- 10 Eylül 2023
- 330
- 614
- 27
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana da en son 3 Ocak gibi demişti Perşembe belli olacak gibi, belki de 2 Ocak olur valla hiç belli olmaz2ocak toplu dogum oluyomuş gülerken sen de doguruyomuşun benim o gun alttan muayene var benim dogum basliyo muayeneden sonra o güne kadar dogmazsa o gun kesin diyorum
Ay az kaldı ya yavaştan pozisyon alıyorlar.Benimde aynısı oldu hatta annem bakıp karnın inmiş senin aşağı dedi sonra 3 gün yürüyemedim kasık ağrısından yeni oldu bu dediğim tabi 3 gün önce. Korkulacak bişey değil bebek yerleşiyor
Ya ters olan bebeklerde böyle aşağıya yerleşiyor mu merak ettim .Benimki en son tersti, hâlâ terstir çünkü hareketlerini o şekilde hissediyorumAy az kaldı ya yavaştan pozisyon alıyorlar.
Aynen öyle saçlarım harika şuan yalnız ilk hamileliğinse şunu bilmeni isterim doğumdan sonra oluk oluk dökülüyor bunun önüne geçmek için ne yapmak gerekiyor doğum sonrası acaba. Ben kan haplarını vitaminleri bırakmıştım doğurunca, içmekten bıktığım için. Belki de onlara emzirirken de devam etmek gerekiyordu o yüzden döküldü bilemiyorum ama bu saçları özleyeceğimi hissediyorum yineHamilelikle ilgili en çok özleyeceğim şey galiba saçlarım olacak , hormonlar mı takviyeler mi hangisi yapıyor bilmiyorum ama her duştan sonra kafamdaki kadar dökülen saçlarım dökülmez oldu bıraksalar Pantene reklamında oynarım
Buna kesinlikle inanırım. Ablamın ilk doğumunda Avrupa yakası izledik gün boyunca. Sancı falan umursamadı deli gibi gülmüştü o gün. Sonra 16:30 gibi hastaneye gitmiştik ve tam açıklık vardı. Bebek 1 saatte doğmuştuKahkahalarla gülmenin son haftalarda doğumu tetikledigini, hatta Avrupa'da bir çok ülkede doğumu kolaylaştırmak için kahkaha attıran bı hava verildiğini biliyorsundur umarım gülmekten altına işerken dikkatli ol demek istedim yani
Son saatlere kadar düzelme ihtimali varmış. Kasılmayla bile bebek pozisyonu düzeliyormuş.Ya ters olan bebeklerde böyle aşağıya yerleşiyor mu merak ettim .Benimki en son tersti, hâlâ terstir çünkü hareketlerini o şekilde hissediyorum
Ay evet hamilelikte saçlar nasıl canlanıyor, hiç dokulmuyor, benim ince telli cansız saçlarım bile hacimli gösterişli oluyor, ama gel gör ki doğumdan sonra her duşta gideri tikayacak kadar dökülme başlıyor. Keşke bı çaresi olsa hamilelikte dökülmeyen saçları kafamızda tutabilmeninHamilelikle ilgili en çok özleyeceğim şey galiba saçlarım olacak , hormonlar mı takviyeler mi hangisi yapıyor bilmiyorum ama her duştan sonra kafamdaki kadar dökülen saçlarım dökülmez oldu bıraksalar Pantene reklamında oynarım
Bitti mi nst canim son durum nedir bizide bilgilendir
Hadi bi avazda doğurda gel, bi süredir doğuran olmadı az bebek koksun buralar
Sancı varmış ama açılma yokmuş 2700 grammış bebek biraz hareketsiz dedi doktor yemek yiyip bi daha bağladılarBizi haberdar et nst den çıkınca
Son günler de normal dedi hemşire yer yokmuş sıkıştırıyormuş bebek bende de çok oluyorKızlar ayıp olmazsa birşey sorucam sizinde çok tuvaletiniz varmış gibi olup 2-3 damla yaptığınız oluyor mu benim iki gündür böyle enfeksiyon falan mı kaptım acaba
ezomanya bak sana doğurmak için tüyo normal doğuracaklar istedikleri gün ve saatte komedi filmi açsınlarBuna kesinlikle inanırım. Ablamın ilk doğumunda Avrupa yakası izledik gün boyunca. Sancı falan umursamadı deli gibi gülmüştü o gün. Sonra 16:30 gibi hastaneye gitmiştik ve tam açıklık vardı. Bebek 1 saatte doğmuştu
Çok olmazsam bide sarı akıntım oluyor ama koku falan yok sende de oluyor muSon günler de normal dedi hemşire yer yokmuş sıkıştırıyormuş bebek bende de çok oluyor
O zamannnnn zaten uyuyamıyorum film gecesi yapıyorum bugün film önerilerine açığım yorumları bekliyorumezomanya bak sana doğurmak için tüyo normal doğuracaklar istedikleri gün ve saatte komedi filmi açsınlar
Normal doğuracaklara basılacak bir tuş daha geldiezomanya bak sana doğurmak için tüyo normal doğuracaklar istedikleri gün ve saatte komedi filmi açsınlar
Bende beyaz oluyor son günler de kokusuz ama onu da normal kabul ediyorlar sanırım yeşil renkli ve kötü kokulu olursa gel demişti ebe banaÇok olmazsam bide sarı akıntım oluyor ama koku falan yok sende de oluyor mu
sağol kuşum teşekkür ederimBende beyaz oluyor son günler de kokusuz ama onu da normal kabul ediyorlar sanırım yeşil renkli ve kötü kokulu olursa gel demişti ebe bana
canım kan sulandırıcı iğneleri karına yapmayı ne zaman bıraktınız ben 29 dayım hala karına yapıyorumKan sulandırıcı iğne doğum sonrası da mı kullanılıyor canım ben de şuan kullanıyorum ama doğumdan sonra kesicez diye biliyordum
Evet hastanede de yaptılar çıkınca da on tane vermiş ben doğum öncesi kullanmadım amaKan sulandırıcı iğne doğum sonrası da mı kullanılıyor canım ben de şuan kullanıyorum ama doğumdan sonra kesicez diye biliyordum
Geçen hafta doktorum artık karnın çok sertleşmiş ayaklarından yap dedi dizimin 1 karış üç parmak üstünden yapmaya başladım seni korkutmak istemem ama bacaklar biraz ağrıyorcanım kan sulandırıcı iğneleri karına yapmayı ne zaman bıraktınız ben 29 dayım hala karına yapıyorum