2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bulantısı olan herkese geçmiş olsun gerçekten, umarım çabuk geçer. Benim bulantım yok çok şükür ama karnımda hep şişlik var. Haftamı bilmesem karnım çıktı sanarım. 🤭

İştahım kesildi benim de, çoğu zaman bir şey yiyesim gelmiyor.

Şöyle sağlıkla 12 haftayı bitirsek de biraz içimiz rahatlasa. Günler geçmek bilmiyor.
Şişlik bende de var, şöyle bir 4 aylık vardır 😀

Evet sakız gibi uzuyor günler 😞

sanki hiç geçmeyecek bir daha hep böyle olacak gibi hissediyorum bide benim iştahımda yok hiçbir şey yiyemiyorum beslenmem yerlerde

Evet ben de böyle hissediyorum, inşallah geçecek endişelenmeyin. İştahım çok güzel vardı ama dünden beri ne zaman yemek yesem çok kötü oluyorum, korkuyorum artık yemek yemeye

kızlar birde ben gerçekten doğru düzgün hiçbir şey yiyemiyorum bulantıdan azda olsa istifrada var zaten ama buna rağmen 1,5 kilo almışım ve doktor iştahsızlığına rağmen 1,5 kilo aldıysan bu çok temkinli olmakta fayda var dedi :KK43: cidden bende üzüldüm azıcık yiyorum zaten nasıl oldu böyle anlamadım ben napıcam :KK43:

bugün kalp atışlarını duyduk fasulyenin 1,5 cmmiş :cry: reglime göre 7+3 olması gerekirken 7+4 çıktı tospik :)

Ben de bugün doktora gittim, kendi hesabıma göre 7+1 hesaplamıştım ama doktor 6+5 dedi, ultrasonda da tam o kadarlık çıktı miniğim, o kadar ufak ki, kalbinin atışını gördük ama dinlettirmedi bir sonraki sefere dinleriz dedi 🥰

kızlar birde ben gerçekten doğru düzgün hiçbir şey yiyemiyorum bulantıdan azda olsa istifrada var zaten ama buna rağmen 1,5 kilo almışım ve doktor iştahsızlığına rağmen 1,5 kilo aldıysan bu çok temkinli olmakta fayda var dedi :KK43: cidden bende üzüldüm azıcık yiyorum zaten nasıl oldu böyle anlamadım ben napıcam :KK43:

Ben de iki gündür yiyemedim sabahtan beri dondurma istiyorum, doktor ilaç verdi, mide bulantısı için banada az olsa bile ağzına kuru ekmek atmayı dene dedi 😔

Ben de iki gündür yiyemedim sabahtan beri dondurma istiyorum, doktor ilaç verdi, mide bulantısı için banada az olsa bile ağzına kuru ekmek atmayı dene dedi 😔
kiloma almama takıldı ben ona üzüldüm böyle giderse normal dönemlerinde cok fazla kilo alırsın dedi bu halde kilo almış olmama gerçekten üzüldüm ve şaşırdım

Kizlar asiri halsizligi olan var mi? Nasil care buldunuz? Bütün gün kıpırdamadan yatmak istiyorum. Kolumu kaldıracak, gözümü acacak, bir şey yapacak halim yok.

Arkadaslar benm bugun kahverengi akintim oldu. Acile gittik ve rahmimde kese normalmis kanama alani yok dedi fakay 5 cm kist var dedi. Kist takip edilmesi lazim patlayadabilir kanama oladabilri agri yapar dedi. Progestron verdi dinlen kalkma dedi. Bu durumu yasayaniniz varmi acaba 😔 6 haftayla uyumlu kese henüz bebegi goremiyorum dedi.
Güzel haberler alırsın bir sonraki kontrolde inşallah. Daha erken sonra görülebilir bebek. Ben sırf bu ilk zamanki ultrasonlar çok moral bozuyor diye gitmedim daha. Sonuçta doktorun bu aşamada yapabileceği bir şey yok. Her şeye dikkat ediyorum, bir yerden sonrası da kısmet.
Bugün kalp atisimizi duyduk kizlar
Hadi gözün aydın. 🧿
Şişlik bende de var, şöyle bir 4 aylık vardır 😀

Evet sakız gibi uzuyor günler 😞
Haha. Ya bu şişlik çok komik ilk dönemde öyle bir göbek çıkıyor ki. 😅 Artık burada sohbet muhabbet vakit geçirmeye çalışacağız işte yapacak bir şey yok.
Belki canın çok tatlı çekiyorsa, az da olsa kalorisi çok olan şeyleri yiyorsundur. Ben hamilelikten önce de her gün tartılıyordum. 1.5 kilo hiçbir şey değil. Tuvalete gitmene, son yediğinin ne kadar su tuttuğuna göre değişir. Doktorlar çok salınmasın diye uyarmaya çalışıyor. Bebeğin ve sen sağlıklı ol, güzel şeylerle beslenmeye çalış kilo dert değil. Her vücut her hamilelik farklı. Kimi insan 15 kilo alıyor, 5 kilo kalıyor hamilelikten sonra, kimisi 30 alıyor hiçbir şey kalmıyor. Biraz yapı meselesi.

Kizlar asiri halsizligi olan var mi? Nasil care buldunuz? Bütün gün kıpırdamadan yatmak istiyorum. Kolumu kaldıracak, gözümü acacak, bir şey yapacak halim yok.
Yatıyorum valla yapacak bir şey yok. Bazı günler hiç kalkacak halim olmuyor. Bebekler küçük ama ilk dönemlerde çok büyüyorlar, enerji gerekiyor vücuda. Yani tuz tanesinden, kuş üzümüne büyüyor 3-4 haftada. Kaç katına çıkıyor böyle düşünüp hatırlatıyorum kendime.

Sat 19.07 , Bat 18.08 gösteriyordu. Bugün kan testi yaptırdım. Battan 1 gün sonra 1058 çıktı bu kadar yüksek beklemiyordum ama inşallah her şey yolundadır 🫠 Pazartesi artışı kontrol için tekrar kan vereceğim.

Güzel haberler alırsın bir sonraki kontrolde inşallah. Daha erken sonra görülebilir bebek. Ben sırf bu ilk zamanki ultrasonlar çok moral bozuyor diye gitmedim daha. Sonuçta doktorun bu aşamada yapabileceği bir şey yok. Her şeye dikkat ediyorum, bir yerden sonrası da kısmet.

Hadi gözün aydın. 🧿

Haha. Ya bu şişlik çok komik ilk dönemde öyle bir göbek çıkıyor ki. 😅 Artık burada sohbet muhabbet vakit geçirmeye çalışacağız işte yapacak bir şey yok.

Belki canın çok tatlı çekiyorsa, az da olsa kalorisi çok olan şeyleri yiyorsundur. Ben hamilelikten önce de her gün tartılıyordum. 1.5 kilo hiçbir şey değil. Tuvalete gitmene, son yediğinin ne kadar su tuttuğuna göre değişir. Doktorlar çok salınmasın diye uyarmaya çalışıyor. Bebeğin ve sen sağlıklı ol, güzel şeylerle beslenmeye çalış kilo dert değil. Her vücut her hamilelik farklı. Kimi insan 15 kilo alıyor, 5 kilo kalıyor hamilelikten sonra, kimisi 30 alıyor hiçbir şey kalmıyor. Biraz yapı meselesi.
sanırım öyle çubuk kraker fazla yiyorum :KK70:

Merhaba arkadaşlarr bende 5+5 hamileyim pazartesi 6 haftalık olucak doktora gidicem inşallah kese ve kalp atışını duyarız bugün betahcg değerim 4900
Bende 5+6 dayım pazartesi kalp atışı için gideceğim inşallah hepimiz için güzel günler olur ve kalbi duyarız 🥰

Bende de fazla iştahsızlık var kızlar 1 kilo vermişim bile. Ayağa kalktığımda mide yanmam tetikleniyor hep uzanmak istiyorum ve açlığa gelemiyor midem su içmek hele çok zorlaştı bu mide yanmasından

sanırım öyle çubuk kraker fazla yiyorum :KK70:
Evet kalorili bir şey olması lazım kilo için, yoksa almak mümkün değil. Kilodan ziyade sebze meyve protein yiyip vücudu beslemek önemli. Kiloyu boşver canın sağolsun.
Bende de fazla iştahsızlık var kızlar 1 kilo vermişim bile. Ayağa kalktığımda mide yanmam tetikleniyor hep uzanmak istiyorum ve açlığa gelemiyor midem su içmek hele çok zorlaştı bu mide yanmasından
Bende de iştahsızlık var. Yani sıfır iştah değil ama eskiye göre az yiyorum. Bakalım nasıl olacak ilerleyen haftalarda.

Merhaba taze anneler 🥰✨️ , benim adetlerim 28-34 gün arası. Ben 30 temmuzda hamile kaldım( temmuzda korunmasız sadece o gün olmuştu) o yüzden net biliyorum hamile kaldığım tarihi. 14 ağustosta beta 291, 17 ağustos da 884 çıktı, gayet normal ben şunu soracağım; pazartesi kadın doğuma gidiyorum yani 21 inde, 17 ağustos da 884 ise ve iki katına çıkması gerekiyorsa beta hcg nin pzt 3500 olması gerekiyor, kesem görünür mü diye soracaktım 🙏🏻

X