- 11 Ağustos 2023
- 1.783
- 3.752
- 48
- 37
Bazı doktorların hamileliğe yaklaşımı zaten en fazla dokuz ay, en az riskli nasıl olacaksa öyle geçirsin ekseninde olabiliyor. Doktorunuz da muhtemelen öyle düşünmüştür riskli bir gebelik geçirmiyorsanız. Uzak mesafeye göndermek istememiştir.Aslında doktor öyle bir şey de demedi, ilk muayene olduğum doktorum söyledi, hadi desem ikinci 2' li test yaptırdığım doktor dedi, riskli saydı öyle dedi diyeceğim ama ilk girdiğim, her şey yolunda giden doktorum söyledi
Ya siz bu uygulamada nası buluyosunuz temiz ikinci el eşya, ben nereye tıklasam mağaza çıkıyor yıldımKesinliklee..500tl ortalama bi hamile icin pantolon..uygulamada 100 liraya tertemiz birsuru var kargo ile 130 a alirsin max:) 1 yerine 3 tane al farkli renk al, gene kardasintoplu satiyorlar bide 3 pantolon 200 e falan kadinlar hep
Yaşı vs bilmiyorum ama çok iyi çıkmış testinin sonuçları bu arada çok şükür
Filtre bolumunde yeni etiketli ve az kullanilmis var. Az kullanilmis secebilirsinizYa siz bu uygulamada nası buluyosunuz temiz ikinci el eşya, ben nereye tıklasam mağaza çıkıyor yıldım
Yaşı vs bilmiyorum ama çok iyi çıkmış testinin sonuçları bu arada çok şükürkorkacak bir şey yok gibi görünüyor
Canım benimkiyke kiyasladim altında olduğu için riskli değil dedi bana drum sadece yaş riski çıktı bende 520/1 ama o da önemli değil dedi bana seninki de normal görünüyor doktorun daha doğru yorumlayacktir tabi
Canım benimkiyke kiyasladim altında olduğu için riskli değil dedi bana drum sadece yaş riski çıktı bende 520/1 ama o da önemli değil dedi bana seninki de normal görünüyor doktorun daha doğru yorumlayacktir tabi
31 ama yaşla alakalı olmayabiliyor 28 yaşında birinde de çıkar dedi böyle söylediği için ben de rahatladimKaç yaşındasın sen canımm
31 ama yaşla alakalı olmayabiliyor 28 yaşında birinde de çıkar dedi böyle söylediği için ben de rahatladim
Aminn inşallah hepimize nasip olsunEvet, bencede öyle canım, Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Dna testi yaptırdıktan sonra sma yaptırmaya gerek kalıyor mu? Ona da bakıyor diye biliyorum fetal DNA, yanlış mı biliyorum acabaMaşallah sıpanın keyfi yerinde gibievet ben de yaptıracağım haftaya DNA testinden. Kafamda soru işareti kalmasını istemiyorum. Aile hekimine gidip sma testi de yaptıracağız eşimle.
Bebek 15 haftalıkmj simdiKizlar bugün idrar yolu enfeksiyonu için doktora gittim 13+5 im 15+ 1 çıktı bebek bu durumu yaşayan var
Bence erkek benimki de hep bu pozisyonda görüntülerimiz çok benziyor doktor kemik yapısına erkek dedi beklemedeyizEki Görüntüle 3312319 Eki Görüntüle 3312321
Kızlar doktor gene söylemedi cinsiyeti var mı tahmini olan
İkizlere
Fetal dna testinde sma isterseniz ek ücret ödemeniz gerekiyorDna testi yaptırdıktan sonra sma yaptırmaya gerek kalıyor mu? Ona da bakıyor diye biliyorum fetal DNA, yanlış mı biliyorum acaba
valla ben 2 hafta önce gaziantepe gittim geldim 16 saat sürdü yol , bi sıkıntı yaşamadım son 1 aya kadar seyahat edebilirsin demişti doktorum banaKızlar ben doktora seyahati sordum geçen hafta en fazla 2-3 saatlik yola izin verdi, eşimle kendi memleketine gitmeyi düşünüyorduk izin vermedi, siz hiç sordunuz mu acaba ?
Evet ben sordum yurtdisi icin sormustum hatta yaklasik 4 saatlik bi ucak yolculugu icin olur dedi doktorumKızlar ben doktora seyahati sordum geçen hafta en fazla 2-3 saatlik yola izin verdi, eşimle kendi memleketine gitmeyi düşünüyorduk izin vermedi, siz hiç sordunuz mu acaba ?
riskli çıkmamış testiniz, bende dün gösterdim sonucu doktoraKızlar bir de o istemeyerek yaptırdığım 2' li testin sonucu çıkmış Down Sendromu riski: Cut-off değerinin altında diyor, anlayan var mı bu testten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?