2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

evet tedirginliğinizi anlıyorum. ben de hala ya kalbi durduysa falan diye endişeleniyorum zaman zaman. inşallah dediğiniz gibi o güzel günleri de hep birlikte yaşayacağız
Bu kalp durma ihtimali endişesi bende de var bir türlü aklımdan çıkaramıyorum kötü senaryoları.. dikkat edip alabileceğimiz bir önlem var mı bunun için de sanmıyorum bilmiyorum. Hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah bebeklerimize

Bir yerde soyle okumustum sezeryan dogumda dikis kontrolleri icin alt üst takim daha rahat oluyormus vajinal dogumda kontroller icin elbise daha rahat oluyormus

Benim ilk gebeligimde kalbi durdu ve kürtaj olmak zorunda kaldim. Onun psikolojisini yasayan bilir, gercekten anlayis gösteren insanlara tesekkür ederim ama acisi yasanmadan bilinmiyor yani, cok ama cok zor bir sürec, dünyada ne kadar kücük/büyük olursa olsun insanin cocugunu kaybetmesinden büyük bir aci yok. O korkunun gölgesinde yasiyoruz. Ben bu hamileligimde basindan beri farkli hissediyorum, sanki daha huzurluyum ama her gün kalbi durdu mu diye de soruyorum kendime. Doktor her gün gel her gün bakalim dese vallahi giderim. Ama o yasanmis kötü tecrübelere ragmen ayaktayiz, kaybettigimiz bebeklerimiz kalbimizde, simdiki bebeklerimiz ise icimizde güzel güzel büyüyor, bugünlere kadar geldik cok sükür. Yüzümüz gülecek, hic merak etmeyin <3

Can’ım bendede oldu o peşinden bi çocuğum oldu doğana kadar endişe içinde kaldım simdi buna hamileyşm

Dna testi yaptırdıktan sonra sma yaptırmaya gerek kalıyor mu? Ona da bakıyor diye biliyorum fetal DNA, yanlış mı biliyorum acaba
sma dahil değilmiş canım ayrıca yaptırmak gerekiyormuş ben de buradan öğrendim. Kızlar hep yatptırıyor söylediler.

Bir yerde soyle okumustum sezeryan dogumda dikis kontrolleri icin alt üst takim daha rahat oluyormus vajinal dogumda kontroller icin elbise daha rahat oluyormus
O zaman doğum çeşidine göre almak daha mantıklı demekki. Ama onu nası bilcez. İkisinden de birer tane almak yeter mi acaba hastane için 2 takım. Kaç takım götürmek lazımdır acaba.

Birde ben şeyi merak ediyorum normal doğumda kadınlara sonda takılıyo mu. yoksa hemen wc gidebiliyolar mı acaba. Bir de sonda varsa sezeryan oldu diyelim, altına külot falan giyemicek kadın yatak kan olmaz mı. Doğumdan sonra hemen kanama başlıyor diye duymuştum. Aklımda deli sorular.

Biz sizden 2 hafta öndeymişiz rabbim hepimize sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Amin kuzum inşallah sorunsuz hamilelik geçirelim böyle tadı damağımızda kalsın hepimizin ve evladımızı kucağımıza almayı nasip etsin Allahım sağlıkla.

Valla bu 2 hafta 3 hafta hiç önemli değil biliyor musun. Nasip kısmet bu işler. 1 aydır doğum yaoanların vakitlerine bakıyorum 40. haftayı gören çok nadir. 37 den itibaren her an bebişin gelme ihtimali var resmen normal olarak. İnşallah zamanlı doğar hepimizinki erken doğum olmaz.

Canım ben de vuruyorum ya arkadas dedı gebelıkte bır sure sonra karından vurulmuyor tup bebek doktorum hıc uyarmadı ne zamandan sonra biz karından vurmucaz acaba
Cnm biz ikimizde aynı doktora gidiyoruz diye aklımda kaldı bir ay kullan sonra aspirinle devam et dedi doktorum bana sana nededirler gerçi ben genetikte kan pıhtılaşma sorunum çıkmadı ondanda olabilir

arkası dönük bebitoo cinsiyet tahmini de alamayız ama ben kız hissediyorum

Arkadaşlar bir şey soracağım sizlere ben sat a göre 12+3 ama doktora göre 13+0 ölçümleye göre farklı çıkıyor şimdi bu belli bir yerden sonra satla aynı yere mi gelir yoksa doğum doktorum verdiği tarihe göre mi olur hangisini baz alıyorsunuz ?

Doktora aynisini sordum bendede tam olarak ayni boyleydi 12+4 benim takibim doktorunda dedigi ve ustunden konustugumuz ama ultrasonda 13+1 cikiyordu . Doktora sordum ultrason olcumlerine gore +-2 haftaya normal gozuyle bakariz dedi. Gelisimi ve olcumlere gore hangi haftayla uyumlu olduguna gore degisiyormus .

İnşallah ya en korktuğum şeylerden bir tanesi erken doğum yapmak inşallah vaktinde alırız bebeklerimizi kucağımıza

Kızlar alışveriş konusunda benim kafam karışık evet her şeye gün geçtikçe zam geliyor ama benim 2020 de sağlıklı bir gebeliğim olmuştu doğum yaptım bebeğim eve gelmedi her şeyi duruyor bebek arabası hariç bezleri kıyafetleri kapı süsü battaniyesi ıvır zıvır üç tane kaybim olduğu için belki size abartı gelecek ama Nisan ayına doğru doğum için bir takım kıyafet biberon bez alıp hastaneye giderim diye düşünüyorum ve yaşarsa bebeğim ihtiyacı oldukça birşeylerini alırım büyük ihtimalle.... vefat eden bebeğimin esyalarina bakıp çok ağlamışligim var çünkü

Cnm biz ikimizde aynı doktora gidiyoruz diye aklımda kaldı bir ay kullan sonra aspirinle devam et dedi doktorum bana sana nededirler gerçi ben genetikte kan pıhtılaşma sorunum çıkmadı ondanda olabilir
Benım doguma kadar ıkısı de genetık sorunum var o yuzden
evet oyleydı sanırım hatta ucret almaz demıstınız ucret alındı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…