Ben o dönemde cok kasmayı düşünmüyorum aşırı püreler filan . Somra bebekler yemeklerde aşırı seçici oluyormus. Ben blw yöntemi ile ilerleyeceğim sanırım. Kendı yemegımızdeki tuz ve salçayı azaltıp o sekılde oma da tattıracagjm. Kendisi eline alıp yemesini istiyorumBen de aynı şekil ama inanır mısın hiç havuç yediğimi hatırlamıyorum insan bir tane ağzına atmaz mı ya, şimdi havuç yerken ne tepki verecek çok merak ediyorum
Benim arkadaşım direkt tavuk kanat tutuşturdu eline kemirip duruyor bebiş
Benim hiç bir fikrim yok bu konuyla ilgili tek bildiğim havuç haşlanıp püre yapıldığıBen o dönemde cok kasmayı düşünmüyorum aşırı püreler filan . Somra bebekler yemeklerde aşırı seçici oluyormus. Ben blw yöntemi ile ilerleyeceğim sanırım. Kendı yemegımızdeki tuz ve salçayı azaltıp o sekılde oma da tattıracagjm. Kendisi eline alıp yemesini istiyorum
Evet bak geri dönemiyo benimki deYüzüstü de uyuyamiyoki doner dönmez kafasını kaldırmaya calisiyo ve uyaniyo geri dönmeyi ne zaman öğrenecek acaba zira o zamana kadar uyku yok belli
Bizim bebiş gündüz 2-3 saat uyanık kalıp sonra 40-50 dk uyuyo. Kendı park yatağında uyuyo. Ya emzirirken ya da sallayarak uyuyo. Bızım sorunumuz gece 12-1 de uyuyor sabah 10-11 gibi kalkıyorBu arada kesinlikle insallah tabi uyku eğitimi almayı düşünüyorum sahsen. Bugün daha iyiyim ant malfor vitaminler kullanıyorum. Kucagimda uyuyor ulan ben hastayım bebegimm sana da geçecek uyuma bende istee(( oksuyo4um sesine uyanıyor berbat durumdayım stresli olduğumdan uyuyamıyorum bile
2.5 saatlik uyanıklık normal aslında ama kısa uyuduğu için çabuk uykusu geliyo bizimki de öyle tam 45 dakikada uyaniyo bunun içinde uyandır uyut yöntemi varmış 42. Dakikada bebeği ufak dokunuş ve seslerle uyandırıp geri uyutmak o döngüyü kırmasını ve daha uzun uyumusasini sagliyormuş onu deniyorum becerebilirsem bakalim40 dk uyuyor uyanıyor 40 dk sonra uykusu geliyor bende mecburen uyutim diyorum uyuyor xlbazrnn. Bazen de uyku saatini bekliyorum 2 3 saat uyanık kaliyo4 ya bu normal degil
16 ay -36 ay diyor dikkat ettınız mı yaşaKızlar ben mama sandalyesini amazondan aldım bi markada indirim vardı internetten baktım 3600 falan fiyatı amazon 1300e indirmişti aldım daha gelmedi iyi mi ettim bilmiyorum indirimin gazına geldim bi bakın isterseniz adı:
Ingenuity SmartClean 3 Noktalı Emniyet Kemerli Yemek Masası için Bebek Çocuk Koltuğu, Tavuskuşu Mavisi
Ayyy etmedim hakkaten kocaman çocukları oturtmuşlar hep iptal edeyim16 ay -36 ay diyor dikkat ettınız mı yaşa
Lütfen yazın olur mu sonucu bende uygulayın ona göre. Beşikte yatırmayı deni6oeum bismillah2.5 saatlik uyanıklık normal aslında ama kısa uyuduğu için çabuk uykusu geliyo bizimki de öyle tam 45 dakikada uyaniyo bunun içinde uyandır uyut yöntemi varmış 42. Dakikada bebeği ufak dokunuş ve seslerle uyandırıp geri uyutmak o döngüyü kırmasını ve daha uzun uyumusasini sagliyormuş onu deniyorum becerebilirsem bakalim
Normal mi ayına göre? Bence normal değil. 40 dk sonrasında uyanıyor ve 40 dk içinde yeniden uykusu geliyor. 40 dk uyanıyorsan yorgunluktan vs diyorlar. Ya da 3p dk da uyuyor bizimk2.5 saatlik uyanıklık normal aslında ama kısa uyuduğu için çabuk uykusu geliyo bizimki de öyle tam 45 dakikada uyaniyo bunun içinde uyandır uyut yöntemi varmış 42. Dakikada bebeği ufak dokunuş ve seslerle uyandırıp geri uyutmak o döngüyü kırmasını ve daha uzun uyumusasini sagliyormuş onu deniyorum becerebilirsem bakalim
Kuzum bence bu birazda bebisle alakalı ya. Kendileri.seciyor resmen. Ama suan herseyi kaptiklari.bi dönem o yüzden rutini erkene cek bence. Geçen ateşledi asidan sonra 9 buçuğu geçti ona geliyordu yattığında sürekli dön dön uyuyamadi bir de emzirirken dalınca dedin ne kadar sure sonra yatağına koyuyorsun. Sabah öyle yapim dedim 8.20 gibi koydum salladık uykuliydunama demek emerken daldı. Neyse 8.40 da uyandi ağlayarak kusmustu belki o uyandirdiBizim bebiş gündüz 2-3 saat uyanık kalıp sonra 40-50 dk uyuyo. Kendı park yatağında uyuyo. Ya emzirirken ya da sallayarak uyuyo. Bızım sorunumuz gece 12-1 de uyuyor sabah 10-11 gibi kalkıyortabi 2-3 kez besliyorum aralarda ben. Nasıl erkene alacam uykuyu bilmiyorum cok yoruluyoruz gece
Canım 4. Aya kadar uykusuna karısmayın , 4. Ayda uyku rutini olusuyor o zaman alıstırın diyolar ben de 10 gün sonra başlayacağım. Ben uykusu geldiğini anlıyorum memeye alıyorum emip 5-10 dk sonra uyuyo zaten. Öyle dakikalarca uyutmaya çalışmıyorum kendisi uyuyoKuzum bence bu birazda bebisle alakalı ya. Kendileri.seciyor resmen. Ama suan herseyi kaptiklari.bi dönem o yüzden rutini erkene cek bence. Geçen ateşledi asidan sonra 9 buçuğu geçti ona geliyordu yattığında sürekli dön dön uyuyamadi bir de emzirirken dalınca dedin ne kadar sure sonra yatağına koyuyorsun. Sabah öyle yapim dedim 8.20 gibi koydum salladık uykuliydunama demek emerken daldı. Neyse 8.40 da uyandi ağlayarak kusmustu belki o uyandirdi