- 28 Mart 2018
- 605
- 464
Geçmiş olsunBenim bebito hasta biraz öksürüyor burnu tıkalı değil ama genede serum ile temizliyorum ilerlemesin diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsunBenim bebito hasta biraz öksürüyor burnu tıkalı değil ama genede serum ile temizliyorum ilerlemesin diye
Geçmiş olsun bebişeBenim bebito hasta biraz öksürüyor burnu tıkalı değil ama genede serum ile temizliyorum ilerlemesin diye
Yaa maşallah erken konuşacak galibaBenimkide 2 gündür annennen diyor durmadan
Kız benimki de koç + ikizler burdaki bebeler de arkadaş olsa keşke hahaha kardeş gibi hepsiHerkesin bebesi koç burcu mu şimdi? Yukselenleri ne ? Ben inanıyorum burc olaylarına benim ki yukseleni ikizler yaman bir erkek olacak sanırım çok gayretli ayy bana çekecek gibi :)
Evet keşke yaa maşallah hepsine anne ballarım kuzuları o haberleri izledikçe kötü rüyalar görüyorum rabbim iyilerle karşılaştırsınKız benimki de koç + ikizler burdaki bebeler de arkadaş olsa keşke hahaha kardeş gibi hepsi
Ben hep çorbalara muhallebilere ekledim ama çok önemli bir detay var, anne sütü pişirilmez, o yüzden koyu kıvamlı pişirdikten sonra üstüne eklemeniz gerekmerhaba, kendi sutunden muhallebi yapan oldu mu hic? ilk zamanlar sagdiklarimin tarihi gecmek uzere degerlendirmek istiyorumda
ilk basta suyla mi pisiriyosunuz?Ben hep çorbalara muhallebilere ekledim ama çok önemli bir detay var, anne sütü pişirilmez, o yüzden koyu kıvamlı pişirdikten sonra üstüne eklemeniz gerek
Evet suyla pişiriyorumilk basta suyla mi pisiriyosunuz?
Aa benimki de koça ikizler bende ikizler burcuyum koçlarlada çok iyi anlaşırım tabi inatlarını saymazsakHerkesin bebesi koç burcu mu şimdi? Yukselenleri ne ? Ben inanıyorum burc olaylarına benim ki yukseleni ikizler yaman bir erkek olacak sanırım çok gayretli ayy bana çekecek gibi :)
Biçoğumuz aynı durumdayız. Bende desteksiz büyütüyorum yavrumu çok zor ama bana hep en zor günleri geçirmişiz gibi geliyo. Bundan sonra inşallah giderek kolaylaşır. Benim ilk 4-5 ay aşırı zordu.Canı içinde olsun elbet öğrenecekler kızlar sizinle konuşmak bana iyi geliyor. Arkadaşım yok hiç yani hep çıkar ilişkileri oluyor. Kimse ile arkadaşlık etmiyorum. Ailemden de bir destek görmüyorum. Buraya yazınca kötü niyet güderler mi diye düşünmüyorum ne rahatım iyiki varsınız.
Og naturaldan tam pirinç unu aldım bir çay bardağı suya tatlı kaşığı pirinç unu ekleyip pişiriyorum zaten 5 dk da katılaşıyo sonra içine elma armut yada muz katıyorum canımmKızlar muhallebiyi nasıl yapıyorsunuz içine pirinç unu mu koyuyosunuz
Ben 42. Haftda doğurduğum için Mayısa kaydım boğa- teraziBende burdaki konuştuklarımı arkadaşım gibi hissediyorum artık ne kadar birbirimizi asla görmesek de arkadaşız benim bebe de boğa+oğlak ciddi biri olcak galiba ama şuan çok şebelek 7 yaşında yeğenim koça ikizler size gelecekten haber veriyim çok akıllı büyük birisi gibi aynı konuşmaları falan ama çok sinirli ejderha gibi geziyo