Şimdi bişey anlatcam
İlk doğum cahillik cehalet ne ararsan var. Neyse doğumu yaptım, eve geldim. Allah Allah bi gariplik var ama ne? Çözemiyorum da. Neyse uzuuuunnn saatler tuvaletimin gelmediğini fark ettim ben. E bi zahmet gideyim de işeyeyim dedim. Ayağa kalktım ki annemlerde kalıyordum o sıra. Ayağa kalkmamla bişey foşur foşur akmaya başladı. Babam karşımda, erkek kardeşim karşımda, annem karşımda. Şimdi herkes bakıyor bu ne diye ama çözebilen yok ailede kimse normal doğum yapmamış. Dedim ki aaa ne biçim suysa doğurdum geldim hala suyum geliyo ne değişik bi olaymış normal doğum. Annem de aaaa demek ki su anca boşalıyor falan dedi ve ben dahil herkes ikna oldu suyum geldiğine. Sonra birkaç saat sonra tekrar tuvalet için kalkınca yine bişeyler foşurdayınca ben durumu çaktım, çaktım da nasıl söyliyim şimdi ben az önce evinizin ortasına işemişim diye. Yine çaktırmadım. 3. Ye artık yine aynı olay olunca dedim anne baba, sakin olun bişey dicem. Benim suyum gelmiyo ben işiyorum
o an bi gözler kan çanağı gibi oldu ikisinin hemen halıları falan toplayıp yıkamaya gönderdiler bende ben artık evime gidiyim diyip daha kalacakken kısa kesip evime gittim
Neden anlattım bu olayı? İlk doğumdan sonra mesaneye doğum esnasında falan fazla baskı olursa birkaç gün idrar tutamama, kaçırma gibi durumlar olabilir. Sonradan toparlıyor siz benim gibi su sanmayın diye belirtmek istedim tabi biraz da gülün diye