Sağol canım. Bende tuzlu su elma sirkesi sürekli gargara yapıyorum. Daha iyiyim çok şükür ama hala o tarafımı kullanamıyorum. Doktorum da kullan dedi ama içim rahat etmedi kullanamadım antibiyotiği.Kıyamam ya çok geçmiş olsun. Sabret birazcık daha şu ilk 3 aylık dönem bitince kendi doktoruna da sor druma göre kullanırsın olmadı. Belki de geçer. Benim de ağzımda aft lar çıktı bir sürü bolca tuzu biraz suda eritip o tuzlu suyla yatmadan önce iyice gargara yapıp yattım. Çok faydasını gördüm. Geçen de dişim çok fena ağrıyordu yine aynı şeyi yaptım baya rahatladı. Çok işe yarıyor tavsiye ederim.
Haber et bize de randevun sonrasındaBen 9 Ekim Pazartesi günü gideceğim nasipse
14+1deyiz artık bulantılar bitkin haller geçti.12. Haftada cinsiyeti sorduğumda bu hafta için erken ama bi oğlun olacak gibi görüyorum demişti tekrar gittiğimde kesinlecek :) inşallah hepimiz için süreç sağlıkla devam ederKızlar üşenmedim herkesi etiketledim.Ara ara gelip yazın güncelleyelim birbirimizi neler yapıyorsunuz. Hamişlik günleriniz nasıl geçiyor. Hiç sesi çıkmayan arkadaşlar ne alemdesiniz. İçinizde cinsiyet öğrenen şanslılar oldu mu
Hali @mmervee_ Karusel @ihlamurunkokusu strudel difembahyaa @Eksi_Elma @Ranaz @Beetul12 K kayaaaaaddd @tospalak @Meine Sterne @esragirgin @mimoza2015 @muggle1 @mansure97 @2kedianasi @Merayyy @Tugcee1524 @greatcook @Seymaty @Eternal_8 K kelebek012 @snkk @dasistmasist @pdrci16 @xDerinMavix @ozlemhsan @Patilianne86 @Gamgusar @seeymaaa @INKZINKMINK IADK @tubish_19 E evdekiliyakat @mehtap49 @fatos1717 @cerenay000 @goknilay @mhndsbayan @Derin2043 @mimozaciceki @Zaaraaa @Buseesii P Papatyaguluu @mnzek @Ashleyyy cintoniklime @momento @melikee24 D Denizasafhayalim @papatyagibiii @lokumm2708 @srf98 @hmsbki M Minikmucizem9494 @hiranur3419 G Gizem01- @tuver
Kese görme haftası ve kalp atısı haftası demek ıstemıstım ılk sayfadakı tabloyu ınceleyıp hepsını bı anda yazarsanız sevınırım tek tek bılgılerı bulup eklemek zor oluyor27 164 kalp atişiydi
Ben carsamba gıdıcem 11+2 yım bugunBu hafta kontrole gdiicek arkadaşlar kaç haftalık
Ay pardon ya şu an gordum tam tabloyu yazilari sayfa yuzunden gorememiştim tam bende merak ediyordum neden soruyosunuz diye yaş filanKese görme haftası ve kalp atısı haftası demek ıstemıstım ılk sayfadakı tabloyu ınceleyıp hepsını bı anda yazarsanız sevınırım tek tek bılgılerı bulup eklemek zor oluyor
12+1Ben carsamba gıdıcem 11+2 yım bugun
MerhabaKızlar üşenmedim herkesi etiketledim.Ara ara gelip yazın güncelleyelim birbirimizi neler yapıyorsunuz. Hamişlik günleriniz nasıl geçiyor. Hiç sesi çıkmayan arkadaşlar ne alemdesiniz. İçinizde cinsiyet öğrenen şanslılar oldu mu
Hali @mmervee_ Karusel @ihlamurunkokusu strudel difembahyaa @Eksi_Elma @Ranaz @Beetul12 K kayaaaaaddd @tospalak @Meine Sterne @esragirgin @mimoza2015 @muggle1 @mansure97 @2kedianasi @Merayyy @Tugcee1524 @greatcook @Seymaty @Eternal_8 K kelebek012 @snkk @dasistmasist @pdrci16 @xDerinMavix @ozlemhsan @Patilianne86 @Gamgusar @seeymaaa @INKZINKMINK IADK @tubish_19 E evdekiliyakat @mehtap49 @fatos1717 @cerenay000 @goknilay @mhndsbayan @Derin2043 @mimozaciceki @Zaaraaa @Buseesii P Papatyaguluu @mnzek @Ashleyyy cintoniklime @momento @melikee24 D Denizasafhayalim @papatyagibiii @lokumm2708 @srf98 @hmsbki M Minikmucizem9494 @hiranur3419 G Gizem01- @tuver
Çok iyi yapmışsın canım. Biraz sakin buralar. Düne kadar rahat diyebileceğim bir hamilelik geçiriyordum. 12+4teyim.Ağrı eşiğim de yüksektir.Dün gece göğüs ve kasık sancılarından mahvoldum. Hala çeşitli bölgelere şiddetli sancı giriyor. Karnıma dokununca acıyor. Hergün düzenli yürüyüş yaparım. Dün yaptığımız yürüyüşten sonra ilk defa yattım ayağa kalkamadım, kalp atışlarım felaket hızlandı, nefes darlığı yaşadım.Sanırım tansiyonum düştü. Uyuyakalmasaydım acilde soluklanacaktık.Bugün kısmen daha iyiydim. Randevumuz cumartesi umarım her şey yolundadır biraz endişeliyim dün yaşadıklarımdan sonra. Herkese sağlıklı mutlu hamilelikler diliyorumKızlar üşenmedim herkesi etiketledim.Ara ara gelip yazın güncelleyelim birbirimizi neler yapıyorsunuz. Hamişlik günleriniz nasıl geçiyor. Hiç sesi çıkmayan arkadaşlar ne alemdesiniz. İçinizde cinsiyet öğrenen şanslılar oldu mu
11+4 den selamlar halsizlikle ara ara baş ağırısı vardı şimdi akşamları gaz sancım başladı veee aşırı üşüyorum perşembe günü doktora gidicem belki cinsiyet tahmini alırızKızlar üşenmedim herkesi etiketledim.Ara ara gelip yazın güncelleyelim birbirimizi neler yapıyorsunuz. Hamişlik günleriniz nasıl geçiyor. Hiç sesi çıkmayan arkadaşlar ne alemdesiniz. İçinizde cinsiyet öğrenen şanslılar oldu mu
Valla ayaktayım ya 3.5 çocuğum var geç yatıyorValla grup gerçekten sessiz, biz diğer grupta kontrolden çıkar çıkmaz soluğu burda alır, nefes alsak yazardık
Ben de erkenden uykusu gelenlerdenim ya sürekli bir uyku hali
Ben de agrım asırı deıl ama uyuyamıyorum nefesım cok daralıyor 2 3 gundur normaldir insallah hızlı nefes alıp verıyorumÇok iyi yapmışsın canım. Biraz sakin buralar. Düne kadar rahat diyebileceğim bir hamilelik geçiriyordum. 12+4teyim.Ağrı eşiğim de yüksektir.Dün gece göğüs ve kasık sancılarından mahvoldum. Hala çeşitli bölgelere şiddetli sancı giriyor. Karnıma dokununca acıyor. Hergün düzenli yürüyüş yaparım. Dün yaptığımız yürüyüşten sonra ilk defa yattım ayağa kalkamadım, kalp atışlarım felaket hızlandı, nefes darlığı yaşadım.Sanırım tansiyonum düştü. Uyuyakalmasaydım acilde soluklanacaktık.Bugün kısmen daha iyiydim. Randevumuz cumartesi umarım her şey yolundadır biraz endişeliyim dün yaşadıklarımdan sonra. Herkese sağlıklı mutlu hamilelikler diliyorum
Bu hafta kontrole gdiicek arkadaşlar kaç haftalık
Sırt üstü yattığımda olduğunu farkettim. Sol tarafıma yatınca bir süre sonra dah iyi hissediyorum. Düşük tansiyondan diyor internette. Gece kapı cam açık yatıyorum iki gündür nefes alamıyorum diyeBen de agrım asırı deıl ama uyuyamıyorum nefesım cok daralıyor 2 3 gundur normaldir insallah hızlı nefes alıp verıyorum
Ben 10+5 teyim. Aynıyız ya da çok yakınız yanlış hatırlamıyorsamKızlar üşenmedim herkesi etiketledim.Ara ara gelip yazın güncelleyelim birbirimizi neler yapıyorsunuz. Hamişlik günleriniz nasıl geçiyor. Hiç sesi çıkmayan arkadaşlar ne alemdesiniz. İçinizde cinsiyet öğrenen şanslılar oldu mu
Hay allahım ya, üzüldüm okuyunca. Zamanla düzelen bir şey mi acaba? İnşallah öyledir ve sizi çok üzmeden sağlıkla sıhhatle zamanında gelir bebişBende 13+2 .. hamileliğim sıkıntılı geçiyor. İlk başlar dedim ohh ne mide bulantısı ne bi ağrı bişe yok sanki ben hamile değilim gibi falan. Ta ki 11+5 e kadar o gece öyle bi kanama yaşadım ki o zamanları asla unutamam. Sonuç olarak plesenta priva dedi doktor. Sürekli yatacaksın dedi. 11. Gün geçti üstünden dün bugün de hafif kahverengi akıntı geliyor. Yani tam işte düzeliyor sanırım diyorum yenisi başlıyor. Cinsiyeti öğrenemedik yüzüstü yatıyor bizim ki. Cuma tekrar kontrol var belki dönerse dalan öğreniriz ama benim içime kızmış gibi doğuyor. Cinsiyeti bile beni merak ettirmiyor tek derdim sağlığımız.