İşte insan annesinden düşünce incelik beklemeyip kimden bekleyecek bende o kısma takılıp duygusallasiyorum kardeşimle takiliolar tintin gezme oldu mu evde durmazlar şu işim var deyim kolay gelsin derler seninde benden farkın yokmuş cnm bide 2 çocuk evet yaş farkına var aramzda perde astım gobegimle cama asılıp cam sildim aman dikkatli ol başka lafları yok bide dioki annem sanki sonra hiç temzlk yapmicakmis gibi dio bebekle nasıl yapacaksın soğuk kış günü demek yok ztn evimde kalicam yakinlk değer görmediğin ana evinde bı bile kalmam hep ben gidicem kalicam cunki yılda 1 kere kapımı anca çalar daha ne diim aman kackere haykırdım anlayan yok en iisi beklememek dediğin gibi
Dertlenme hiç ben 2 çocukla yalnızım. Hemde annem ablam yakınımda olmasına rağmen. O kadar yatış verdi doktor biri de gelip bi işimi yapmadı çünkü ben hep kendim halletim bu zamana kadar böyle alıştılar. Mesela yarın anneme çocukları göndereyim sana ben temizlik yapayım dedim. Tamam dedi. Benim kızım bana karnı burnunda böyle bişey söylese aman kızım dur ben yardıma geleyim derim mesela. O kadar eminler ki nasıl olsa kendisi hallediyor yada kadın tutuyor diye düşünüp yardımcı olmuyorlar. Açıkçası bende bi beklenti içine girmiyorum. Üstelik yaşımda henüz 27. Arkadaşlarımın bekar gezdiği şu dönemde benim sırtımdaki yüke bakar mısın Neyse bu hayatı biz seçtik, yaşarız sorun yok seninde kimseye ihtiyacın yok boşver. Yap kendine bir kahve, hoş kokulu bir mum yak kendi başına neler başardığına odaklan. Gerisini koyver gitsin