Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar dün akşam kayınpederim beyin kanaması geçirdi yoğunbakıma alındı. Eşim apar topar İstanbul'a gitti. Kasık ağrım vardı ama dünden beri daha belirgin ve sağ tarafta, yumurtlama ağrısı gibi tehlikeli olabilir mi, üzüntü ve strese bağlı geçici midir acaba 14+6 bugün. Neye üzüleceğimi şaşırdım ya
Canım çok geçmiş olsun 🥹 kasık ağrısı bende de oluyor bugün gittim doktora normal dedi bana hiç normal gelmiyor bazen sadece sağ tarafta benimde ama normal diyolar.

Yaa canımm çok seviiindiiim 🥰

Ben de masa başı çalışıyorum. İlk 13-14 hafta da temizlik yapınca ki koltuk yıkama falan değil rutin işler. Kalçama aşırı sancı giriyordu. Amaaaan dedim bebeğimden ve benden önemli değil saldım gitti. Şimdi daha iyiyim, çok ağır olmamak kaydıyla ufak ufak yapıyorum. ( Benim plesanta aşağıda) En kötü birini tutarız dedik.

Allah şifa versin inşallah canımm 🙏🙏 üzüntü insanı çok etkiliyor inan ama doktoruna da danış gene de
Bizde birini tutarız dedik artık napalim. Benimde aşırı kalcam belim ağrıyor ayakta çok duramıyorum ikinci hamileliğim oğlum 10 yaşında 32 haftalık doğdu erken doğdu yani doktor risk var erken doğum yapabilirsin dedi yani ne bileyim gerçekten çocuklu ev akraba yok etrafimizda eşim elinden geleni yapıyor ama biyere kadar offff Allah'ım geçsin bitsin sağlıkla inşallah

Ya ben de nereden başlasam bilemedim o kadar çok eksik var ki böyle bakınca 🥺 eşime gösterdim bunalıma girdi kulaklık taktı müzik dinliyor şuan😅
Ben benimkine henüz göstermedim yazık şimdiden bunalıma girmesin 🤣🤣🤣
Bizde birini tutarız dedik artık napalim. Benimde aşırı kalcam belim ağrıyor ayakta çok duramıyorum ikinci hamileliğim oğlum 10 yaşında 32 haftalık doğdu erken doğdu yani doktor risk var erken doğum yapabilirsin dedi yani ne bileyim gerçekten çocuklu ev akraba yok etrafimizda eşim elinden geleni yapıyor ama biyere kadar offff Allah'ım geçsin bitsin sağlıkla inşallah
Allah yardımcınız olsun 🙏 neyse ki diğer çocuk büyümüş bari. 🥰

Ben de bio oil almıştım canım onu kullanıyorum

Kızlar siz sabah akşam mı sürüyorsunuz? Ben sadece akşamları sürüyorum ya. Sabah işe giderken zar zor kalkıyorum bi de onunla uğraşamıcam 🥲
Dsha hiç krem yağ hiçbişey sürmeyen ben🥲🥲🥲zorunlu rutinleri hiç sevmediğim için zoruma gidiyor,şimdi kalkıp hindistan cevizi yagı sürücem.ben hiç rüya görmezdim böyle bişey yok bi sra ajda pekkanı bıle gördüm bugun ruyamda ahahaha🤣🤣böylesine sacma sapan rüyalar sürekli iş yerini görmem garip garip rüyalar ilginç gerçekten rüya kanalları açıldı sanırım🤣günaydın kuzular herkese🥰💙🙏

arkadaşlar burun aspiratörü olarak bunu tek geçerim. daha önce chicco ve başka bi markanınkini daha kullandım ama hepsi aynı tarz ve açıkçası çok işe de yaramıyor. ama bu bambaşka çıktı hakkını veriyor tavsiye ederim
Canım benım gunaydın nasıl kullanılıyor onuda yazabılırmısın lütfen🥹ben baktımda hiç anlayamadım🥲

Bugun tartı gunumuz bılıyosunuuuz tartıldımm ve halaaa 74 kıloyuuum🥲🥲mantı makarna yemedım oysakı ve beslenmeme coook dıkkat ettım bu hafta 😄17. Haftaya +3 kilo,yanaklarım tombıslestı 😄ınsallah kılo almadan bu surecı tamamlarız sevgılı arkadaslarım🥰fit mama olarak doğurruz şişmeden🫠

Bugun tartı gunumuz bılıyosunuuuz tartıldımm ve halaaa 74 kıloyuuum🥲🥲mantı makarna yemedım oysakı ve beslenmeme coook dıkkat ettım bu hafta 😄17. Haftaya +3 kilo,yanaklarım tombıslestı 😄ınsallah kılo almadan bu surecı tamamlarız sevgılı arkadaslarım🥰fit mama olarak doğurruz şişmeden🫠
Günaydın canımmm 🤗
17.hafta +1bucuk kilo 🫶
Fit mama kulübünden selamlar :halay:

Merhaba değerli anne adayları,
bu tatlı süreci hep birlikte geçiriyoruz🤰🏻

Hastane çıkışı hazırlarken öncelikle yeterli boyutta bir valiz gerekiyor. Bunun dışında;

Anne için;
  • Lohusa takımı (2 takım yeterli olacaktır)
  • Bol miktarda iç çamaşırı/atlet, terlik
  • 1-2 çift çorap
  • Lohusa pedi, depend
  • Havlu
  • Taburcu günü için rahat kıyafetler
  • Göğüs pompası ve göğüs pedi
  • Emzirme sütyeni
  • Göğüs ucu kremi
  • Şampuan ve saç kremi
  • Diş fırçası ve diş macunu
  • Vücut nemlendirici losyon ve dudak kremi (çekim için makyaj yapacaksanız makyaj malzemesi, bebeğe gelmemesi için çok uçuşan toz malzeme kullanılmaması tavsiye ediliyor)
  • Tesettürlüyseniz pamuklu şal ya da eşarp
  • Kirli kıyafetler için torba (poşette olur).
Bebek için;
  • Tulum
  • Çıtçıtlı body,
  • Eldiven, zıbın, yelek veya hırka
  • Çorap
  • Şapka (bunların hepsi hastane çıkışında mevcut, 2 adet hastane çıkışı yeterli olacaktır)
  • Ağız mendili (5adet yeterli)
  • Banyo havlusu (bazı anneler tarafından gerek görülmüyor)
  • Mevsime uygun kalınlıkta battaniye (hem puset içine hem bebeğe olmak üzere iki adet yeterli)
  • Biberon ve emzik (bazı anneler tarafından gerek görülmüyor)
  • Alt değiştirme örtüsü
  • Bebek bezi (10 adet yeterli olacaktır),
  • Islak mendil, temizleme pamuğu
  • Pişik kremi
  • Bebek şampuanı (bazı anneler tarafından gerek görülmüyor)
  • Puset, anakucağı.
Doğumdan hemen sonra hem annenin hem de bebeğin giyeceği kıyafetleri ayrı bir torbaya koyup üzerine “hemşireye verilecek” ibaresi yazmanız kolaylık sağlayacaktır.

👉🏻🧴Kullanabileceğiniz temiz içerikli örnek pişik önleyici krem markaları;
Badger, bubchen, earthmamaorganics, ecowell, evomere, incia, kokosobaby, mambinoorganicsskincare, minorisbaby, mumsynatural, naturalivebeuty, penaten, purmama, shooshatrulyorganic, yesilmarka pişik kremi.

👉🏻🧴 Kullanabileceğiniz temiz içerikli örnek şampuan markaları;

Agarta, babyme, ecowell, earth mama, evomere, halallesofficial, hipp, logona, mambinoorganicsskincare, minidolin, minoris, naturalivebeuty, siveno, yeşil marka, thinkbaby, urtekram organik, biopedia, mk bebek şampuanı, dermakidda, moms green kids, baby Icon.

👉🏻🧴 Kullanabileceğiniz temiz içerikli örnek bebek çamaşır deterjanları;

Babyme granül, momsgreen, dalan granül, dalin granül, duru granül, ugreenclean, incia, minoris, siveno, roa.

Merhaba değerli anne adayları,
bu tatlı süreci hep birlikte geçiriyoruz🤰🏻

Hastane çıkışı hazırlarken öncelikle yeterli boyutta bir valiz gerekiyor. Bunun dışında;

Anne için;
  • Lohusa takımı (2 takım yeterli olacaktır)
  • Bol miktarda iç çamaşırı/atlet, terlik
  • 1-2 çift çorap
  • Lohusa pedi, depend
  • Havlu
  • Taburcu günü için rahat kıyafetler
  • Göğüs pompası ve göğüs pedi
  • Emzirme sütyeni
  • Göğüs ucu kremi
  • Şampuan ve saç kremi
  • Diş fırçası ve diş macunu
  • Vücut nemlendirici losyon ve dudak kremi (çekim için makyaj yapacaksanız makyaj malzemesi, bebeğe gelmemesi için çok uçuşan toz malzeme kullanılmaması tavsiye ediliyor)
  • Tesettürlüyseniz pamuklu şal ya da eşarp
  • Kirli kıyafetler için torba (poşette olur).
Bebek için;
  • Tulum
  • Çıtçıtlı body,
  • Eldiven, zıbın, yelek veya hırka
  • Çorap
  • Şapka (bunların hepsi hastane çıkışında mevcut, 2 adet hastane çıkışı yeterli olacaktır)
  • Ağız mendili (5adet yeterli)
  • Banyo havlusu (bazı anneler tarafından gerek görülmüyor)
  • Mevsime uygun kalınlıkta battaniye (hem puset içine hem bebeğe olmak üzere iki adet yeterli)
  • Biberon ve emzik (bazı anneler tarafından gerek görülmüyor)
  • Alt değiştirme örtüsü
  • Bebek bezi (10 adet yeterli olacaktır),
  • Islak mendil, temizleme pamuğu
  • Pişik kremi
  • Bebek şampuanı (bazı anneler tarafından gerek görülmüyor)
  • Puset, anakucağı.
Doğumdan hemen sonra hem annenin hem de bebeğin giyeceği kıyafetleri ayrı bir torbaya koyup üzerine “hemşireye verilecek” ibaresi yazmanız kolaylık sağlayacaktır.

👉🏻🧴Kullanabileceğiniz temiz içerikli örnek pişik önleyici krem markaları;
Badger, bubchen, earthmamaorganics, ecowell, evomere, incia, kokosobaby, mambinoorganicsskincare, minorisbaby, mumsynatural, naturalivebeuty, penaten, purmama, shooshatrulyorganic, yesilmarka pişik kremi.

👉🏻🧴 Kullanabileceğiniz temiz içerikli örnek şampuan markaları;

Agarta, babyme, ecowell, earth mama, evomere, halallesofficial, hipp, logona, mambinoorganicsskincare, minidolin, minoris, naturalivebeuty, siveno, yeşil marka, thinkbaby, urtekram organik, biopedia, mk bebek şampuanı, dermakidda, moms green kids, baby Icon.

👉🏻🧴 Kullanabileceğiniz temiz içerikli örnek bebek çamaşır deterjanları;

Babyme granül, momsgreen, dalan granül, dalin granül, duru granül, ugreenclean, incia, minoris, siveno, roa.
Bu yazıyı 2023 Aralık annelerinin sayfasından kopyaladım. İlk sayfadaki listenin başına yazmışlar. Bizde oraya yazarsak bulup ulaşması kolay olur ☺️ E elektroforez

Dsha hiç krem yağ hiçbişey sürmeyen ben🥲🥲🥲zorunlu rutinleri hiç sevmediğim için zoruma gidiyor,şimdi kalkıp hindistan cevizi yagı sürücem.ben hiç rüya görmezdim böyle bişey yok bi sra ajda pekkanı bıle gördüm bugun ruyamda ahahaha🤣🤣böylesine sacma sapan rüyalar sürekli iş yerini görmem garip garip rüyalar ilginç gerçekten rüya kanalları açıldı sanırım🤣günaydın kuzular herkese🥰💙🙏
Günaydın 🥰 ben de doktoruma çatlak kremi sorduğumda bana tamamen genetik olduğunu söyledi . Kremler vücudun yapısını değiştirmez sadece nemlendirici sürsen yeter dedi. Ben de iyi bir nemlendirici arayışındayım henüz ben de hiç birşey sürmedim😁

Günaydın canımmm 🤗
17.hafta +1bucuk kilo 🫶
Fit mama kulübünden selamlar :halay:
Kızlar günaydın ben de çıktım tartıya 18. Hafta içinden +1le ben de buradayım hiç almasam iyiydi ama yapacak birşey yok. 18 haftada toplam beş kilo aldım ben😅

X