2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti


  • Ankete Katılan
    264
Kocamı ve mikroplarını salona yatırdım. Yatakta yalnız kalınca da bi duygusallaştım. Umarım ayrı kaldığımıza değer de hastalanmam
Biz çoktandır ayri yatıyoruz Yatağın sağı solu yastık dolu.Rahat rahat yatıyorum.Sen de tadını çıkar bosver. Benim de kızım grip olmuştu bana geçer diye korktum ama geçmedi cok şükür.Hatta emilyinpariss sağ olsun güzel düşün bana çocuklardan bulaşmadı sana da bulaşmaz demişti.Dedigi gibi oldu. Sen de hastalanmazsın inşallah.
 
Gerçekten iz olmayanlar genetik olarak çok şanslı ben bu kadar yırtılacağımı tahmin etmezdim
Alt karnıma aynada bakamıyorum bile psikolojik olarak çökertti beni
Ben ilk gebeliğimde çatlamıştım.Karnımda, göğsümde ve bacağımın iç tarafında kırmızı çatlaklar vardı kendimi o zaman cok kötü hissediyordum.Zamanla o kırmızılıklar beyaza döndü. Çok belli olmuyor simdi.Bu gebeligimde yeni catlaklar olur diye korktum ama hiç çatlamadım.Krem almıştım düzenli kullanmadığım halde çatlak oluşmadı cok şükür.Sen de dert etme ilk zamanki gibi kalmiyor.Olmadı lazere falan gidersin.Yeter ki sen ve bebeğin sağlıklı olsun.
 
Ne güzel inşallah yine iyi biri denk gelir
 
Burun tıkanıklığı yaşayanlar, doktora iliadin kullandığımı söyledim, güvenilir, kullanabilirsin ara ara çok zorlandığında da dedi. Ben iliadin pediatrik kullandım ne olur ne olmaz diye. Çocuklar için olmasına rağmen yetişkinler için olan gibi açıyor burnumu, dozu daha düşük diye onu tercih ettim ama aşırı tikaniklikta normali de kullanilabilirmis.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…