• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    15
Benimki de bu arada 8mm sende 5+0 da mı gittin😍
canım 4+3 beniiim 😂
Ay kuzular sizinki yuvarlak ya benimkine baksanıza olumsuz yorum yapmadı aslında ama forumda çok olumsuz yorum okudum
ay doktorun keseyi gördüğü açıdan da olabilir ki bence doktorun söylerdi bir sorun olsa 🥹
Sağol canim malesef burnumda fena bir ucuk çıktı çok aciyo benimde bağışıklığımiz düştü bence ondan geçmiş olsun sanada dikkat et🌺
uçuğa şu aşamada en iyi çözüm sanırım sarımsak basmakkk

Senin kesen benimkinden büyük kalp atışı için ne zaman gidiceksin
Kuzum perşembe gitmiştik. Haftaya çarşambaya randevu verdi tekrar. Ama orda kalp atışını duyabilir miyiz emin değilim. Sata göre olursa tam 6hafta oluyor. Doktorun dediğine göreyse duyulur ama sanırım

Kuzum perşembe gitmiştik. Haftaya çarşambaya randevu verdi tekrar. Ama orda kalp atışını duyabilir miyiz emin değilim. Sata göre olursa tam 6hafta oluyor. Doktorun dediğine göreyse duyulur ama sanırım
Ayyy haftaya gelsin pır pır sesler görüntüler 😂😍 evet benim doktorumda görürüz dedi o yüzden içim rahat şuan ☺️

Ay kuzular sizinki yuvarlak ya benimkine baksanıza olumsuz yorum yapmadı aslında ama forumda çok olumsuz yorum okudum
Canım oğlumda benim kesem de aynı böyle gorunuyordu ben de senin gibi tribe girip iki hafta bı bebek düşecek diye ortalarda gezdim. Hiç bir şey olmadı. Sonra doktoruma sordum ultrason acisinden ve bebeğin konumundan hu şekilde gorunebiliyormus. İçin rahat olsun bozuk kese öyle olmuyor. Bir de senin hangi mesajdan dolayı içinin rahatsız olduğunu anladım ben. O doktor da bence başka bir şey söylemek istemiş hanımefendi yanlış anlamış vuku kesesi gayet normal görünüyor ❤️

Canım oğlumda benim kesem de aynı böyle gorunuyordu ben de senin gibi tribe girip iki hafta bı bebek düşecek diye ortalarda gezdim. Hiç bir şey olmadı. Sonra doktoruma sordum ultrason acisinden ve bebeğin konumundan hu şekilde gorunebiliyormus. İçin rahat olsun bozuk kese öyle olmuyor. Bir de senin hangi mesajdan dolayı içinin rahatsız olduğunu anladım ben. O doktor da bence başka bir şey söylemek istemiş hanımefendi yanlış anlamış vuku kesesi gayet normal görünüyor ❤️
Ayyy evetttt sen o mesaja cevap vermiştin hatırlıyorum 😍 mükemmel takip ediyorsun her şeyiiiii 😀😀 bu forum beni hem çok rahatlatıyor hem de ol kaygılandırıyor 😀😀 mesela artık olumsuz başlıkların hiç birini okumama kararı aldım kendimce 😀 benim pasif direniş 😀😀 canımsın valla beni o kadar rahatlatıyorsun ki her seferinde. Pozitifliğin şu gruptaki herkese yansıyor bence😍 inşallah bebişin de sen gibi pozitif olsunnnn

Ayyy evetttt sen o mesaja cevap vermiştin hatırlıyorum 😍 mükemmel takip ediyorsun her şeyiiiii 😀😀 bu forum beni hem çok rahatlatıyor hem de ol kaygılandırıyor 😀😀 mesela artık olumsuz başlıkların hiç birini okumama kararı aldım kendimce 😀 benim pasif direniş 😀😀 canımsın valla beni o kadar rahatlatıyorsun ki her seferinde. Pozitifliğin şu gruptaki herkese yansıyor bence😍 inşallah bebişin de sen gibi pozitif olsunnnn
Canım benim çok sağol amin inşallah ❤️

Kızlar benim 2 tane dondurulmuş embriyom var salı günü adetime 1 gün kala transfer hazırlığı için doktoruma gittim, şehir dışına çıkacağım için erken gittim, yumurtanda kist var bu ay yapmayalım dedi(bikaç aydır bu sebeple iptal oluyor), sonra ben şehir dışına çıktım ama adet olmayınca bu sabah da mide bulantısıyla uyanınca gebelik testi yaptım. Pozitif çıktı şok oldum, doktorun o gün görmemesi normal mi
C30E333B-3F55-462D-9D73-A64018898F5D.jpeg

Kızlar benim 2 tane dondurulmuş embriyom var salı günü adetime 1 gün kala transfer hazırlığı için doktoruma gittim, şehir dışına çıkacağım için erken gittim, yumurtanda kist var bu ay yapmayalım dedi(bikaç aydır bu sebeple iptal oluyor), sonra ben şehir dışına çıktım ama adet olmayınca bu sabah da mide bulantısıyla uyanınca gebelik testi yaptım. Pozitif çıktı şok oldum, doktorun o gün görmemesi normal miEki Görüntüle 3512411
Normal canım adetten en az 1 hafta sonra ancak görülüyor kese kuzum ❤️ belki de anlamıştır ama seni umutlandirmak istememiştir. Yapmayalım demesi ondandır belki bilemedim 😂

Ama ayyyy ne güzel haber kız Hamilesin! 🥳

Ben de ağustos ayında daha yeni tamamlayıcı sigorta satın aldım ama pko olduğum için düzensiz adetim var ne zaman gebe kalacağımı bilmediğimden doğum ve gebelik kapsamına almadan satın almış oldum. Ama özel hastanelerin doğum paketleri var on muayene ve doğumu ve bir de testleri kapsıyor olmadı öyle bir şey alırız. Keşke ağustosta satın alırken doğumu kapsayanı da alsamışım. Ama sigorta şirketleri gebe kaldıktan sonra gebeliği kapsayıcı satış yapmıyor.
Sigorta yaptırırken gebe olmama şartı var hatta birçoğu bir yıl süresi koyuyor. Sadece Anadolu Sigorta geçen yıllarda bir ay şartı koşmuştu. Geç kaldık yani. Şuan sadece doğum yapmayı düşündüğümüz hastaneden doğum paketi alabiliriz
Ben doğum paketi için görüşüyorum bazı sigortalar var hamile kalınca yapan en Uygun fiyat 110 bin

Back