- 4 Mayıs 2020
- 458
- 708
- 31
21. Haftadayım 2 kilo almışımhanımlar kaç kilo aldınız ben bu hafta birden şiştim özellikle kursaktan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
21. Haftadayım 2 kilo almışımhanımlar kaç kilo aldınız ben bu hafta birden şiştim özellikle kursaktan
Enfeksiyon varmı diye bakıldı mıBenimde 16. Haftadan sonra resmen vajinada ağrı böyle alt bölgede kasıklarda sancı gibi başladı 19. Haftadayım. Oturduğum yerden kalkınca böyle sanki vajinam aşağı çekiliyor gibi içinde böyle ağırlık var gibi benim doktorda herseye normal diyor. Haftaya randevum var yine sorucam
Kan tahlili bakıldı herşey normal çıktı. Ama tabi bu tarif ettiğim ağrı sürekli olan bişey değil arada oluyor. Doktorda normaldir olur diyorEnfeksiyon varmı diye bakıldı mı
Benim de var bu ama sürekli bişey olduğu için doktor normal diyor .birde doktor ilişki sonrası bir iki gün yoğun akıntı olsbilir demişti sonra düzelir demişti sizde de belki öyle dir .Benim akıntı bitmedi. Su gibi geliyor. Perşembe doktor baktı sorun yok dedi. Böyle olan var mı sürekli iç çamaşır değiştiyorum günde birkaç kez
Maşallah gözünüz aydın darısı başımıza inşallah.kilo su nasıl bebeğin ayrıntılı da bilgi veriyorlar geneldeKızlar bende detaylı ultrasondan çıktım ve doktor önerisi isteyen arkadaşlarımız vardı ben öneririm çünkü bayıldım İstanbuldakiler için koşuyolu medipol hastanesi hakan apaydın hocamızı tavsiye ederim ultrason 12-13 dk sürdü ve her yerini tek tek gösterdi aşırı ilgiliydi bütün sorularımı dinledi.Çok şükür hiçbir sıkıntımız da yok.İlk defa böyle net görmek duygulandırdı.Sıra sizlerde inşallah sizde sağlıklı haberler verirsiniz
Belki de yoğun ilişkisizliktendir benimki :) pzt gene gideyim doktora bariBenim de var bu ama sürekli bişey olduğu için doktor normal diyor .birde doktor ilişki sonrası bir iki gün yoğun akıntı olsbilir demişti sonra düzelir demişti sizde de belki öyle dir .
Belki de yoğun ilişkisizliktendir benimki :) pzt gene gideyim doktora bari
turnusol kağıdı isteseydin canınBenim akıntı bitmedi. Su gibi geliyor. Perşembe doktor baktı sorun yok dedi. Böyle olan var mı sürekli iç çamaşır değiştiyorum günde birkaç kez
21+2 yim ben erkek bebek kilosu 441 gram çıktı ama 380-500 arası olabilir bu sadece ultrasonun tahmini dedi.Maşallah gözünüz aydın darısı başımıza inşallah.kilo su nasıl bebeğin ayrıntılı da bilgi veriyorlar genelde
Bakayım ona da canımturnusol kağıdı isteseydin canın
Günde 5 tane mi ne kadar çokmuş,benimde kanamam oldu canım 3 4 gün kahverengi lekelenme şeklinde oldu geçti sonra.ama doktorun doğru demiş maalesef yapacakları bişey yok,vücut bebeği atacaksa engelleyemiyorlar ancak progestan yapıyorlar.istirahat et yarışma diyorlar başka bişey gelmiyor ellerindenArkadaşlar tüp bebek tedavisi ile ikizlere hamileyim 11. Haftalıkken yani 12 gün önce kanamam oldu hemen acile gittim sonra sabahı doktorumada gittim bi kaç gün sonra başka doktorada gittim bebekler yaşıyor kanama alanı yok dediler ben günde 5 tane progestan fitil ve 3 günde bir promester iğne vuruyorum zaten ilaç kullanıyorsun yapacak bir şey yok deyip eve yolladılar düşük olacaksa olacak dediler 1 hafta koyu kırmızı koyu kahverengi kanama oluyordu pazartesi gece bu kanama sulu şekilde yoğun kırmızıya döndü doktora gittim bebekler yaşıyor kanama alanı yok ilaçlarına devam deyip eve yolladı ama kanamam durmuyor bebeklerimi kaybedeceğim diye çok korkuyorum
canım ayağının altına yastık kot uzat bekle ne senin ne de doktorların yapacağı bir şey yok. progestan bile verilmeyecek artık çünkü faydası olmadığı söyleniyor. yat uzan dinlen canım inşallah bebeklerin seninle kalacak.Arkadaşlar tüp bebek tedavisi ile ikizlere hamileyim 11. Haftalıkken yani 12 gün önce kanamam oldu hemen acile gittim sonra sabahı doktorumada gittim bi kaç gün sonra başka doktorada gittim bebekler yaşıyor kanama alanı yok dediler ben günde 5 tane progestan fitil ve 3 günde bir promester iğne vuruyorum zaten ilaç kullanıyorsun yapacak bir şey yok deyip eve yolladılar düşük olacaksa olacak dediler 1 hafta koyu kırmızı koyu kahverengi kanama oluyordu pazartesi gece bu kanama sulu şekilde yoğun kırmızıya döndü doktora gittim bebekler yaşıyor kanama alanı yok ilaçlarına devam deyip eve yolladı ama kanamam durmuyor bebeklerimi kaybedeceğim diye çok korkuyorum
gerekli değildir ama yine de bak sen biBakayım ona da canım
Teşekkür ederim amin inşallahcanım ayağının altına yastık kot uzat bekle ne senin ne de doktorların yapacağı bir şey yok. progestan bile verilmeyecek artık çünkü faydası olmadığı söyleniyor. yat uzan dinlen canım inşallah bebeklerin seninle kalacak.