- 9 Şubat 2023
- 938
- 1.100
Bizim kaka 4 günde 1ncis 3 bezKızlar kaka/çiş farketmeksizin günde kaç kez bezini kirletiyor sizin bebişler? Bizim bu aralar 2-3 olmaya başladı acaba aç mı kalıyor diye düşünmeye başladım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizim kaka 4 günde 1ncis 3 bezKızlar kaka/çiş farketmeksizin günde kaç kez bezini kirletiyor sizin bebişler? Bizim bu aralar 2-3 olmaya başladı acaba aç mı kalıyor diye düşünmeye başladım
Kaka 2 günde bir çiş günde 2-3Kaka 2-3 kez yapıyorsa çok iyi bence
O zaman normal bizim bebişinki de yaBizim kaka 4 günde 1ncis 3 bez
Ben valla şu ara pek takmamaya calisiyo4um bir de onu stres edinemicem kendimi iyi hissetmiyorum uykuları hastalık beni mafetti neredeyse. Kontrolünde çıkar artık kilo alır inşallah bebeklerimiz amin diyelim bacimO zaman normal bizim bebişinki de ya
Korse aldım ama 5 dk dayanamadım giymeye cok sıkıyor .Benimde öyle acaba korse taksak ya da korseli sıkı külotlar var onlardan giysek faydası olur mu siz denediniz mi
Ben daha hıc bısı almadım. En son zamama kadar almayacagım sanırım. Gereksız bısı almak istemiyorum bu sefer. Bir de ek gıda zor geliyor hazırlamak filan :)Neler yaptınız hanımlar gunujuz nasıl geçti ya da geçiyor em gıda seruvenleri başlıyor sanırım alışveriş de var dimii. Günlerdir evim darmaduman ek bakıcı help mee diye çığlık atıyorum her yer her yerde valla. Ann3ler hasta olmasin
Ayy evet inşallah bebegim o zaman uslu olur da ona yicek hazırlarımBen daha hıc bısı almadım. En son zamama kadar almayacagım sanırım. Gereksız bısı almak istemiyorum bu sefer. Bir de ek gıda zor geliyor hazırlamak filan :)
Kızlar menenjıt asısına baslıcam
5. Ay ilki ama sistemde bebegım 4 ay 28 gun gpzuktugu icin doktorum 1 2 gune yaptır dedi
Normalde persemde 29 unda 5 aylık olcak
Sanırım ayı 30 gün sayıp boyle bır sey yapıyor sistem
O an düsünemedım persembe mı yaptırmalıyım asıyı yoksa pazartesi olur mu acaba
Buyrunuz biz bi doz yaptırdık??? Menenjit asısı yaptıran anneler bakabılır mı
Bizim de çişli bez çok ben iki üç saatte açıyorum altını azıcık varsa bile değişiyorum günde üç bez değişenler bezin dolmasını mı bekliyor acaba ben çok mu değişip israf ediyorum diye düşündüm şimdiBizim çişli bez niye 6 falan :s
Hani 5 6 degılse doymuyolardı
Kaka gunde 1
Ben doktorun dediğini anlamadm biz üç aylıkken yaptırdık ilk dozunu tam beş aylık olması niye gerekiyor ki sistem ne alaka atıyorum verem aşısı gibi zorunlu aşı değil ki sağlık bakanlığı sisteminde görünsün??? Menenjit asısı yaptıran anneler bakabılır mı
Çok dolmuyor bizdeBizim de çişli bez çok ben iki üç saatte açıyorum altını azıcık varsa bile değişiyorum günde üç bez değişenler bezin dolmasını mı bekliyor acaba ben çok mu değişip israf ediyorum diye düşündüm şimdi
Kaka günde 3-4 çiş 6-7 falan baya doluyor beziKızlar kaka/çiş farketmeksizin günde kaç kez bezini kirletiyor sizin bebişler? Bizim bu aralar 2-3 olmaya başladı acaba aç mı kalıyor diye düşünmeye başladım
Anlatamamısım:)Ben doktorun dediğini anlamadm biz üç aylıkken yaptırdık ilk dozunu tam beş aylık olması niye gerekiyor ki sistem ne alaka atıyorum verem aşısı gibi zorunlu aşı değil ki sağlık bakanlığı sisteminde görünsün
Öyle bir yazmışsınız ki sanki benim bebeğimi anlatmışsınız dışarıya bile çıkamıyorum gezmek istiyorum artık bebeğimle yaygarayı koparıyo bınlara yetmezmiş gbi birde huysuzluk mızmızlık memnuniyetsizlik eklendi delirmemek elde değil4 aylık olduk hala gaz olayımız bitmedi. Gece sürekli uyanıyor. Kendi çıkarıyor ama yattığı zaman ne oluyorsa gaz sıkışıyor ayaklar havada beşiğe vura vura uyuyor sonra uyanıyor tabi kucağıma almadan uyutayım tekrar diyorum uyumuyor alıyorum uykusu açılıyor hayır alt gaz çıkarma pozisyonuna getirsem ayrı bir dert yani ondan sonra gülüyor oyun istiyor uykusu komple açılıyor. Gaz ilaçlarını kesmiştim baya oldu. Kimyon veriyorum illa ki etki ediyor ama yeterli değil çaresizim ne zaman geçer uyku uyuyamıyorum bi de atak haftasına gelince zirvede yaşıyoruz gazı. 4. Ayda azalacaktı hani beni hep kandırdılar
Bende şişlik yok gibiSezeryan olan kızlar bir sorum olacak. O çizginin olduğu yere dokundum bugün tam ortası böyle dokunduğumda baya şiş gibi. Sizde de öyle mi . Hıc dokunmamıstım bu zamana kadar