Bu kalp durma ihtimali endişesi bende de var bir türlü aklımdan çıkaramıyorum kötü senaryoları.. dikkat edip alabileceğimiz bir önlem var mı bunun için de sanmıyorum bilmiyorum. Hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah bebeklerimizeevet tedirginliğinizi anlıyorum. ben de hala ya kalbi durduysa falan diye endişeleniyorum zaman zaman. inşallah dediğiniz gibi o güzel günleri de hep birlikte yaşayacağız
Bir yerde soyle okumustum sezeryan dogumda dikis kontrolleri icin alt üst takim daha rahat oluyormus vajinal dogumda kontroller icin elbise daha rahat oluyormusValla ben de bu pahalı büyük şeyleri yılbaşı öncesinde indirim falan kıstırırsam alırım diye düşünüyorum. Arada beğeneceğim kıyafet olur indirimli görürüm yine alabilrim. Aslında bebek için düşünüyoruz ama kendimizi de düşünmemiz lazım. Mesela karınlar büyüyor. Ben sanırım kışın hamile taytı giyeceğim 1 tane kalın alıp. Doğum sonrası giyeceğimiz lohusa kıyafeti falan bile pahalı hep.
Mesela doğumdan sonra kimisi elbise gibi giyiyor gecelik kimisi alt üst şeklinde. Hangisi daha rahat oluyor acaba daha kullanışlı.
Allahtan kış ayına gelecek de eşimin dolabını birlikte kullanıcazonun bir sürü sweet, gömleğini, kazağını ortak giyeriz sanırım. Dediğim gibi kendime en fazla 1 hamile pantolonu ve 1 tayt alırım alırsam diye düşünüyorum. Onlar bile pahalılanıyor.
Ben de aynı durumdayım. Boş gebelikten kürtaj oldum şimdi o kadar tedirginim ki. Hep düşünüyorum engel olamıyorum kendime kalbi atıyor mu iyi mi diye. Rüyalarıma giriyor artık. Nasıl geçecek bilmiyorum elimde olsa sürekli iyi mi diye giderim doktora. Eşim Allah nasip ederse her türlü doğacak diyor ama yok geçmiyor içimdeki korku. Napacağımı da bilmiyorum. Allah sağlıkla nasip etsin inşallah hepimize.
Kaç haftalıktıkiBence erkek benimki de hep bu pozisyonda görüntülerimiz çok benziyor doktor kemik yapısına erkek dedi beklemedeyiz
Can’ım bendede oldu o peşinden bi çocuğum oldu doğana kadar endişe içinde kaldım simdi buna hamileyşmBenim ilk gebeligimde kalbi durdu ve kürtaj olmak zorunda kaldim. Onun psikolojisini yasayan bilir, gercekten anlayis gösteren insanlara tesekkür ederim ama acisi yasanmadan bilinmiyor yani, cok ama cok zor bir sürec, dünyada ne kadar kücük/büyük olursa olsun insanin cocugunu kaybetmesinden büyük bir aci yok. O korkunun gölgesinde yasiyoruz. Ben bu hamileligimde basindan beri farkli hissediyorum, sanki daha huzurluyum ama her gün kalbi durdu mu diye de soruyorum kendime. Doktor her gün gel her gün bakalim dese vallahi giderim. Ama o yasanmis kötü tecrübelere ragmen ayaktayiz, kaybettigimiz bebeklerimiz kalbimizde, simdiki bebeklerimiz ise icimizde güzel güzel büyüyor, bugünlere kadar geldik cok sükür. Yüzümüz gülecek, hic merak etmeyin <3
Biz sizden 2 hafta öndeymişizCanım 11+2 benim. Ay evet hareketlerini hissedeceğimiz zamanlar da gelecek inşallah
sma dahil değilmiş canım ayrıca yaptırmak gerekiyormuş ben de buradan öğrendim. Kızlar hep yatptırıyor söylediler.Dna testi yaptırdıktan sonra sma yaptırmaya gerek kalıyor mu? Ona da bakıyor diye biliyorum fetal DNA, yanlış mı biliyorum acaba
O zaman doğum çeşidine göre almak daha mantıklı demekki. Ama onu nası bilcez. İkisinden de birer tane almak yeter mi acaba hastane için 2 takım. Kaç takım götürmek lazımdır acaba.Bir yerde soyle okumustum sezeryan dogumda dikis kontrolleri icin alt üst takim daha rahat oluyormus vajinal dogumda kontroller icin elbise daha rahat oluyormus
Amin kuzum inşallah sorunsuz hamilelik geçirelim böyle tadı damağımızda kalsın hepimizinBiz sizden 2 hafta öndeymişizrabbim hepimize sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Cnm biz ikimizde aynı doktora gidiyoruz diye aklımda kaldı bir ay kullan sonra aspirinle devam et dedi doktorum bana sana nededirler gerçi ben genetikte kan pıhtılaşma sorunum çıkmadı ondanda olabilirCanım ben de vuruyorum ya arkadas dedı gebelıkte bır sure sonra karından vurulmuyor tup bebek doktorum hıc uyarmadı ne zamandan sonra biz karından vurmucaz acaba
12 ye yeni girmiştimKaç haftalıktıki
Kaç haftalıksınız sanki erkek gibiEki Görüntüle 3312702 arkası dönük bebitoo cinsiyet tahmini de alamayız ama ben kız hissediyorum
12+3Kaç haftalıksınız sanki erkek gibi
Doktora aynisini sordum bendede tam olarak ayni boyleydi 12+4 benim takibim doktorunda dedigi ve ustunden konustugumuz ama ultrasonda 13+1 cikiyordu . Doktora sordum ultrason olcumlerine gore +-2 haftaya normal gozuyle bakariz dedi. Gelisimi ve olcumlere gore hangi haftayla uyumlu olduguna gore degisiyormus .Arkadaşlar bir şey soracağım sizlere ben sat a göre 12+3 ama doktora göre 13+0 ölçümleye göre farklı çıkıyor şimdi bu belli bir yerden sonra satla aynı yere mi gelir yoksa doğum doktorum verdiği tarihe göre mi olur hangisini baz alıyorsunuz ?
Eğer fetal DNA ya sma da ekletmek istersen bana 4250 gibi artı fiyat çıkarmışlardı.o yüzden DNA testi vermeden sağlık ocağında kan vermiştik .Dna testi yaptırdıktan sonra sma yaptırmaya gerek kalıyor mu? Ona da bakıyor diye biliyorum fetal DNA, yanlış mı biliyorum acaba
İnşallah ya en korktuğum şeylerden bir tanesi erken doğum yapmakAmin kuzum inşallah sorunsuz hamilelik geçirelim böyle tadı damağımızda kalsın hepimizinve evladımızı kucağımıza almayı nasip etsin Allahım sağlıkla.
Valla bu 2 hafta 3 hafta hiç önemli değil biliyor musun. Nasip kısmet bu işler. 1 aydır doğum yaoanların vakitlerine bakıyorum 40. haftayı gören çok nadir. 37 den itibaren her an bebişin gelme ihtimali var resmen normal olarak. İnşallah zamanlı doğar hepimizinki erken doğum olmaz.
Benım doguma kadar ıkısı de genetık sorunum var o yuzdenCnm biz ikimizde aynı doktora gidiyoruz diye aklımda kaldı bir ay kullan sonra aspirinle devam et dedi doktorum bana sana nededirler gerçi ben genetikte kan pıhtılaşma sorunum çıkmadı ondanda olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?