- 28 Mart 2018
- 605
- 464
İnsan acemi anne olunca destek arıyor. Şu ek gıdayı tam anlamıyla bi çözsek alıştırsak. Zorlu bir yol var önümüzde. Umarım güzel geçiririzO kitabı bende aldım, güzel gerçekten sırayı takip etmek için.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnsan acemi anne olunca destek arıyor. Şu ek gıdayı tam anlamıyla bi çözsek alıştırsak. Zorlu bir yol var önümüzde. Umarım güzel geçiririzO kitabı bende aldım, güzel gerçekten sırayı takip etmek için.
Kızlar o kitapların bende pdf leri var 3 tane ama isteyene nasıl ulaştırabilirim bilmiyorum.İnsan acemi anne olunca destek arıyor. Şu ek gıdayı tam anlamıyla bi çözsek alıştırsak. Zorlu bir yol var önümüzde. Umarım güzel geçiririz
Og aldım ben içerikleri cok temiz geldiBebek irmigi bebek tarhanası bunları nerden alıyoruz illa bebek bılmemnesi olması gereken baska bir ürün var mı acaba
Bilgisayarında mı var telefonunda mı ben isterim vallahiKızlar o kitapların bende pdf leri var 3 tane ama isteyene nasıl ulaştırabilirim bilmiyorum.
Bilgisayarında mı var telefonunda mı ben isterim vallahi
WeTransfer | Send Large Files Fast - Up To 2GB Free Buraya yükleyip linki bizle paylaşabilirsin
Tesekkur ederım bakıcam irmikle tarhanamı aldın sadeceOg aldım ben içerikleri cok temiz geldi
Kitap ismi yazıp pdf yazınca cıkıyor nette deBilgisayarında mı var telefonunda mı ben isterim vallahi
WeTransfer | Send Large Files Fast - Up To 2GB Free Buraya yükleyip linki bizle paylaşabilirsin
WeTransfer | Send Large Files Fast - Up To 2GB Free
The simple, quick and secure way to send your files around the world without an account. Share your files, photos, and videos today for free.we.tl
Oldu mu bilmiyorum. 3. Yü de yükleyecegım bende açılıncaWeTransfer | Send Large Files Fast - Up To 2GB Free
The simple, quick and secure way to send your files around the world without an account. Share your files, photos, and videos today for free.we.tl
İrmik tarhana yulaf unu pirinç unu üzüm pekmeziTesekkur ederım bakıcam irmikle tarhanamı aldın sadece
Nerden aldın acabaİrmik tarhana yulaf unu pirinç unu üzüm pekmezi
Ben OG markasını aldım, kendı mağazasından aldımNerden aldın acaba
Cok sag ol bilgi icinİrmik tarhana yulaf unu pirinç unu üzüm pekmezi
Ben yükledimOldu mu bilmiyorum. 3. Yü de yükleyecegım bende açılınca
3. Yü yukleyebılır mısınc anm onu bulamadımOldu mu bilmiyorum. 3. Yü de yükleyecegım bende açılınca
Kuşum pekmez ver kalsiyum kaynağı korkma şimdi kısa olsada soyuna çekecek benim oğlum 47 cm doğdu gorsen hem zayıf hem kısa şimdi 9 yaşında 152 boy 50 kg hem 36 haftalık doğmuştu .Hadi ya tüh neyse demiri dikkatli vereyım boyumuz kısa
Süper olduuuOldu mu bilmiyorum. 3. Yü de yükleyecegım bende açılınca