• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Onu ben de anlamadım 3 gidişimde de. En sonuncuda dedim kafası hangi taraf, doktor söyleyince anladım 😂 Belki bu gidişte daha bir belli olur benim de. Valla gün yaklaştıkça insan nasıl heyecan yapıyor. Bir de doğum zamanımız gelse heyecanda uyuyamıcaz. yiyip içemicez galiba 😂
Ultrasonda görünce az çok biliyoruz da resminde kafa karışıyor😂😂 siz kaç haftalıksiniz 🐣bende bir an önce doğum zamanı gelse hareketlerini hissetsem diye bekliyorum 😂😂

Kızlar, önümüz de ki hafta Pazartesi perinatoloji bebeğime bakacak, doktor 13. Haftada damar tıkanıklığı teşhisine çok sinirlendi 13 haftalık bebeğin bu şekilde net tanı konulması çok saçma dedi perinatoloji bölümü baktı, biraz öyle söyleyince rahatladım gibi ama hala endişeleniyorum. Çok zor günler geçirdik gerçekten, bebeğime sıkı sıkı sarılıyorum. Hatta acil bir durumu olmadığı için Pazartesi gününe attı doktor. İnşallah bir şeyi yoktur.

Kızlar cts kontrolüm var. Umarım her şey yolundadır. Ama cinsiyeti de çok çook merak ediyorum. Göstermesi için sizin yaptığınız yada duyduğunuz şeyler var mı? Su içmek yada çikolata yemek etkili midir?
Valla kıpırdasın diye kontrolden 1 saat kadar önce biraz kahve içip çikolata yiyenler vardı işe yarıyor demişler.

Öncelikle lütfen doktorunu degis hicbir sekilde bu muameleyi hak etmiyorsun okurken aglamaya basladim ve hala durduramiyorum kendimi.. Ben cok uzuluyorum boyle oldugunda.. Kalbinde de birsey olduguna inanmiyorum ben de 🤲 duamdasin umarim hersey guzel sonuclancak sen cok tatli bir annesin.. Allah seninle unutma 💜

Şu süreçte hep Allah'a dua ettim zaten, sabır ve tevekkül dedim kendime, inşallah güzel şeyler olacak🙏🏼

Ultrasonda görünce az çok biliyoruz da resminde kafa karışıyor😂😂 siz kaç haftalıksiniz 🐣bende bir an önce doğum zamanı gelse hareketlerini hissetsem diye bekliyorum 😂😂
Canım 11+2 benim. Ay evet hareketlerini hissedeceğimiz zamanlar da gelecek inşallah 🥰

Merhaba nisan anneleri.. Mayis annesi gorunumlu Nisan annesiyim bende.Tahmini dogum tarihim 1 mayis..işci anasi olacagim🤣 ama cook yuksek ihtimal nisanda gelecektir.40 inci haftayi goren azmis.. fiiili olarak sizede dahilim🤣 bir selam vereyim dedim🤣
Hoşgeldin kuşum. İki başlığı takip etmek daha mantıklı. Sağlıkla gelsin de ne zaman gelirse gelsin 🥰

Kesinlikle orda cunku en oncu kuvvet benim.o nedenle benden onde kimse olmadigi icin feyz ve akıl alamiyorum🤣
Aynen, bir önce başlığı takip etmek önemli, nelerle karşılaşacağını bilip kendin hazır ediyorsun.

Kızlar, önümüz de ki hafta Pazartesi perinatoloji bebeğime bakacak, doktor 13. Haftada damar tıkanıklığı teşhisine çok sinirlendi 13 haftalık bebeğin bu şekilde net tanı konulması çok saçma dedi perinatoloji bölümü baktı, biraz öyle söyleyince rahatladım gibi ama hala endişeleniyorum. Çok zor günler geçirdik gerçekten, bebeğime sıkı sıkı sarılıyorum. Hatta acil bir durumu olmadığı için Pazartesi gününe attı doktor. İnşallah bir şeyi yoktur.
bence içinizi ferah tutun. benim geç döllenme oldu. ama doktorlardan biri bunu anlamadı ve boş gebelik bu kürtaj olacaksın diye kesin ifade ile konuştu. allahtan kendi doktorum biliyordu ve sakın endişe etme dedi. üzüldüğümle kaldım. şimdi allahıma çok şükür bebeğim iyi. sizin de öyle olacak bence bebeğiniz gayet iyi.

bence içinizi ferah tutun. benim geç döllenme oldu. ama doktorlardan biri bunu anlamadı ve boş gebelik bu kürtaj olacaksın diye kesin ifade ile konuştu. allahtan kendi doktorum biliyordu ve sakın endişe etme dedi. üzüldüğümle kaldım. şimdi allahıma çok şükür bebeğim iyi. sizin de öyle olacak bence bebeğiniz gayet iyi.

İnşallah, daha önce boş gebelik geçirdim kürtaj oldum bu ikinci gebeliğim, insan tedirgin oluyor gerçekten, güzel düşünüyorum, tüm bunlar geçecek diyorum kendime hep, hepimiz sağlıkla alalım yavrularımızı, buraya gelip yazalım; " Kızlar doğuma gidiyorum, bana dua edin." hep bunun hayalini kuruyorum. Hepimiz birbirimizden o özel gün için dualar isteyelim, o gün gelsin, kıpır kıpır olalım, çantalarımızın son hazırlıklarını ve eksiklerini soralım birbirimize, birimiz bir indirimi ötekine haber versin, zaman daraldığı için tatlı telaşımızı dile getirelim attığımız yazılarda, çok güzel duygularımız olacak birlikte inşallah hepimiz sağlıkla ulaşalım o günlere🙏🏼

İnşallah, daha önce boş gebelik geçirdim kürtaj oldum bu ikinci gebeliğim, insan tedirgin oluyor gerçekten, güzel düşünüyorum, tüm bunlar geçecek diyorum kendime hep, hepimiz sağlıkla alalım yavrularımızı, buraya gelip yazalım; " Kızlar doğuma gidiyorum, bana dua edin." hep bunun hayalini kuruyorum. Hepimiz birbirimizden o özel gün için dualar isteyelim, o gün gelsin, kıpır kıpır olalım, çantalarımızın son hazırlıklarını ve eksiklerini soralım birbirimize, birimiz bir indirimi ötekine haber versin, zaman daraldığı için tatlı telaşımızı dile getirelim attığımız yazılarda, çok güzel duygularımız olacak birlikte inşallah hepimiz sağlıkla ulaşalım o günlere🙏🏼
evet tedirginliğinizi anlıyorum. ben de hala ya kalbi durduysa falan diye endişeleniyorum zaman zaman. inşallah dediğiniz gibi o güzel günleri de hep birlikte yaşayacağız :KK200:

Kızlar cts kontrolüm var. Umarım her şey yolundadır. Ama cinsiyeti de çok çook merak ediyorum. Göstermesi için sizin yaptığınız yada duyduğunuz şeyler var mı? Su içmek yada çikolata yemek etkili midir?
Bende yarın gidicem bu sorunun cevabını merak ediyorum 😂

Kizlar doktorum 2 li testimin sonucuunu soyledi risk grubunda degilmisim. Fakat nift testi kesin sonuc verir yaptirabilcek guce sahipseniz bunu yaptirabilirsiniz dedi. Lakin sonuc niftle kotu ciksa bile bir canin karnimdan alinmasina imkansiz izin veremem zaten bu yuzden nift testi yaptirmayacagim. Tevekkeltü Al Allah.. Rabbim ne dilerse o olur. Sonucta imtihan dunyasi burasi hersey bizim icin. Rabbim evlatlarimizi saglikli kilsin..

Ben de aynı durumdayım. Boş gebelikten kürtaj oldum şimdi o kadar tedirginim ki. Hep düşünüyorum engel olamıyorum kendime kalbi atıyor mu iyi mi diye. Rüyalarıma giriyor artık. Nasıl geçecek bilmiyorum elimde olsa sürekli iyi mi diye giderim doktora. Eşim Allah nasip ederse her türlü doğacak diyor ama yok geçmiyor içimdeki korku. Napacağımı da bilmiyorum. Allah sağlıkla nasip etsin inşallah hepimize. 🙏

Merhabalar, gecenlerde alisverisle alakali konusulmustu buradaa , ne zaman alisveris yapmayi dusunuyorsunuz bilmiyorum ama ben bu ay sonu bebek arabasini almayi dusunuyorum yurtdisina gidicem ordan alayim diyorumm. Cunku cok pahali surekli artiyor fiyati. Kiyafet icin ufak tefek almayi dusunuyorum muslinleri zibinlar citcitlilar vs en cok gidecek olanlari . Her sey cok pahali anca alirim diye dusunuyorum yilbasindan sonrasi beni geriyor valla zam konusunda . Bi de haber vermek istedim bugun a101 lere baya bir sey gelmis . Annem gormuste kuvetler zibinlar bebek yorgani bebek nevresimi vs vs aklinizda bulunsunnnn

Back