• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

O zaman doğum çeşidine göre almak daha mantıklı demekki. Ama onu nası bilcez. İkisinden de birer tane almak yeter mi acaba hastane için 2 takım. Kaç takım götürmek lazımdır acaba.

Birde ben şeyi merak ediyorum normal doğumda kadınlara sonda takılıyo mu. yoksa hemen wc gidebiliyolar mı acaba. Bir de sonda varsa sezeryan oldu diyelim, altına külot falan giyemicek kadın yatak kan olmaz mı. Doğumdan sonra hemen kanama başlıyor diye duymuştum. Aklımda deli sorular.
Ben iki elbise bir takım alt üst götürdüm 1 gece kaldım gece elbise giydim onunla koridorda yürüdüm, ertesi gün sabah çok kötü tutulmam olmuştu haziran ayıydı üstelik. Farkında olmadan üşütmüşüm koridorda. Normal doğum için elbise, sezaryene takım falan önemli şeyler değil sürekli gelip bakmıyorlar zaten. Sizi soğuktan, en ufak rüzgardan koruyacak şeyler giyinin, hemşireyle görümcem masaj yaparak zor açmışlardı sol tarafım komple tutulmuştu acıdan ağlıyordum artık. Elbiseleri götürmem o yüzden bu sefer 🙁

Ben iki elbise bir takım alt üst götürdüm 1 gece kaldım gece elbise giydim onunla koridorda yürüdüm, ertesi gün sabah çok kötü tutulmam olmuştu haziran ayıydı üstelik. Farkında olmadan üşütmüşüm koridorda. Normal doğum için elbise, sezaryene takım falan önemli şeyler değil sürekli gelip bakmıyorlar zaten. Sizi soğuktan, en ufak rüzgardan koruyacak şeyler giyinin, hemşireyle görümcem masaj yaparak zor açmışlardı sol tarafım komple tutulmuştu acıdan ağlıyordum artık. Elbiseleri götürmem o yüzden bu sefer 🙁
Ha bir de depend diye bir şey var onu giyiyoruz, ilk getirdiklerinde kıpırdayana kadar karışmıyorlar zaten yatak evet kan oluyor onu değiştiriyorlar, sondayı çıkarıyorlar o ara dependi giyip normal kıyafete geçiyorsun. Bende böyle olmuştu.

12+0 a girerken bulantının tavan yapması nerden çıktı bu ya

Ha bir de depend diye bir şey var onu giyiyoruz, ilk getirdiklerinde kıpırdayana kadar karışmıyorlar zaten yatak evet kan oluyor onu değiştiriyorlar, sondayı çıkarıyorlar o ara dependi giyip normal kıyafete geçiyorsun. Bende böyle olmuştu.
Ay iyiki deneyımlı analar var😅😍

12+0 a girerken bulantının tavan yapması nerden çıktı bu ya
13’e sabah beridir öğürerek girdim bitiyor, selam 🥲
Şaka bir yana iki gün iyiysem bir gün mutlaka kötü oluyorum, oluyor böyle yani. Kafamda 15e kadar set koydum, o zamana kadar idare ederim ama 15ten sonra geçmezse idare edebilir miyim emin değilim. Geçer inşallah üzmez beni yavrum diye düşünmek istiyorum valla hepimize kolay gelsin 🌸

Doktora aynisini sordum bendede tam olarak ayni boyleydi 12+4 benim takibim doktorunda dedigi ve ustunden konustugumuz ama ultrasonda 13+1 cikiyordu . Doktora sordum ultrason olcumlerine gore +-2 haftaya normal gozuyle bakariz dedi. Gelisimi ve olcumlere gore hangi haftayla uyumlu olduguna gore degisiyormus .
Teşekkür ederim 🙏

Kızlar bi türlü göstermiyor cinsiyeti
IMG_7871.jpeg

Hanımlar aldigim takviyede prebiyotik ve omega 3 de vardi. Ama debeyeinleyip onermek istedim. Ve bende kabizligi cozdu gibi.. 1 hafta zor disari cikan ben simdi hergun neredeyse cikiyorum. Kokusu yok 0 . Hizli yutuluyor biraz pahali ama 2 ay yeter. Sabah ac karna icilmesini oneriyorum agri azaltiyor ve dinclik veriyor.

Eklentiler

• 1696568295948579105338041194312.jpg
    1696568295948579105338041194312.jpg
    76,3 KB · Görüntüleme: 144
  • 16965683136975423144229726353446.jpg
    16965683136975423144229726353446.jpg
    129,4 KB · Görüntüleme: 69
Şimdi oturdu bişiler aklımda. Ben de kendi kendime düşünüyordum eyvah ya kan olursa ayıp olursa falan diye 😂😂😂

Kızlar günaydın hepinize benim kronik migrenim var doktor parol kullanabilrsin diyor iki gündür asla geçmeyen bir migren sıkıntısı yaşıyorum sadece arveles ve serum çözüyordu önceden parolun bir fydası yok maalesef. şimdi napıcağımı şaşırdım bu sorunu yaşayan çözüm bulabilen var mı ?

Back