Evet kucak istiyo uyanır uyanmaz sonra hemen dalıyo ama 1,5-2 saat anca uyuyodur sürekli uyanıp ağlamaMuhtemelen atak. Benimde hep kucakta uyuyodu. Koyunca uyanıyodu geceleri. Bazen ağlayarak uyanıyodu. Hoş hala bitmedi kucak meselesi.
Toplam mi canimEvet kucak istiyo uyanır uyanmaz sonra hemen dalıyo ama 1,5-2 saat anca uyuyodur sürekli uyanıp ağlama
Bizim de öyle oldu gece acı acı ağlayarak kalkıyor normalde hıc öyle degıldı. 16. Haftası acaba atak mı oluyorGeceleri hiç uyumuyo 4 gecedir 2 saatte bir ağlayarak uyanıyo salak gibiyim ya uykusuzluktanatak mı bu
Evet atak haftaniz ne gunduzumuz var ne gecemiz. Cidden bu ara. Çoğu bebek 1 haftada atlatiyormus. Bazısı işte huylu mesela benimki 1 ayyyBizim de öyle oldu gece acı acı ağlayarak kalkıyor normalde hıc öyle degıldı. 16. Haftası acaba atak mı oluyor
Acaba tok mu kiHiç yememesı mamayı normal mi kızlar aslında tutsa yer bıberonu tutmuyor çıldırıyor
Dün olduk 6 saatte bir calpol verdim 38e kadar çıktıArkadaş merhaba dördüncü ay aşısını olup da ateş yaşayan var mı
Ahahahahahahahahahahhaha ay herkes aynı şeyı dıyor kız gece 120 ıctı 3 te sabah 30 içti zorla e arada az bisi emiyor nasıl tok olsun:)Acaba tok mu ki
Aynı şekilde birden acı acı ağlayarak uyanıyor korkuyo mu diye düşünüyorumBizim de öyle oldu gece acı acı ağlayarak kalkıyor normalde hıc öyle degıldı. 16. Haftası acaba atak mı oluyor
Bize az gibi gelse de onlar bayağı hızlı çekiyorlar artık bence memeyi en güzeli çişli bezleri takip etmekAhahahahahahahahahahhaha ay herkes aynı şeyı dıyor kız gece 120 ıctı 3 te sabah 30 içti zorla e arada az bisi emiyor nasıl tok olsun:)
Bence de meme en guzelı ama yazdıktan hemen sonra emerken 120 mamayı ıctı hem emdi hem 120 içti bu ataktan heralde ınat edıyorlarBize az gibi gelse de onlar bayağı hızlı çekiyorlar artık bence memeyi en güzeli çişli bezleri takip etmek
Yok canım bölük bölük sabaha kadar bu şekilde uyanıyo sürekliToplam mi canim
Uyku kabusları başlar bu haftalarda dedi doktor o ne demekse artık bi de atak haftasıymış inşallah çabuk geçer kendisi 2 saatte bir kalkıyo olsa da uyuyo alıyo uykusunu biz napcaz valla salak gibi kalkıyorum sabahları çok fenaBizim de öyle oldu gece acı acı ağlayarak kalkıyor normalde hıc öyle degıldı. 16. Haftası acaba atak mı oluyor
Tek başına bakmak gerçekten çok zor heleki gece uyumayan bebeğe ben artık tükendim 8 çizerek yürüyorum elim ayağım titriyo korkuyorum her an bayılıcam diye bayılsam iyi olur aslında biraz dinlenmiş olurumUyku kabusları başlar bu haftalarda dedi doktor o ne demekse artık bi de atak haftasıymış inşallah çabuk geçer kendisi 2 saatte bir kalkıyo olsa da uyuyo alıyo uykusunu biz napcaz valla salak gibi kalkıyorum sabahları çok fena