Ben iki elbise bir takım alt üst götürdüm 1 gece kaldım gece elbise giydim onunla koridorda yürüdüm, ertesi gün sabah çok kötü tutulmam olmuştu haziran ayıydı üstelik. Farkında olmadan üşütmüşüm koridorda. Normal doğum için elbise, sezaryene takım falan önemli şeyler değil sürekli gelip bakmıyorlar zaten. Sizi soğuktan, en ufak rüzgardan koruyacak şeyler giyinin, hemşireyle görümcem masaj yaparak zor açmışlardı sol tarafım komple tutulmuştu acıdan ağlıyordum artık. Elbiseleri götürmem o yüzden bu seferO zaman doğum çeşidine göre almak daha mantıklı demekki. Ama onu nası bilcez. İkisinden de birer tane almak yeter mi acaba hastane için 2 takım. Kaç takım götürmek lazımdır acaba.
Birde ben şeyi merak ediyorum normal doğumda kadınlara sonda takılıyo mu. yoksa hemen wc gidebiliyolar mı acaba. Bir de sonda varsa sezeryan oldu diyelim, altına külot falan giyemicek kadın yatak kan olmaz mı. Doğumdan sonra hemen kanama başlıyor diye duymuştum. Aklımda deli sorular.
Ha bir de depend diye bir şey var onu giyiyoruz, ilk getirdiklerinde kıpırdayana kadar karışmıyorlar zaten yatak evet kan oluyor onu değiştiriyorlar, sondayı çıkarıyorlar o ara dependi giyip normal kıyafete geçiyorsun. Bende böyle olmuştu.Ben iki elbise bir takım alt üst götürdüm 1 gece kaldım gece elbise giydim onunla koridorda yürüdüm, ertesi gün sabah çok kötü tutulmam olmuştu haziran ayıydı üstelik. Farkında olmadan üşütmüşüm koridorda. Normal doğum için elbise, sezaryene takım falan önemli şeyler değil sürekli gelip bakmıyorlar zaten. Sizi soğuktan, en ufak rüzgardan koruyacak şeyler giyinin, hemşireyle görümcem masaj yaparak zor açmışlardı sol tarafım komple tutulmuştu acıdan ağlıyordum artık. Elbiseleri götürmem o yüzden bu sefer
Ay iyiki deneyımlı analar varHa bir de depend diye bir şey var onu giyiyoruz, ilk getirdiklerinde kıpırdayana kadar karışmıyorlar zaten yatak evet kan oluyor onu değiştiriyorlar, sondayı çıkarıyorlar o ara dependi giyip normal kıyafete geçiyorsun. Bende böyle olmuştu.
13’e sabah beridir öğürerek girdim bitiyor, selam12+0 a girerken bulantının tavan yapması nerden çıktı bu ya
Teşekkür ederimDoktora aynisini sordum bendede tam olarak ayni boyleydi 12+4 benim takibim doktorunda dedigi ve ustunden konustugumuz ama ultrasonda 13+1 cikiyordu . Doktora sordum ultrason olcumlerine gore +-2 haftaya normal gozuyle bakariz dedi. Gelisimi ve olcumlere gore hangi haftayla uyumlu olduguna gore degisiyormus .
Niyeyse erkek gibi hissettimKızlar bi türlü göstermiyor cinsiyeti
Eki Görüntüle 3312829
Niyeyse erkek gibi hissettimNe tatli duruyor oyle yerin gobusu
Şimdi oturdu bişiler aklımda. Ben de kendi kendime düşünüyordum eyvah ya kan olursa ayıp olursa falan diyeHa bir de depend diye bir şey var onu giyiyoruz, ilk getirdiklerinde kıpırdayana kadar karışmıyorlar zaten yatak evet kan oluyor onu değiştiriyorlar, sondayı çıkarıyorlar o ara dependi giyip normal kıyafete geçiyorsun. Bende böyle olmuştu.
Kızlar bi türlü göstermiyor cinsiyeti
Eki Görüntüle 3312829
12+0 a girerken bulantının tavan yapması nerden çıktı bu ya
Canım hiç anlamam. Sağlıkla gelsin inşallah maşallah tatlışımızaYorum kızlar bekliyorum ulturosona
Hiç anlamıyorum hep sallıyorum ama kız gibi hissettim bu fotoğraftanKızlar bi türlü göstermiyor cinsiyeti
Eki Görüntüle 3312829
Bebeklerin ultrason fotosu 19. yy tablosu gibi herkes farklı yorumluyorBacaklar kapalı cano
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?