2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bu arada yumurtlama tarihini biliyor musun? Ben ovulasyon testi yapmıştım 3 Ağustos tarihinde oldu benim.
ay evet benim de 2-3 ağustos koyuydu 4ünden sonra çizgi silikleşti ben de ovulasyon testi yapmıştım.

Sırt üstü yattığımda olduğunu farkettim. Sol tarafıma yatınca bir süre sonra dah iyi hissediyorum. Düşük tansiyondan diyor internette. Gece kapı cam açık yatıyorum iki gündür nefes alamıyorum diye
Bana gunduz de oluyor bugun daha ıyıyıö sanırım havadandı yagmur yagınca rahatladı havada

Ben de bu zamana kadar 2 tane negatif durum yaşadım(düşük), tabii doktorların bir suçu olmadığını düşündüm ama hep soğudum onlardan. medicanada prof mehmet tunç canda ve medical parkta gülin okaya gitmiştim. Neyse sonra tesadüfen ege üni'de ferruh acet'e başladım. Ya o kadar iyi geldi ki bu doktor, kan pıhtılaşmasından şüphelendi beni genetiğe yönlendirdi, ve sonucum daha çıkmadan gebe kaldım. Sonra doktorum inisiyatif kullandı ve hemen kan sulandırıcı iğneye başladı, ve bu süreçte genetik kan sonuçlarım çıktı ve gerçekten de kan pıhtılaşması problemim varmış. Düşükler büyük olasılık bu sebepten dedi. Aslında bu Ege'de üst katlarda para ödenen bi doktor ama ne olursa olsun devlet hastanesi yavaşlığı var , yani doktordan çok memnunum ama sistemden memnun değilim açıkçası, ilk trimestırdan sonra değiştirmek istiyorum. 5 eylülden beri gitmedim doktora bu perşembe randevum var çok heyecanlıyım ya bakalım, inşallah her şey sağlıkla ilerler, aynı günde doğum yaparız:halay:
Ya gerçekten çok sevindim. Doktor iyi bir doktormuş demekki. İleryen dönemde başka bir durum olursa yine randevu alıp fikrini sormalık demekki tam. İnşallah sağlıkla büyüsün eşek sıpası. 💕🙏

Senn gitmeyeli baya olmuş maşallah nasıl dayandın 😂 Ben 4 Eylül de gitmiştim sonra 18 Eylül de tekrar çağırdı bazı şeylerden emin olmak için. Şimdi nasipse 9 Ekim Pazartesi, özledim valla insan sürekli görmek istiyo. Dediğim gibi evine yakınsa tavsiye ederim doktoru. Aşırı güven veriyor, çok ilgili. İnternette de tonla yorum okudum herkes çok memnun kalmış ve sezeryan ı diretmiyor. Normal doğum da çok sık yaptırıyor bu durum da hoşuma gitti benim. Çünkü öncelik olarak mümkünse bir sıkıntı yoksa normal doğum olsun istiyorum. Ama varsa diretmem sezeryan da olurum sorun etmem. Muayne ücreti biraz cep yakıyor ama sanırım yine uygun bile kalıyor. 600TL ödüyorum her gidişte. Medicana da arkadşaım sanırım 800 ödüyordu yanlış hatırlıyor olabilirim.

ay evet benim de 2-3 ağustos koyuydu 4ünden sonra çizgi silikleşti ben de ovulasyon testi yapmıştım.
Benim de öyle 2-3 ü pik gördüm. 3 ü gece baya geç saatte çatladı. Enem aynı anda da döllenmiş bizimkiler 🤩 Bakalım artık ikimizin durum ne olacak birlikte ilerleyeceğiz 🥰 cinsiyet ne çıkacak onu da merak ettim ikimzin.

Kızlar selamlar size bir tavsiye ile geldim 🌺🥰 ben hamile kaldığımdan beri uykularım bölünüyor falan elimi kolumu ayağımı nereye koyacağımı bilemiyorum huzursuz el ayak sendromu mu oluyor artık ne ise ve hayatta sırt üstü yatmamama rağmen bi uyanıyorum sırt üstü tabi oda belimi ağrıtıyordu. Her neyse hamile yastıklarının olduğunu uzun zamandır öğrenmiştim ancak bakmaya gidemedim. Dün e-bebek mağazasına gidip bakalım dedik hamile yastıkları var ve çok pahalı da değil neyse kasada kuyruk vardı yastıklarda oradaydı biz eşimle hangisini alalım diye konuşurken yeni doğum yapmış bir kadın hamile yastığı çok hantal oluyor emzirme yastığı al bacak arana kol altına galan koyuyorsun iyi oluyor dedi. Ancak hamile yastığı ile de rahat ettiğini söyledi. Tabi o biraz büyük bizde kadını dinledik emzirme yastığı aldık. Dün bacak arama soktum belimi de destekledi hem çok yürüdüğüm için kuyruk sokumum ağrıdı dün onu çok yapamadım ama belli ki rahat olacak ama elimi kolumu falan koydum rahat ettim size de tavsiye ederim. Bi araştırırsanız gece uyku problemleri yaşayanlar ki karnımız şiştikçe sanırım biraz daha yaşayacağız e bebekte var bakarsanız alıp deneyebilirsiniz ☺️☺️☺️

Kızlar selamlar size bir tavsiye ile geldim 🌺🥰 ben hamile kaldığımdan beri uykularım bölünüyor falan elimi kolumu ayağımı nereye koyacağımı bilemiyorum huzursuz el ayak sendromu mu oluyor artık ne ise ve hayatta sırt üstü yatmamama rağmen bi uyanıyorum sırt üstü tabi oda belimi ağrıtıyordu. Her neyse hamile yastıklarının olduğunu uzun zamandır öğrenmiştim ancak bakmaya gidemedim. Dün e-bebek mağazasına gidip bakalım dedik hamile yastıkları var ve çok pahalı da değil neyse kasada kuyruk vardı yastıklarda oradaydı biz eşimle hangisini alalım diye konuşurken yeni doğum yapmış bir kadın hamile yastığı çok hantal oluyor emzirme yastığı al bacak arana kol altına galan koyuyorsun iyi oluyor dedi. Ancak hamile yastığı ile de rahat ettiğini söyledi. Tabi o biraz büyük bizde kadını dinledik emzirme yastığı aldık. Dün bacak arama soktum belimi de destekledi hem çok yürüdüğüm için kuyruk sokumum ağrıdı dün onu çok yapamadım ama belli ki rahat olacak ama elimi kolumu falan koydum rahat ettim size de tavsiye ederim. Bi araştırırsanız gece uyku problemleri yaşayanlar ki karnımız şiştikçe sanırım biraz daha yaşayacağız e bebekte var bakarsanız alıp deneyebilirsiniz ☺️☺️☺️
Ya bu muhteşem bir öneri oldu. Ben de almayı dğüşünüyordum. bir türlü rahat uyuyamıyoreum artık. Emzirme yastığı alim ben de.

Canım bence de pazarlama stratejisi bunlar. Bende bel fıtığı var yıllardır bildiğimiz yastığı koyuyorum bacak arama mışıl mışıl uyuyorum.

Ya gerçekten çok sevindim. Doktor iyi bir doktormuş demekki. İleryen dönemde başka bir durum olursa yine randevu alıp fikrini sormalık demekki tam. İnşallah sağlıkla büyüsün eşek sıpası. 💕🙏

Senn gitmeyeli baya olmuş maşallah nasıl dayandın 😂 Ben 4 Eylül de gitmiştim sonra 18 Eylül de tekrar çağırdı bazı şeylerden emin olmak için. Şimdi nasipse 9 Ekim Pazartesi, özledim valla insan sürekli görmek istiyo. Dediğim gibi evine yakınsa tavsiye ederim doktoru. Aşırı güven veriyor, çok ilgili. İnternette de tonla yorum okudum herkes çok memnun kalmış ve sezeryan ı diretmiyor. Normal doğum da çok sık yaptırıyor bu durum da hoşuma gitti benim. Çünkü öncelik olarak mümkünse bir sıkıntı yoksa normal doğum olsun istiyorum. Ama varsa diretmem sezeryan da olurum sorun etmem. Muayne ücreti biraz cep yakıyor ama sanırım yine uygun bile kalıyor. 600TL ödüyorum her gidişte. Medicana da arkadşaım sanırım 800 ödüyordu yanlış hatırlıyor olabilirim.
benim tamamlayıcı sağlık sigortam var medicana medicalde falan geçiyor doğumu da kapsayan. ben karşıyakada oturuyorum. Ama doktorlarda yaşadıklarımdan sonra inan bana sigorta falan umurumda değil :D ay asla dayanamadım hatta anksiyete yaşıyorum deli gibi ama normalde de çok panik bi insanım yani 3 gebeliğimi de 1 hafta önceden testlerle vs öğrendim :olamaz: eşim de bu durumuma çok kızıyor sakin olayım istiyor (kolaydı). doktor 5 eylülde her şey yolunda bi ay sonra gel deyince dayatamadım ama inan bana içim içimi yiyor son 2 haftadır. Bir de burada okuduklarımı asla yaşamıyorum ben, mide bulantılarım vs neredeyse yok. hep kendi kendimi sorgular haldeyim ama bakalım. senin doktora da bakacağım kesin. bir de can hastanesinde emre başer duydum, onu da çok övdüler bakalım bakalım. merak ettiğim şey bu nifty fetal falan doktor ne yorum yapacaknu bekliyorum.

Ben direkt hamile yastığı aldım ama daha gelmedi heyecanla bekliyorum. İnşallah hayal ettiğim gibidir, aklımda daha çocuk yokken bile zaman zaman alsam mı lan diye düşünüp heves ettiğim bir şeydi, üç ayda bir yastık değiştiriyorum çünkü artık rahat edemeyip 😂

Canım bence de pazarlama stratejisi bunlar. Bende bel fıtığı var yıllardır bildiğimiz yastığı koyuyorum bacak arama mışıl mışıl uyuyorum.
Emzirme yastığı c şeklinde canım ve bacak arana sokup beline kadar uzatıyorsun emin ol normal yastık ike arasında fark var :) ve çok pahalı bişeyde değil ayrıca set olarak alıyorsun Allah nasip eder ise o günleri de görürsek kolluğu falan var çok güzel düşünmüşler bebeğin kafasını koymak için o zamanda kullanabiliyorsun herşeyi alıp koyma taraftarı olan bir insan değilim tutumluyumdur ama bu gayet mantıklı geldi ☺️

Selam kızlar benim de cuma kontrolüm var tam 12 hafta olcak o gün belki cinsiyeti ile ilgili bi tahmin yapar 😀 Bu arada sanırım tarama testi yaptirmicam hala kararsızım

Emzirme yastığı c şeklinde canım ve bacak arana sokup beline kadar uzatıyorsun emin ol normal yastık ike arasında fark var :) ve çok pahalı bişeyde değil ayrıca set olarak alıyorsun Allah nasip eder ise o günleri de görürsek kolluğu falan var çok güzel düşünmüşler beneğin kafasını koymak için o zamanda kullanabiliyorsun herşeyi alıp koyma taraftarı olan bir insan değilim tutumluyumdur ama bu gayet mantıklı geldi ☺️
Güle güle kullanın 😊

Aldığım ürünün fotoğrafını da koymak istedim 3 parça imiş bebeğin kafasını koymak için kolluk tarzı yastık olan bir ürün daha var ve önlük ile koymuşlar, 200 civarı birşeydi. Tabi ben şuan daha bebek için bişi almıyorum erken diye ama bu ilk aldığım şey oldu o niyetle olmasa da 🥰 o mağazaya girmek bile tuhaf hissettirdi Rabbim sağlıkla kucağımıza alacağımız günleri de nasip etsin 🤲

Eklentiler

• IMG_3774.jpeg
    IMG_3774.jpeg
    320,6 KB · Görüntüleme: 44
Bu da mantıklı aslında. Normal yastık da denenebilir. Koltuk kırlenti filan da. Biz eşyaya hizmet ediyoruz resmern ve ev çer çöp yayontı doluyor, aslında eşyalar bize daha akıllıca hizmet etmeli.

Aldığım ürünün fotoğrafını da koymak istedim 3 parça imiş bebeğin kafasını koymak için kolluk tarzı yastık olan bir ürün daha var ve önlük ile koymuşlar, 200 civarı birşeydi. Tabi ben şuan daha bebek için bişi almıyorum erken diye ama bu ilk aldığım şey oldu o niyetle olmasa da 🥰 o mağazaya girmek bile tuhaf hissettirdi Rabbim sağlıkla kucağımıza alacağımız günleri de nasip etsin 🤲
Hayret bu uçuk bir artış yaşamamış 😅

Bu da mantıklı aslında. Normal yastık da denenebilir. Koltuk kırlenti filan da. Biz eşyaya hizmet ediyoruz resmern ve ev çer çöp yayontı doluyor, aslında eşyalar bize daha akıllıca hizmet etmeli.
Ben zaten öyle yapıyorum ya doluyor gerçekten her yer çocuğun eşyalarıyla😅 Ama emzirme yastığı mantıklıymış nereye tıktıysam çıkarayım da onu kullanırım bari evde varken😂

Back