2024 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti


  • Ankete Katılan
    264

Yaa git muhakkak bunun için de, ihmale gelmez. Benim de göğüslerim acayip kaşınıyor gün sonunda özellikle. Her gün çatlak kremi sürüyorum bi de nemlendirici vs artık o an ne rahatlatacaksa.
Hatta konusu gelmişken bir de göğsümdeki kahverengi halkada böyle doku değişimi de var gibi, bi canımı sıkmadı değil
 
Doku değişimi derken nasıl, benim de sol gogsumun ucu sagdakinden biraz daha farklı gibi geliyor. Biri daha cikik biri daha düz, sol göğsümde kahverengi halka biraz daha şiş gibi oluyor ara ara.
 
Doku değişimi derken nasıl, benim de sol gogsumun ucu sagdakinden biraz daha farklı gibi geliyor. Biri daha cikik biri daha düz, sol göğsümde kahverengi halka biraz daha şiş gibi oluyor ara ara.
Böyle sanki yara olup kabuk tutmuş gibi ufacık bi yer bi de sanki sivilce ucu gibi ufak ufak. İnsanın canını sıkıyor googlelayınca :/ ama şimdi bunun için gitsem bi şey çekilemeyecektir diye düşünüyorum.
 
Ediyorum hiçbir iş yapmıyorum genelde oturma uzanma halindeyim daha da dikkat edeceğim inşallah
Oturmaktan ziyade uzanmak hatta ayaklarını yüksekte tutmak daha faydalı diye biliyorum. Yer çekimine karşı koyunca uzuyor diye biliyorum
 
Kızlar sezeryan doğumda ne zaman yan yatılabiliyor. Yatınca kalkamıyorum biri olmadan yada ben mi çok nazlıyım acaba
Nazlı değilsin canım. Büyük bir karın ameliyatı gecirdin. Bebek olduğu için çok farkına varmiyorsun. Cevrendekiler de senin gibi bebeğe çok odaklandikları ve biz kadınlar çok güçlü olduğumuz için bu gerçeği hep birlikte göz ardı ediyoruz.
 
Ben spiral taktırmıştım 10.yılında çıkarttım. Hep rahattı ama kafam. Tabi ki her sene kontrol ettirdim. 10 yıllık spiraldı benimki. Yine öyle yapacağım.
 
Canım ben oncekinde 32 de düzenli sancıyla gittim. Bir hafta durdurdular. İlk gün hariç sancıdan eser kalmadı. Bir hafta sonra suyum geldi sancısız.
 
Aynen bence de iyi yapıyorsun. Kız kardeşim tansiyonuna baktırmadı hamilelikte. Doğumdan sonra 10-15 gün 150-160 lardan düşmedi ilaç kullandı bir ay. O yüzden önlem almak için bile baktıralım.
Bu arada ben özele gitmiştim rapor için. Çarşamba devlette rutin kontrolüm vardı ya kafası büyük demişti. İçim rahat etmedi rapor aldığım özele gittim iyice baktı gayet normal diyor. Bir hafta ileride o da çok normal diyor. Bir de bebeğin kafası altta şuan dönmüş.
 
Allah yardımcın olsun. İnşallah herşey yolunda gidecektir.
 
Anladım, doğum yaklaştıkça goguslerde de belirgin değişiklikler başlıyor anladığım kadarıyla. Ben de Google dan özellikle bakmamaya çalıştım bu göğüs uclarinin birbirinden farklı olmasını. Aslında senede bir USG cekilmemiz lazım ama ben tam check-up satın almistim hamile olduğumu öğrendim, röntgen vs cekilemeyecegim için anneme devretmistim. Aslında doğumdan önce süt gelmeye başlamadan bı rutin muayene olsam mi diyorum
 
Sivilce ucu gibi olanlar süt bezeleri kabuklanma içinde sabahları zeytinyağı sürebilirsin
 
Geçmiş olsun canım kardeşin iyi mi şimdi. Doğumdan sonra da bı sure daha riskli tansiyon açısından. Beyinde ödem oluşabiliyormuş, hatta epilepsiye sebep olabiliyormuş..o yüzden hamilelikte tansiyon şekerden bile önemli
 
Kızlar sancım vardı zaten sabahtan yazmıltım size saat 4 de suni taktılar yarısı bitti ama ben çok rahatım sabahtan beri gırgır şamata bilerek rahat bıraktım kendimi kasmayayım diye ama hiç açılmam yok geldiğimden beri 2-3 cmde kaldık sizce sabahı bekleyeyim mi yoksa 12 den sonra sezeryana gireyim mi
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…