2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bende veriyorum doktor yemek sularına ekmek batırıp verebilirsin dedi tuzu önermememizin sebebi süt tatsız tuzsuz olduğu için emmeyi bırakmasın diye önermiyoruz dedi kendi yediğimiz yemeklerde az miktarda kullanıyoruz tuzu 😊
Bizde zaten öyle istemeden sağlıklı besleniyoruz diyorum eşim oğlum sebze yemeği çok seviyor sürekli sebze pişiyor evde bense etciyim ama cocuk yesin diye bende yiyorum sebze gecesine kalkıp sucuk pişiriyorum doymuyorum :)

Benimki koc a aslan 😀😀😀 her türlü yandim
Yeğenim koça aslan 4 yaşında ve 30 saniye yerinde durduğunu asla görmedim duvara tırmanır o derece ve kız çocuğu yani erkekte değil kızlar uslu olur derler güya😂

Bizde zaten öyle istemeden sağlıklı besleniyoruz diyorum eşim oğlum sebze yemeği çok seviyor sürekli sebze pişiyor evde bense etciyim ama cocuk yesin diye bende yiyorum sebze gecesine kalkıp sucuk pişiriyorum doymuyorum :)
Ay bizde tam tersi eşim et yemeden doymuyo çoğu sebzenin tadını bilmez o derece banada gına geldi artık o yemiyo diye yapasım da gelmiyor sebzeye hasret kaldım 😂

Zaten tat tuz yok sebze de yemek istemiyor doğal olarak çorbaya çeviriyorum ona da yanaşmıyor benim kız 😂 en mantıklısı biz yerken onda veriyorum böyle yiyor bir şekilde

Kahvaltı olarak ne vericez neler yiyebiliyolar acaba

Kahvaltı olarak ne vericez neler yiyebiliyolar acaba
Ben gügün haşlanmış yumurta verdim pelin. 3 gün deniycem bunu da ama sevdi gibi. Haşlanmış sebzeler gibi tükürmedi. Doktorum tuzsuz lor verebilirsin demişti. Onu vericem yumurtadan sonra. Avakado da deniycem. Sonra bu 3 ünü karıştırabilirim. Bide zeytini akşamdan suya koyup tuzunu çıkarıp ezip verebilirsin demişti. Ama zeytin için 7. Ayı falan beklerim heralde

Ben gügün haşlanmış yumurta verdim pelin. 3 gün deniycem bunu da ama sevdi gibi. Haşlanmış sebzeler gibi tükürmedi. Doktorum tuzsuz lor verebilirsin demişti. Onu vericem yumurtadan sonra. Avakado da deniycem. Sonra bu 3 ünü karıştırabilirim. Bide zeytini akşamdan suya koyup tuzunu çıkarıp ezip verebilirsin demişti. Ama zeytin için 7. Ayı falan beklerim heralde
Tamam canım lor yapıyım ben o zaman zeytini de dediğin gibi yaparım. Büyüdükçe çeşit arttırırız artık bi de keçiboynuzu özü kullanabiliyo muyuz acaba

Yumurta sarısı, labne, çok çok az tahin pekmez, çok az bisküvi yada ekmek çokmuş gibi görünüyor ama yediği kadar 😊
Pekmezi keçiboynuzu özü alsam olur mu acaba 6.ay uygun mu yemesi için 😊labneyi hazır mı alıyoruz

Tamam canım lor yapıyım ben o zaman zeytini de dediğin gibi yaparım. Büyüdükçe çeşit arttırırız artık bi de keçiboynuzu özü kullanabiliyo muyuz acaba
Zeytin ezmesi yumurta yerine gecebilcek Bi besin yumurta alerjisi olanlar özellikle tuketmeli ben daha denemedim kahvaltiya verecek şey ne vercem bilmem yumurtaya süte alerjisi var malum bebe bisküvisi felanda yiyemiyor o yüzden meyveli muhallebilere devam gibi bizim..

Ay bir alt degistirdim İstanbul koşu maratonuna katıldım sanki kıçı durmuyor bu çocuğun hiç et tutar mı :) abisi dikkatini çekti dis macunu kutusuyla öyle durdurduk :))

Ben kahvaltıda karışım yapıp yediriyorum haşlanmış yumurta sarısı, avokado, bebe bisküvisi, rondodan çekilmiş ceviz, lor peyniri, ve pekmez tadı da güzel oluyor sevdi oğlumda yiyo o şekilde

Lor peynir yaptım 1 litre sütten ne kadar az çıkıyormuş😂 hiç bilmiyordum bu kadar az olacağını devamlı nasıl yapacağız biz bu peynirleri labneleri

Ay bir alt degistirdim İstanbul koşu maratonuna katıldım sanki kıçı durmuyor bu çocuğun hiç et tutar mı :) abisi dikkatini çekti dis macunu kutusuyla öyle durdurduk :))
Artık bez değiştirmekte zorlanacak sanırım 😂 senin bebişin abisi varmış ne güzel oyalıyodur baya

Pekmezi keçiboynuzu özü alsam olur mu acaba 6.ay uygun mu yemesi için 😊labneyi hazır mı alıyoruz
Sade üzüm olan pekmez aldım file marketten harrasın ondan verdim keçiboynuzu özü de olabilir sanırım
Labneyi de hazır aldım file marketten harras marka doktorannenintavsiyesi diye bir doktor var Instagram da onun tavsiyesiyle hem çocuk doktoru hem iki çocuk annesi incelemenizi öneririm ☺️

X