2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bazı doktorların hamileliğe yaklaşımı zaten en fazla dokuz ay, en az riskli nasıl olacaksa öyle geçirsin ekseninde olabiliyor. Doktorunuz da muhtemelen öyle düşünmüştür riskli bir gebelik geçirmiyorsanız. Uzak mesafeye göndermek istememiştir.

Kesinliklee..500tl ortalama bi hamile icin pantolon..uygulamada 100 liraya tertemiz birsuru var kargo ile 130 a alirsin max:) 1 yerine 3 tane al farkli renk al, gene kardasin toplu satiyorlar bide 3 pantolon 200 e falan kadinlar hep
Ya siz bu uygulamada nası buluyosunuz temiz ikinci el eşya, ben nereye tıklasam mağaza çıkıyor yıldım

Kaç yaşındasın sen canımm

Maşallah sıpanın keyfi yerinde gibi evet ben de yaptıracağım haftaya DNA testinden. Kafamda soru işareti kalmasını istemiyorum. Aile hekimine gidip sma testi de yaptıracağız eşimle.
Dna testi yaptırdıktan sonra sma yaptırmaya gerek kalıyor mu? Ona da bakıyor diye biliyorum fetal DNA, yanlış mı biliyorum acaba

Kızlar ben doktora seyahati sordum geçen hafta en fazla 2-3 saatlik yola izin verdi, eşimle kendi memleketine gitmeyi düşünüyorduk izin vermedi, siz hiç sordunuz mu acaba ?
valla ben 2 hafta önce gaziantepe gittim geldim 16 saat sürdü yol , bi sıkıntı yaşamadım son 1 aya kadar seyahat edebilirsin demişti doktorum bana

Kızlar ben doktora seyahati sordum geçen hafta en fazla 2-3 saatlik yola izin verdi, eşimle kendi memleketine gitmeyi düşünüyorduk izin vermedi, siz hiç sordunuz mu acaba ?
Evet ben sordum yurtdisi icin sormustum hatta yaklasik 4 saatlik bi ucak yolculugu icin olur dedi doktorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…