2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar merhaba , cok agir bir grip geciriyorum.gozumu acicak takatim yok. Eritme c vitamini var evde icebilir miyim sizce bi sakincasi var midir? Portakal suyuda sktm ama bugun cidden takatim sifir

Kizlar merhaba , cok agir bir grip geciriyorum.gozumu acicak takatim yok. Eritme c vitamini var evde icebilir miyim sizce bi sakincasi var midir? Portakal suyuda sktm ama bugun cidden takatim sifir
Merhaba dr ve eczaci tarafindan efervesan yani suda cozunen tabletlerden vitamin kullanmamak yönünde uyarilmistim paylasayim dedim....varsa kivi de tuketebilirsin...acil sifalar dilerim

Merhaba dr ve eczaci tarafindan efervesan yani suda cozunen tabletlerden vitamin kullanmamak yönünde uyarilmistim paylasayim dedim....varsa kivi de tuketebilirsin...acil sifalar dilerim
Tesekkur ederim sagolun

Merheba nasil ekleniyoruz burayabende nisan annesiyim

Of gene yorgunluk tavan bi kac haftadır ıyıydım yıne basladı

Çok geçmiş olsun ben ilk gebeliğimde 9. Haftada covid olmuştum sadece redoxon efervesan 3 lü etki c d çinko olan tabletini kullanmıştım. Çok iyi gelmişti. Toparlamıştım hemen.

Of gene yorgunluk tavan bi kac haftadır ıyıydım yıne basladı
Bulabildiğin her fırsaatta dinlen. Bebek biz uyudukça büyüyormuş. Arkadaşım Fransa da yaşıyor. Oradaki doktorlar çok önem veriyormuş annenin uykusuna.

Hadi hayırlı olsun bende bilmiyorum 04.04.2024 doğum gösteriyor ama bilinmez tabi ki 29 Haziran son regli şuan 13. Haftalık
Mart annesi olma ihtimalin de yüksekmiş senin hadi bakalım nasibinde hangi ay varsa gelsin bebişin.

Vicdanımı rahatlatacak harika bir bilgi
Kuzum senin nasıl gidiyor hamişlik. Sen bebiş isteyenlerde takılıyorsun daha çok ara da görüyorum buraya da gel yahu, burayı da canlandıralım artık. Valla en cansız grup Nisan grubu, diğerlerine bakıyoruz Mayıs bile coşkulu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…