- 14 Mart 2021
- 8.606
- 9.305
Karından duydu canım tesekkur ederım)Hali Hayırlı olsun, kalp atışını karından mı duydu vajinal mi?
:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Karından duydu canım tesekkur ederım)Hali Hayırlı olsun, kalp atışını karından mı duydu vajinal mi?
Bugün 7+5'te kalp atışını duyduk çok şükür canım. Sende nasıl durumlar? İnşallah duymuşsundur sen deBenimde senin gibi 5+3 kesen vardı minik 6+3 gittiğimde kese büyümüş bebek yoktu haftaya bakacağız korkma geç döllenme olabilir dedi stres oluyor illa ama bence minnaklar bizimledir
Canım benim için listede güncelleme yapabilir misin? 7+5 kalp atışını duydukKarından duydu canım tesekkur ederım)
:)
Ay ne guzel masallahCanım benim için listede güncelleme yapabilir misin? 7+5 kalp atışını duyduk
Perşembe başka bi hastaneye özele eski doktoruma gideceğim canım, ona güveniyorum, o da aynı şeyleri söylerse cuma günü bugün gittiğim hastanede olur kurtajimCuma günü yine aynı hasteneye mi gideceksin peki canım başka bir yere daha mı gitsen?
Benim malesef boş gebelik sizlere güzel hayırlı hamilelikler doğumlar hayırlı evlatlarınız olsun inşallah . Hali iyi haberin için bekledim seni strese sokmayayım diye yazmadım dün senin adına da çok mutlu oldum beni listeden silebilirsin Herkese mutluluklar canlar .Bugün 7+5'te kalp atışını duyduk çok şükür canım. Sende nasıl durumlar? İnşallah duymuşsundur sen de
Canım cok dusuncelısın Allah razı olsun kendımı suclu hıssettım bılmıyorum cok uzuldum Allah hepımızın sonunu hayretsın bu yol cok zorlayıcı cok uzuldum ne bıleyım ya of Allah kucagımızı boş bırakmasınBenim malesef boş gebelik sizlere güzel hayırlı hamilelikler doğumlar hayırlı evlatlarınız olsun inşallah . Hali iyi haberin için bekledim seni strese sokmayayım diye yazmadım dün senin adına da çok mutlu oldum beni listeden silebilirsin Herkese mutluluklar canlar .
Ben mart geubundayım kuzum. Mart sonu doğum. Ama değişiyor ya bazen o yüzden burayı da takip ediyorum 9+5 benim bugün9 hafta mı? Sizin sat ne zamandı?
Göğüs ağrıları yenimi başladı benim göğüslerimde hiç ağrı yok ara ara kasilarim da batma oluyor 5+5 im henüzBizde bugün 8 haftalik olduk çok şükür. Benimde 6 haftaya kadar hiç bulanmamıştı hiç bulanmayacak sanıp seviniyordum ama 2 haftadır özellikle sabah uyanınca öğlen sonuna kadar felaket bulanıyor akşama doğru hafifliyor hamile değilken daha çok yiyordum şimdi midem bulanacak diye korkudan tatlı şeyleri yemiyorum inşallah geçer mide bulantımız tek sağlıkla alalım da kucağımıza buna şükür napalim
Birde acayip göğsüm hassas yatamıyorum dokunamıyorum sütyen takınca daha kötü o yüzden biyere gitmekte istemiyorum sürekli uyku halim var yattığım yerde uyuyorum :)
İnşallah kalp atışını duyarsınPerşembe başka bi hastaneye özele eski doktoruma gideceğim canım, ona güveniyorum, o da aynı şeyleri söylerse cuma günü bugün gittiğim hastanede olur kurtajim
Nisanın başına güne göreDogum nisana mi geliyor marta mı acaba
Aynı durumdayım bugün 8+2 ama hala ağrıyor bi anda gelip gidiyor ani hareketten mi bilmiyorumKasık agriniz hala var mi acaba brn 8 ci haftaya giris yaptim bugun itibariyle fakat bi sag bi sol kasigim sirayla aciyor sizliyor agriyor boyle degisik bisi sabahlari uyandim mi uyuyamiyorum da hele o mide bulantisi gecmek bilmedi cok zor ya Allah kolaylik versin
Yok canım benim baya önce başladı da bu ara zirve yaptıGöğüs ağrıları yenimi başladı benim göğüslerimde hiç ağrı yok ara ara kasilarim da batma oluyor 5+5 im henüz
Benim malesef boş gebelik sizlere güzel hayırlı hamilelikler doğumlar hayırlı evlatlarınız olsun inşallah . Hali iyi haberin için bekledim seni strese sokmayayım diye yazmadım dün senin adına da çok mutlu oldum beni listeden silebilirsin Herkese mutluluklar canlar .
Estafirullah ne suçu tadını çıkar dualarınızı esirgemeyin benden hayırlısıCanım cok dusuncelısın Allah razı olsun kendımı suclu hıssettım bılmıyorum cok uzuldum Allah hepımızın sonunu hayretsın bu yol cok zorlayıcı cok uzuldum ne bıleyım ya of Allah kucagımızı boş bırakmasın
Duamdasın herkese ediyorum kendıme de nolcmız bellı deıl tabıkı aşlah en kısa zamanda tekrar nasıp etsın ınsallahEstafirullah ne suçu tadını çıkar dualarınızı esirgemeyin benden hayırlısı
Hali merhaba canımm benide eklermisin sat 22 temmuz yaş 30 kese 5+3 alttan muayene ile MAŞALLAH diyim ALLAH tüm anne olmak isteyenlere gruptaki tüm arkadaşlara sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı Nasip etsin Çok AminnnDuamdasın herkese ediyorum kendıme de nolcmız bellı deıl tabıkı aşlah en kısa zamanda tekrar nasıp etsın ınsallah
Herkese merhabalar.
3 yaşında bir kızım 7 yaşında bir oğluşum var. Sürpriz bir şekilde korunurken üçüncü gebeliği öğrendim, dün kan verdim, 4+5 de 121 çıkmış beta, bana sanki düşük geldi kızlar.
Yarın tekrar baktiricam katlamış mi değer diye.. Ama o zamana kadar sormak istedim sizde nasıldı, kaçıncı hafta da kacla ogrendiniz