Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Benimde 16. Haftadan sonra resmen vajinada ağrı böyle alt bölgede kasıklarda sancı gibi başladı 19. Haftadayım. Oturduğum yerden kalkınca böyle sanki vajinam aşağı çekiliyor gibi içinde böyle ağırlık var gibi 😞 benim doktorda herseye normal diyor. Haftaya randevum var yine sorucam 🤷🏻‍♀️
Enfeksiyon varmı diye bakıldı mı

19+6’dan selam kızlar, dün detaylı ultrasona girdim çok şükür herşey yolunda, sizlerdende güzel haberler duymak ümidiyle ☺️
Bu arada bu hafta tekmeleri çok daha güçlü hissediyorum dışarıdan bile fark ediliyor, eşime de denk geldi bir kaç kere ne güzel bir duyguymuş, hep hissedince anlarsın çok başka derlerdi inanmazdım 😊

Merhaba kizlar güzel anne adayları pek ugrayamiyirum buraya ama okuyorum sürekli ya malum çocuklar okul ev vs yorgun düşüyorum.. Bugün itibariyle 6 .aya girmiş bulunmaktayım inşallah sağlıkla hayırla tamamlamak hepimize nasip olsun.bende çok şükür herşey yolunda enerjim geldi baya eskiye göre daha iyiyim 8 kilo artiyla 69 kiloyla devam ediyoruz çok agirlasmadan dün tutamadım ve bayağı alışveriş yaptım bebiş e .kundak aldım hazır olanlardan malum Şubat Mart Nisan gibi kullanırlar soğuk olur hem onları kullanması çok pratik oluyo yelek zıbın 5 li takimlardan vs aldım.ufaktan hazırlıklara başladım kendime polar uzun hırka aldım şimdilik sizlerde durumlar nasıl bakalım?Ekim 8 de de ayrıntılı randevumuz var

Kızlar bende detaylı ultrasondan çıktım ve doktor önerisi isteyen arkadaşlarımız vardı ben öneririm çünkü bayıldım 🤝🏼 İstanbuldakiler için koşuyolu medipol hastanesi hakan apaydın hocamızı tavsiye ederim ultrason 12-13 dk sürdü ve her yerini tek tek gösterdi aşırı ilgiliydi bütün sorularımı dinledi.Çok şükür hiçbir sıkıntımız da yok.İlk defa böyle net görmek duygulandırdı.Sıra sizlerde inşallah sizde sağlıklı haberler verirsiniz🥹

Benim akıntı bitmedi. Su gibi geliyor. Perşembe doktor baktı sorun yok dedi. Böyle olan var mı sürekli iç çamaşır değiştiyorum günde birkaç kez

Benim akıntı bitmedi. Su gibi geliyor. Perşembe doktor baktı sorun yok dedi. Böyle olan var mı sürekli iç çamaşır değiştiyorum günde birkaç kez
Benim de var bu ama sürekli bişey olduğu için doktor normal diyor .birde doktor ilişki sonrası bir iki gün yoğun akıntı olsbilir demişti sonra düzelir demişti sizde de belki öyle dir .

Kızlar bende detaylı ultrasondan çıktım ve doktor önerisi isteyen arkadaşlarımız vardı ben öneririm çünkü bayıldım 🤝🏼 İstanbuldakiler için koşuyolu medipol hastanesi hakan apaydın hocamızı tavsiye ederim ultrason 12-13 dk sürdü ve her yerini tek tek gösterdi aşırı ilgiliydi bütün sorularımı dinledi.Çok şükür hiçbir sıkıntımız da yok.İlk defa böyle net görmek duygulandırdı.Sıra sizlerde inşallah sizde sağlıklı haberler verirsiniz🥹
Maşallah gözünüz aydın darısı başımıza inşallah.kilo su nasıl bebeğin ayrıntılı da bilgi veriyorlar genelde

Arkadaşlar tüp bebek tedavisi ile ikizlere hamileyim 11. Haftalıkken yani 12 gün önce kanamam oldu hemen acile gittim sonra sabahı doktorumada gittim bi kaç gün sonra başka doktorada gittim bebekler yaşıyor kanama alanı yok dediler ben günde 5 tane progestan fitil ve 3 günde bir promester iğne vuruyorum zaten ilaç kullanıyorsun yapacak bir şey yok deyip eve yolladılar düşük olacaksa olacak dediler 1 hafta koyu kırmızı koyu kahverengi kanama oluyordu pazartesi gece bu kanama sulu şekilde yoğun kırmızıya döndü doktora gittim bebekler yaşıyor kanama alanı yok ilaçlarına devam deyip eve yolladı ama kanamam durmuyor bebeklerimi kaybedeceğim diye çok korkuyorum

Arkadaşlar tüp bebek tedavisi ile ikizlere hamileyim 11. Haftalıkken yani 12 gün önce kanamam oldu hemen acile gittim sonra sabahı doktorumada gittim bi kaç gün sonra başka doktorada gittim bebekler yaşıyor kanama alanı yok dediler ben günde 5 tane progestan fitil ve 3 günde bir promester iğne vuruyorum zaten ilaç kullanıyorsun yapacak bir şey yok deyip eve yolladılar düşük olacaksa olacak dediler 1 hafta koyu kırmızı koyu kahverengi kanama oluyordu pazartesi gece bu kanama sulu şekilde yoğun kırmızıya döndü doktora gittim bebekler yaşıyor kanama alanı yok ilaçlarına devam deyip eve yolladı ama kanamam durmuyor bebeklerimi kaybedeceğim diye çok korkuyorum
Günde 5 tane mi 😦 ne kadar çokmuş,benimde kanamam oldu canım 3 4 gün kahverengi lekelenme şeklinde oldu geçti sonra.ama doktorun doğru demiş maalesef yapacakları bişey yok,vücut bebeği atacaksa engelleyemiyorlar ancak progestan yapıyorlar.istirahat et yarışma diyorlar başka bişey gelmiyor ellerinden 🥺

canım ayağının altına yastık kot uzat bekle ne senin ne de doktorların yapacağı bir şey yok. progestan bile verilmeyecek artık çünkü faydası olmadığı söyleniyor. yat uzan dinlen canım inşallah bebeklerin seninle kalacak.

X