelme hareketi de yapmaya başladım bugün itibariyle. Benim de senin gbi bir haftaya aşağıya doğru iner diye umuyorum . Haftaya çatı muayenesi var doktor sezeryan onerirse kabullenirim artık yapicak birşey yok