- 2 Aralık 2016
- 278
- 382
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkürler canım inşallah Nisan annesi olmak nasip olur 11. Haftadayim haftaya kontrolüm var güzel haberler alırım inşallahKızlar üşenmedim herkesi etiketledim. Ara ara gelip yazın güncelleyelim birbirimizi neler yapıyorsunuz. Hamişlik günleriniz nasıl geçiyor. Hiç sesi çıkmayan arkadaşlar ne alemdesiniz. İçinizde cinsiyet öğrenen şanslılar oldu mu
@Mavihali @mmervee_ @Karusel @ihlamurunkokusu @strudel difembahyaa @Eksi_Elma @Ranaz @Beetul12 @kayaaaaaddd @tospalak @Meine Sterne E esragirgin M mimoza2015 @muggle1 @mansure97 @2kedianasi @Merayyy @Tugcee1524 @greatcook @Seymaty @Eternal_8 @kelebek012 @snkk @dasistmasist @pdrci16 @xDerinMavix @ozlemhsan @Patilianne86 @Gamgusar @seeymaaa I INKZINKMINK IADK @tubish_19 @evdekiliyakat @mehtap49 @fatos1717 cerenay000 @goknilay mhndsbayan @Derin2043 @mimozaciceki @Zaaraaa @Buseesii @suraa12 @mnzek A Ashleyyy @fogis @momento @melikee24 @Denizasafhayalim @papatyagibiii @lokumm2708 @srf98 @hmsbki M Minikmucizem9494 @hiranur3419 @Gizem01- @tuver
Kızlar üşenmedim herkesi etiketledim. Ara ara gelip yazın güncelleyelim birbirimizi neler yapıyorsunuz. Hamişlik günleriniz nasıl geçiyor. Hiç sesi çıkmayan arkadaşlar ne alemdesiniz. İçinizde cinsiyet öğrenen şanslılar oldu mu
@Mavihali @mmervee_ @Karusel @ihlamurunkokusu @strudel difembahyaa @Eksi_Elma @Ranaz @Beetul12 @kayaaaaaddd @tospalak @Meine Sterne E esragirgin M mimoza2015 @muggle1 @mansure97 @2kedianasi @Merayyy @Tugcee1524 @greatcook @Seymaty @Eternal_8 @kelebek012 @snkk @dasistmasist @pdrci16 @xDerinMavix @ozlemhsan @Patilianne86 @Gamgusar @seeymaaa I INKZINKMINK IADK @tubish_19 @evdekiliyakat @mehtap49 @fatos1717 cerenay000 @goknilay mhndsbayan @Derin2043 @mimozaciceki @Zaaraaa @Buseesii @suraa12 @mnzek A Ashleyyy @fogis @momento @melikee24 @Denizasafhayalim @papatyagibiii @lokumm2708 @srf98 @hmsbki M Minikmucizem9494 @hiranur3419 @Gizem01- @tuver
Ben yokum kızKızlar üşenmedim herkesi etiketledim. Ara ara gelip yazın güncelleyelim birbirimizi neler yapıyorsunuz. Hamişlik günleriniz nasıl geçiyor. Hiç sesi çıkmayan arkadaşlar ne alemdesiniz. İçinizde cinsiyet öğrenen şanslılar oldu mu
Yaa tebrik ederim ilk cinsiyet senin belli oldu galiba.Benim erkek 14 haftadayim sıkıntılar azaldı göbeğim buyudu
Kız satın 1 temmuzmuş nasıl 14 haftalık oldunnBenim erkek 14 haftadayim sıkıntılar azaldı göbeğim buyudu
Aa pardon
2 temmyz benimdeKız satın 1 temmuzmuş nasıl 14 haftalık oldunn
Çok şükür ara ara baş ağrılarım oluyor şuanlık iyi salı günü kontrolüm var o Zaman öğrenirim inşallah 14+1 de gösterir inşallah dua edinnKızlar üşenmedim herkesi etiketledim. Ara ara gelip yazın güncelleyelim birbirimizi neler yapıyorsunuz. Hamişlik günleriniz nasıl geçiyor. Hiç sesi çıkmayan arkadaşlar ne alemdesiniz. İçinizde cinsiyet öğrenen şanslılar oldu mu
Evet bende de oluyor bu şekilde sebebini pek bilemesemde 2 teorim var 1 akıntıya bağlı 2 ani hareketHanimlar benim bir gun sol bir gun sag kasigimda boyle duzenli bi agri olusuyor bazen yatiyorum kalkamiyorum da bu sizlerde de mevcut mu ? Ciddden cok korkuyorum artik
Bende 26 haziran 13+6 şuan2 temmyz benimde
Kuzum ben çok yoruluyorum hiç halim kalmıyor. Sabahları iyiyim ama onda da okula gidince hiç takip edemiyorum burayı. Okuldan gelince de yapabilirsem yemek temizlik akşam da tavuk gibi erkenden yatıyorum. Bu ara diş döküntüm var bir haftadır çok kötüyüm enfeksiyon kapmış. Dişçi antibiyotik yazdı ama kullanmasan daha iyi olur dedi eczacı da öyle dedi. Tabi bende öyle olunca kullanamadım. Doğal yöntemlerle gidermeye çalışıyorum. Haftaya doktor randevum var Salı günü inşallah gideceğim sende pazartesi gidiyorsun herhalde?Kızlar üşenmedim herkesi etiketledim. Ara ara gelip yazın güncelleyelim birbirimizi neler yapıyorsunuz. Hamişlik günleriniz nasıl geçiyor. Hiç sesi çıkmayan arkadaşlar ne alemdesiniz. İçinizde cinsiyet öğrenen şanslılar oldu mu
Kıyamam ya çok geçmiş olsun. Sabret birazcık daha şu ilk 3 aylık dönem bitince kendi doktoruna da sor druma göre kullanırsın olmadı. Belki de geçer. Benim de ağzımda aft lar çıktı bir sürü bolca tuzu biraz suda eritip o tuzlu suyla yatmadan önce iyice gargara yapıp yattım. Çok faydasını gördüm. Geçen de dişim çok fena ağrıyordu yine aynı şeyi yaptım baya rahatladı. Çok işe yarıyor tavsiye ederim.Kuzum ben çok yoruluyorum hiç halim kalmıyor. Sabahları iyiyim ama onda da okula gidince hiç takip edemiyorum burayı. Okuldan gelince de yapabilirsem yemek temizlik akşam da tavuk gibi erkenden yatıyorum. Bu ara diş döküntüm var bir haftadır çok kötüyüm enfeksiyon kapmış. Dişçi antibiyotik yazdı ama kullanmasan daha iyi olur dedi eczacı da öyle dedi. Tabi bende öyle olunca kullanamadım. Doğal yöntemlerle gidermeye çalışıyorum. Haftaya doktor randevum var Salı günü inşallah gideceğim sende pazartesi gidiyorsun herhalde?
Bende de oluyor maalesef. Parol içmemizi asla sıkıntı etmiyor doktorlar. Mecbur kaldıkça içiyorum ben de. 3 gündür geçmeyen bir baş ağrım var mesela. Hafifliyor ama geçmiyor. Yoruldum.Baş ağrısı benimde çok oluyor