2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Canım mutlaka başka doktorla da görüş. Tek doktor ile ilerleme. Böyle ilgisiz doktorlara uyuz oluyorum.

Bende de var ya o. Sıcak geliyor sanki daralıyorum nefesim daralıyor. Oksijen yeterli gelmiyor resmen bazen. Eşimle dün tüm gün ayrı takıldık. O arka odada cam kapalı oturdu. Ben salonda klima açık

Ay inşallah iyidir bebişlerimiz. Hayırlı haberlerle gel inşallah. Benim de haftaya Pazartesi kontrolüm, nifty testini de o gün yaptıracağım sanırım. Ben de oradan gelecek sonuç ile daha rahat bir kafaya sahip olacağımı düşünüyorum. Bebişe yavaş yavaş beğendiğimiz bişiler olursa almaya başlarız

Bende de var ya o. Sıcak geliyor sanki daralıyorum nefesim daralıyor. Oksijen yeterli gelmiyor resmen bazen. Eşimle dün tüm gün ayrı takıldık. O arka odada cam kapalı oturdu. Ben salonda klima açık
Beni çok zorluyor bu durum tansiyon aleti siparişi verdim. Komşudan alıyordum 8-4 ölçtü dün. Doktora gideceğim aynı şeyleri yaşarsam.

Ay evet ben de bugün 10+6 yım. Yarın nasipse 11 Ama en son doktor kontrolümde 9+6 iken doktor 10. haftaya girmişsin çoktan dedi. Sanırım çok sıkıntı olmuyormuş öyle birazcık ilerden gitmesi ya da geri gitmesi.

Ben bu dna testş aynı gün oluyor sanıyordum hastanede. Demekki bana da bir yerler önerecek o gün, bakalım söyler nasıl olacağını. İlk sayfaya aslında şehirlerimizi de mi eklesek bişi görünce şurada şu var diye haber etmesi güzel olurdu. Fiyatlar ne acaba izmir de mesela.

Bence sağlıklı bir hamilelik süreci çok önemli. Yürüyüş yapabilmen de harika. Benim şu baş dönmelerim daha yeni yeni geçiyor. Herhalde 1-2 haftaya böyle gidersem toparlarım tamamen eski halime dönerim diye düşünüyorum. Sonra gelsin altın hamilelik çağı

Örnek 1-2 günlük öğün listeni bizimle de paylaşabilir misin senin için sakıncası yoksa. Merak ettim ne yediriyor ya da yedirmiyor. Yasaklıyor.

Canım dinlen, yapma hiç bişi. Bir tek wc ye kalk özellikle bu ara. Bir sürü örnek gördük bu şekilde kanaması olup hamileliğini dinlenerek geçirerek sağlıkla bebişlerini kucaklarına aldılar. Hayırlısıyla sen de alacaksın inşallah Dediğin gibi en önemlisi sağlığı. Cinsiyet hiç önemli değil.

Beni çok zorluyor bu durum tansiyon aleti siparişi verdim. Komşudan alıyordum 8-4 ölçtü dün. Doktora gideceğim aynı şeyleri yaşarsam.
Ben de var tansiyon aleti ara ara ölçüyorum. Değişiyo benim de. Ama benim normalde de düşüktür. Hamilelik daha da düşürdü. Senin de normalde düşükse belki öyle olmuş olabilir. Ama hiç paylaşmadıysan doktorun ile mutlaka söyle canım. İhmal etme. Hamilelikte yüksek tansiyonun sıkıntı olduğunu biliyorum, düşük ile bir sıkıntı oluyor mu bilmiyorum.

İnşallah teşekkür ederim, hepimiz hayırlı haberler verelim hep Eğer test için anlaşmalı bir doktora takipli değilsen ya da hastane anlaşmalı değilse o gün yaptıramayabilirsin bu arada, birkaç tane farklı firma var fiyatlar da değişkenlik gösteriyor bilgin olsun. Benim doktorum hepsi aynı hiç farkı yok, sana hangisi uygun geliyorsa onu yaptır demişti

İlk çocuğun ne zaman doğdu canım adını bi yerden hatırlıyor gibiyim de

Doktorum bana anlaşmalı olduğumu yer var dedi ama belki yine de randevu falan almak gerekiyordur. O gün anlatır doktorum. Haftaya Pazartesi bilgilendirirm ben de burada, fiyatı kaça yapılıyor, o gün mü oluyor gibi.

Sonuçlar için de galiba 2 hafta sonra deniyormuş.

sizinle yaş ve sat aynı bizim. ve ben de izmirdeyim, bunu okuyunca merak ettim hangi doktora gidiyorsunuz acaba ?

sizinle yaş ve sat aynı bizim. ve ben de izmirdeyim, bunu okuyunca merak ettim hangi doktora gidiyorsunuz acaba ?
Yaaa her şeyimiz tutmuş. Ben özel çınarlı hastanesine gidiyorum canım. Zaten direkt doğum hastanesi. 2-3 arkadaşım da orada doğumlarını gerçekleştirdiler farklı doktorlarda ve hepsi hem doktorlarından hem de ekipten her şekilde memnun kaldılar. Sen nereye gidiyorsun? Ben Bayraklı da oturuyorum birde, Bornova ya yakın tarafta. Ulaşımım da kolay olsun istedim.
Doktorum harika birisi, Op. Dr. Onur Süleyman Aldemir. Tavsiye ederim.

Ay heyecanlandım bakalım aynı gün mü doğum yapıcaz nasıl olacak seninle

Bu arada yumurtlama tarihini biliyor musun? Ben ovulasyon testi yapmıştım 3 Ağustos tarihinde oldu benim.

Ben de bu zamana kadar 2 tane negatif durum yaşadım(düşük), tabii doktorların bir suçu olmadığını düşündüm ama hep soğudum onlardan. medicanada prof mehmet tunç canda ve medical parkta gülin okaya gitmiştim. Neyse sonra tesadüfen ege üni'de ferruh acet'e başladım. Ya o kadar iyi geldi ki bu doktor, kan pıhtılaşmasından şüphelendi beni genetiğe yönlendirdi, ve sonucum daha çıkmadan gebe kaldım. Sonra doktorum inisiyatif kullandı ve hemen kan sulandırıcı iğneye başladı, ve bu süreçte genetik kan sonuçlarım çıktı ve gerçekten de kan pıhtılaşması problemim varmış. Düşükler büyük olasılık bu sebepten dedi. Aslında bu Ege'de üst katlarda para ödenen bi doktor ama ne olursa olsun devlet hastanesi yavaşlığı var , yani doktordan çok memnunum ama sistemden memnun değilim açıkçası, ilk trimestırdan sonra değiştirmek istiyorum. 5 eylülden beri gitmedim doktora bu perşembe randevum var çok heyecanlıyım ya bakalım, inşallah her şey sağlıkla ilerler, aynı günde doğum yaparız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…