• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar ben doktora seyahati sordum geçen hafta en fazla 2-3 saatlik yola izin verdi, eşimle kendi memleketine gitmeyi düşünüyorduk izin vermedi, siz hiç sordunuz mu acaba ?

Merhabalar, gecenlerde alisverisle alakali konusulmustu buradaa , ne zaman alisveris yapmayi dusunuyorsunuz bilmiyorum ama ben bu ay sonu bebek arabasini almayi dusunuyorum yurtdisina gidicem ordan alayim diyorumm. Cunku cok pahali surekli artiyor fiyati. Kiyafet icin ufak tefek almayi dusunuyorum muslinleri zibinlar citcitlilar vs en cok gidecek olanlari . Her sey cok pahali anca alirim diye dusunuyorum yilbasindan sonrasi beni geriyor valla zam konusunda . Bi de haber vermek istedim bugun a101 lere baya bir sey gelmis . Annem gormuste kuvetler zibinlar bebek yorgani bebek nevresimi vs vs aklinizda bulunsunnnn
12.haftayı geçtiyseniz ufaktan alışverişe başlayabilirsiniz :) eskiden indirim aylarını beklerdik şimdi artan pahalılıklardan ne kadar erken alınsa o kadar diye düşünüyorum özellikle cinsiyetsiz şeyleri (bebek arabası, küvet vs)
Sizlere tavsiyem mutlaka bir liste yapın bayanlar. İnternetten alışveriş yapıyorsanız kalem kalem gidersiniz. Hazır ihtiyaç listeleri var zaten nette.

Merhabalar, gecenlerde alisverisle alakali konusulmustu buradaa , ne zaman alisveris yapmayi dusunuyorsunuz bilmiyorum ama ben bu ay sonu bebek arabasini almayi dusunuyorum yurtdisina gidicem ordan alayim diyorumm. Cunku cok pahali surekli artiyor fiyati. Kiyafet icin ufak tefek almayi dusunuyorum muslinleri zibinlar citcitlilar vs en cok gidecek olanlari . Her sey cok pahali anca alirim diye dusunuyorum yilbasindan sonrasi beni geriyor valla zam konusunda . Bi de haber vermek istedim bugun a101 lere baya bir sey gelmis . Annem gormuste kuvetler zibinlar bebek yorgani bebek nevresimi vs vs aklinizda bulunsunnnn
siz hangi ülkeye gideceksiniz?

Kızlar ben doktora seyahati sordum geçen hafta en fazla 2-3 saatlik yola izin verdi, eşimle kendi memleketine gitmeyi düşünüyorduk izin vermedi, siz hiç sordunuz mu acaba ?
bana serbest demişti doktorum. daha 6 haftalıktı. uzak yola gittim 8 saat. düşük riski oluştu. bir daha gitmem. şu an çok gezinme ayakta diyor, 9 haftalığım.

Yaz yaz, gir sık sık yaz. Bence olumsuz düşünerek olumsuzu çekmek yerine olumlu düşünelim birbirimize de o enerjiyi yollayalım 🥰
Şimdi çıktım doktordan her şey yolundaymış🙏🏻🙏🏻😍😍 dna genetik testi eğer durumunız varsa öneririm dedi natera diye bir firma önerdi şimdi mobil hemşire kan alacak bakalım 1-2 haftaya onun da sonuçları çıkacakmış💖 videodan ekran fotosu çektim belli oluyor mu fotoda bilemem ayy çok mutlu oldum , hep mutlu güzel haberler paylaşmak nasip olsun hepimize inşallah burada💖💖💖

Eklentiler

• IMG_5882.png
    IMG_5882.png
    440,3 KB · Görüntüleme: 42
İnşallah, daha önce boş gebelik geçirdim kürtaj oldum bu ikinci gebeliğim, insan tedirgin oluyor gerçekten, güzel düşünüyorum, tüm bunlar geçecek diyorum kendime hep, hepimiz sağlıkla alalım yavrularımızı, buraya gelip yazalım; " Kızlar doğuma gidiyorum, bana dua edin." hep bunun hayalini kuruyorum. Hepimiz birbirimizden o özel gün için dualar isteyelim, o gün gelsin, kıpır kıpır olalım, çantalarımızın son hazırlıklarını ve eksiklerini soralım birbirimize, birimiz bir indirimi ötekine haber versin, zaman daraldığı için tatlı telaşımızı dile getirelim attığımız yazılarda, çok güzel duygularımız olacak birlikte inşallah hepimiz sağlıkla ulaşalım o günlere🙏🏼
Ben de duanın gücüne çok inannıyorum. Özellike insanın kendi için ettiğinden ise başkaları için ettiği dualar daha hızlı kabul olurmuş. Allahın izniyle o günler de gelecek, sırayla yazacağız ve hepimiz heyecan içinde bekleyeceğiz 🥰🙏

Valla ben de bu pahalı büyük şeyleri yılbaşı öncesinde indirim falan kıstırırsam alırım diye düşünüyorum. Arada beğeneceğim kıyafet olur indirimli görürüm yine alabilrim. Aslında bebek için düşünüyoruz ama kendimizi de düşünmemiz lazım. Mesela karınlar büyüyor. Ben sanırım kışın hamile taytı giyeceğim 1 tane kalın alıp. Doğum sonrası giyeceğimiz lohusa kıyafeti falan bile pahalı hep.

Mesela doğumdan sonra kimisi elbise gibi giyiyor gecelik kimisi alt üst şeklinde. Hangisi daha rahat oluyor acaba daha kullanışlı.

Allahtan kış ayına gelecek de eşimin dolabını birlikte kullanıcaz 😂 onun bir sürü sweet, gömleğini, kazağını ortak giyeriz sanırım. Dediğim gibi kendime en fazla 1 hamile pantolonu ve 1 tayt alırım alırsam diye düşünüyorum. Onlar bile pahalılanıyor.

Ben de bunu merak ediyordum öğrendiğim iyi oldu. İzmir de yaşıyorum ama iş yerim istanbulda. çağırırlarsa gitmeli miyim nasıl olcak düşüncesi vardı. Yol uzun malum izmir istanbul arası. Söylerim bend e böyle hiç doktoruma danışmama gerek yok 😬

Ben de bunu merak ediyordum öğrendiğim iyi oldu. İzmir de yaşıyorum ama iş yerim istanbulda. çağırırlarsa gitmeli miyim nasıl olcak düşüncesi vardı. Yol uzun malum izmir istanbul arası. Söylerim bend e böyle hiç doktoruma danışmama gerek yok 😬

Benim kendi doktorum böyle söyledi canım, izin vermedi ben de şaşırdım açıkçası vermeyince, olsun gitmeyiz ne yapalım, iyi olsunlarda

Şimdi çıktım doktordan her şey yolundaymış🙏🏻🙏🏻😍😍 dna genetik testi eğer durumunız varsa öneririm dedi natera diye bir firma önerdi şimdi mobil hemşire kan alacak bakalım 1-2 haftaya onun da sonuçları çıkacakmış💖 videodan ekran fotosu çektim belli oluyor mu fotoda bilemem ayy çok mutlu oldum , hep mutlu güzel haberler paylaşmak nasip olsun hepimize inşallah burada💖💖💖
Maşallah sıpanın keyfi yerinde gibi 🥰🧿 evet ben de yaptıracağım haftaya DNA testinden. Kafamda soru işareti kalmasını istemiyorum. Aile hekimine gidip sma testi de yaptıracağız eşimle.

Benim kendi doktorum böyle söyledi canım, izin vermedi ben de şaşırdım açıkçası vermeyince, olsun gitmeyiz ne yapalım, iyi olsunlarda
Aynen o riske girmemek lazım hiç. Uzun süre hareketsiz kalmamamız ve sarsılmamamız gerekiyor, haklılar.

Kızlar bir de o istemeyerek yaptırdığım 2' li testin sonucu çıkmış Down Sendromu riski: Cut-off değerinin altında diyor, anlayan var mı bu testten

Valla ben de bu pahalı büyük şeyleri yılbaşı öncesinde indirim falan kıstırırsam alırım diye düşünüyorum. Arada beğeneceğim kıyafet olur indirimli görürüm yine alabilrim. Aslında bebek için düşünüyoruz ama kendimizi de düşünmemiz lazım. Mesela karınlar büyüyor. Ben sanırım kışın hamile taytı giyeceğim 1 tane kalın alıp. Doğum sonrası giyeceğimiz lohusa kıyafeti falan bile pahalı hep.

Mesela doğumdan sonra kimisi elbise gibi giyiyor gecelik kimisi alt üst şeklinde. Hangisi daha rahat oluyor acaba daha kullanışlı.

Allahtan kış ayına gelecek de eşimin dolabını birlikte kullanıcaz 😂 onun bir sürü sweet, gömleğini, kazağını ortak giyeriz sanırım. Dediğim gibi kendime en fazla 1 hamile pantolonu ve 1 tayt alırım alırsam diye düşünüyorum. Onlar bile pahalılanıyor.
Ben ikinci el uygulamasindan alacagim hamile kiyafeti.gereksiz geliyor bana 3-4 ay giyilecek kiyafetlere deli paralar vermek..

Kızlar, önümüz de ki hafta Pazartesi perinatoloji bebeğime bakacak, doktor 13. Haftada damar tıkanıklığı teşhisine çok sinirlendi 13 haftalık bebeğin bu şekilde net tanı konulması çok saçma dedi perinatoloji bölümü baktı, biraz öyle söyleyince rahatladım gibi ama hala endişeleniyorum. Çok zor günler geçirdik gerçekten, bebeğime sıkı sıkı sarılıyorum. Hatta acil bir durumu olmadığı için Pazartesi gününe attı doktor. İnşallah bir şeyi yoktur.
Canım benim inşallah kötü şeyler duymicaksin içini ferah tut ordaki cihazlar daha gelişmiş.zaten tek bir doktorun dedigiyle hareket etmemek gerekir sana da ters bi Dr denk gelmiş malesef iyiyi düşün 🙏🏻

rısklı gebelık mı canım?

Çok mantıklı, çoğu şey yeni satılıyor herkes bir kaç ay giyip satıyo.
Kesinliklee..500tl ortalama bi hamile icin pantolon..uygulamada 100 liraya tertemiz birsuru var kargo ile 130 a alirsin max:) 1 yerine 3 tane al farkli renk al, gene kardasin🤣 toplu satiyorlar bide 3 pantolon 200 e falan kadinlar hep🤣

rısklı gebelık mı canım?
Aslında doktor öyle bir şey de demedi, ilk muayene olduğum doktorum söyledi, hadi desem ikinci 2' li test yaptırdığım doktor dedi, riskli saydı öyle dedi diyeceğim ama ilk girdiğim, her şey yolunda giden doktorum söyledi

Aslında doktor öyle bir şey de demedi, ilk muayene olduğum doktorum söyledi, hadi desem ikinci 2' li test yaptırdığım doktor dedi, riskli saydı öyle dedi diyeceğim ama ilk girdiğim, her şey yolunda giden doktorum söyledi
Hafi ya dikkat edelim biz de o zaman hayırlısı canım

Back