2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Sağol canım. Bende tuzlu su elma sirkesi sürekli gargara yapıyorum. Daha iyiyim çok şükür ama hala o tarafımı kullanamıyorum. Doktorum da kullan dedi ama içim rahat etmedi kullanamadım antibiyotiği.
Tabi ki haber ederim ama ilk haber senden gelecek

14+1deyiz artık bulantılar bitkin haller geçti.12. Haftada cinsiyeti sorduğumda bu hafta için erken ama bi oğlun olacak gibi görüyorum demişti tekrar gittiğimde kesinlecek :) inşallah hepimiz için süreç sağlıkla devam eder

27 164 kalp atişiydi
Kese görme haftası ve kalp atısı haftası demek ıstemıstım ılk sayfadakı tabloyu ınceleyıp hepsını bı anda yazarsanız sevınırım tek tek bılgılerı bulup eklemek zor oluyor

Kese görme haftası ve kalp atısı haftası demek ıstemıstım ılk sayfadakı tabloyu ınceleyıp hepsını bı anda yazarsanız sevınırım tek tek bılgılerı bulup eklemek zor oluyor
Ay pardon ya şu an gordum tam tabloyu yazilari sayfa yuzunden gorememiştim tam bende merak ediyordum neden soruyosunuz diye yaş filan
Yaş 27
Sat 14 tehmuz
Kese 5+0
Kalp atişi 8+0

12+1 2 hafta once gittigimizde sok olmus bi sekilde doktordan erkek gibi gorunuyor %90 diye bi tahmin aldik hic beklemiyoduk yazmistim buraya da. Bakalim bu Hafta Carsamba 2li taramamiz var. Kesinlesir diye dusunuyorum guzelce gosterirse bebeeem Haricinde arada kasik agrilarim
Ve asssiriiii gazim var. ( gaz bu hafta geri geldi ). Gobegimde artik itice iceri gitmiyor sanirim gobek degil bebek oldugu bariz belli

Merhaba çok şükür 13+6 oldum bugün rahat geçiyor gebelik sadece çok şistim gibi hissediyorum aslında kiloda almadım ama ödem gibi oldu karnım bacaklarım ve ayaklarim şiş gebeliğin başından beri olan sindirim problemim geçmedi malesef 12+1 de erkeğe benzetti ama net değil kızda olabilir dedi 13+2 de doktor sinirliydi bacakları kapalı dedi ilgilenmedi 27 haftalık bir gebenin ultrason fotosunu vermiş çıkınca fark ettim bir süre gitmek istemiyorum akışına bırakmak istiyorum stres oluyorum ama en fazla iki hafta dayanabilirim gibi bakalım ne olacak

Çok iyi yapmışsın canım. Biraz sakin buralar. Düne kadar rahat diyebileceğim bir hamilelik geçiriyordum. 12+4teyim.Ağrı eşiğim de yüksektir.Dün gece göğüs ve kasık sancılarından mahvoldum. Hala çeşitli bölgelere şiddetli sancı giriyor. Karnıma dokununca acıyor. Hergün düzenli yürüyüş yaparım. Dün yaptığımız yürüyüşten sonra ilk defa yattım ayağa kalkamadım, kalp atışlarım felaket hızlandı, nefes darlığı yaşadım.Sanırım tansiyonum düştü. Uyuyakalmasaydım acilde soluklanacaktık.Bugün kısmen daha iyiydim. Randevumuz cumartesi umarım her şey yolundadır biraz endişeliyim dün yaşadıklarımdan sonra. Herkese sağlıklı mutlu hamilelikler diliyorum

11+4 den selamlar halsizlikle ara ara baş ağırısı vardı şimdi akşamları gaz sancım başladı veee aşırı üşüyorum perşembe günü doktora gidicem belki cinsiyet tahmini alırız

Ben de agrım asırı deıl ama uyuyamıyorum nefesım cok daralıyor 2 3 gundur normaldir insallah hızlı nefes alıp verıyorum

Ben de agrım asırı deıl ama uyuyamıyorum nefesım cok daralıyor 2 3 gundur normaldir insallah hızlı nefes alıp verıyorum
Sırt üstü yattığımda olduğunu farkettim. Sol tarafıma yatınca bir süre sonra dah iyi hissediyorum. Düşük tansiyondan diyor internette. Gece kapı cam açık yatıyorum iki gündür nefes alamıyorum diye

Günaydın herkese, 12+4üm. 11. haftam bir iki şiddetli mide bulantısı dışında iyi geçmişti ama dün hem ne yediysem çıkardım, hem de yine ufak bir kanamam oldu. Bebekle ilgili ne zaman oh tamam hadi atlattık rahatım artık galiba desem bir sarsıp kendime getiriyor beni sıpa Kanama geç saatte olduğu için doktora yazmamıştım, şu an çok şükür bir şey yok. Kullandığım ilaçları kesmiştik, duruma göre belki yeniden başlarız. Korkunçlu kusmanın da şöyle bir artısı oldu, gerçekten çok şişmiştim gazdan biraz rahatladım inceldim hafifledim birkaç haftadır sabahları çok tıkanık uyanıyorum, burnumdan nefes alamıyorum ama gün içinde iyiyim. bu da hamileliktenmiş dediler eyvallah dedim ne diyim Bugün nipt test için kan alacaklar, inşallah sonucu güzel çıkar her şey yolundadır da artık ufaklığa bir şeyler almaya başlayabilirim benden bu kadar, hepinize iyi haftalar

Ben 10+5 teyim. Aynıyız ya da çok yakınız yanlış hatırlamıyorsam 11 ekimde randevum var ben profesör Dr ile kontrollerimi yapıyorum yani perinatalog. Geçen gebeliğimde de aynı Dr la devam etmiştim. Önümüzdeki çarşamba 12+0 olacağım detaylı inceleyecek sorun görmezse iki tane DNA firması önerdi natera panaroma ve nifty plus ikiside aynı çok iyi dedi herhangi birini hangisi içinize siniyorsa seçebilirsiniz dedi ama detaylı bilgi ve numaraları haftaya verecek. Aynı gün arayıp içime sineni eve çağıracağım ve kan alcaklar. Eğer detaylı baktığında bir sorun görürse başka testler varmış vs. Önümüzdeki çarşamba daha detaylı yazacağım bu konu hakkında.
Bu arada beslenme uzmanıyla çalışıyorum çünkü tatilde çok kilo almıştım. İlk hamileliğimde 58 le hamile kalıp 76 ile doğuma gitmiştim. İlk 6 ay çok kilo almıştım 14 kilo 6 aydan sonra sıkı bir beslenme programıyla sadece bebek kilo aldı ve 18 kilo ile tamamladım yoksa 30 a çıkardım kesin. Sonrasında 62 ye kadar düşmüştüm ama tatiller seyahatler fln ben 69 a kadar çıktım ve hamile kaldım. Bu sefer beslenme uzmanıyla devam ediyorum ve sabah oğlumu( yarım gün kreşe başladı) kreşe bıraktıktan sonra yürüyüş yapmaya çalışıyorum 1 kilo verdim. Hedefim ilk 6 ay kilo almamak ve sonrasında benim değil bebeğin kilo alması. Bu cumartesi kontrolüm vardı 3 gün önde görünüyor dedi Dr hatta hareket ediyordu su balesi yapar gibi her şey çok şükür yolunda Bunun dışında bulantılarım devam ediyor maalesef. Sağlıklı doğsunlarda çekilen çile mübah oluyor içimi döktüm resmen herkese çok güzel çok rahat bir hamilelik dönemi diliyorum sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah

Bende 13+2 .. hamileliğim sıkıntılı geçiyor. İlk başlar dedim ohh ne mide bulantısı ne bi ağrı bişe yok sanki ben hamile değilim gibi falan. Ta ki 11+5 e kadar o gece öyle bi kanama yaşadım ki o zamanları asla unutamam. Sonuç olarak plesenta priva dedi doktor. Sürekli yatacaksın dedi. 11. Gün geçti üstünden dün bugün de hafif kahverengi akıntı geliyor. Yani tam işte düzeliyor sanırım diyorum yenisi başlıyor. Cinsiyeti öğrenemedik yüzüstü yatıyor bizim ki. Cuma tekrar kontrol var belki dönerse dalan öğreniriz ama benim içime kızmış gibi doğuyor. Cinsiyeti bile beni merak ettirmiyor tek derdim sağlığımız.

Hay allahım ya, üzüldüm okuyunca. Zamanla düzelen bir şey mi acaba? İnşallah öyledir ve sizi çok üzmeden sağlıkla sıhhatle zamanında gelir bebiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…